Als NLP Coach help ik je om razendsnel (weer) lekker in je vel te zitten!

Zit je al een tijdje niet lekker meer in je vel en heb je steeds vaker het gevoel dat jij jezelf niet meer bent? Vind je het vaak moeilijk om jezelf te zijn bij de mensen om je heen? Klap je snel dicht en weet je niks meer te zeggen wanneer iemand iets aan je vraagt?

Stel jezelf eens voor hoe je met NLP gaat leren…

 • Hoe jij je negatieve gedachtes voortaan vliegensvlug gaat kunnen vervangen voor positieve gedachtes

 • Om jezelf ontspannen en VOL zelfvertrouwen te voelen bij de mensen om je heen

 • Dat je binnenkort zonder hartkloppingen en klamme handen naar een vergadering of de verjaardag van je beste vriend of vriendin durft te gaan.

────────────────

En… kan jouw zelfvertrouwen wel een flinke BOOST gebruiken? Meld je dan nu aan voor het GRATIS online coaching programma ‘Boost je zelfvertrouwen!’

JA, IK WIL MIJN ZELFVERTROUWEN BOOSTEN!
Heb je het gevoel dat je jezelf bent kwijtgeraakt of zit je al een tijdje niet lekker meer in je vel?

Je ligt ‘s nachts vaak uren te piekeren over wat jou de volgende dag weer te wachten staat. Je haalt steeds minder voldoening uit je werk. Je wordt door je collega’s en leidinggevende steeds vaker buitengesloten en minder gewaardeerd. Je moet een presentatie geven, maar bij de gedachten alleen al breekt het zweet je aan alle kanten uit.

Hierdoor cijfer je jezelf hélemaal weg, met als gevolg dat jij jezelf steeds verder kwijt raakt. Omdat jij altijd maar ‘ja’ zegt en eigenlijk ‘nee’ bedoelt hebt jij hierdoor nog nauwelijks tijd voor jezelf over. Waardoor je steeds minder energie hebt, je bent meer geprikkeld richting je partner, collega’s en de mensen om je heen.

Door NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) in je dagelijks leven toe te passen, behoren deze en vele andere klachten snel tot het verleden!

Tijd dus om actie te ondernemen!
Ben je altijd al benieuwd geweest wat NLP voor jou kan betekenen?

Meld je dan hier aan voor het gratis online coaching programma:

“Boost je zelfvertrouwen!”

  Laat mij als NLP coach jou helpen met…

  NLP hersenen

  Plezier in je werk hebben

  Lees meer

  NLP hersenen

  Je sociale angst overwinnen

  Lees meer

  NLP hersenen

  Stop pesten op het werk!

  Lees meer

  NLP hersenen

  Je faalangst overwinnen

  Lees meer

  NLP hersenen

  Je onzekerheid overwinnen

  Lees meer

  NLP hersenen

  Positieve overtuigingen creëren

  Lees meer
  Waarom ik jou als NLP coach kan helpen!

  Hi ik ben Remko,

  Als kind zijnde was ik wat je noemt: “nou niet bepaald de ‘populairste’ van de klas”. Zo werd ik regelmatig gepest en buitengesloten. Werd ik altijd als laatste gekozen met gym, en maakte ik mezelf continu wijs dat ik niet goed genooeg was.

  Jarenlang is dit de leidraad in mijn leven geweest, totdat ik in 2012 de beslissing maakte: “DIT NOOIT MEER!” Heb ik mezelf vanaf dat moment laten coachen en ben ik later zelf ook coaching en NLP opleidingen gaan volgen. Leerde ik daardoor mijn andere ‘ik’ kennen! En heb ik het leven gecreërt waar ik vroeger alleen maar van kon dromen.

  Daarom weet ik uit eigen ervaring wat NLP allemaal voor je kan betekenen. Of dat je nu ongelukkig in je baan zit, last van faalangst of onzekerheid hebt of dat je in bepaalde situaties geblokkeerd wordt door je belemmerende overtuigingen.

  Door je zelfvertrouwen een flinke BOOST te geven, behoren veel van je klachten binnenkort tot het verleden!

  gratis-coaching-sessie

  The Society of NLP

  Meld je hier GRATIS aan voor het online coaching programma
  Ervaringen van cliënten…

  Vijf Sterren Rating Stockvectorkunst en meer beelden van Stervorm - iStock

  #nlp

  “Nadat ik mezelf bij had aangemeld ben ik meteen met Remko aan de slag gegaan. Door de inzichten en het toepassen van de NLP technieken in mijn dagelijks leven is mijn leven daardoor positief gaan veranderen!

  Ondertussen zit ik lekkerder in mijn vel en heb ik steeds minder last meer van mijn klachten. Top gedaan Remko, ga zo door!”

  – Carlo Houtkamp

  Vijf Sterren Rating Stockvectorkunst en meer beelden van Stervorm - iStock

  #nlpcoach

  “Ik ben al enige jaren bezig met het aanpakken van mijn angst klachten op het werk, maar de NLP technieken en tips die Remko mij heeft gegeven waren compleet nieuw voor mij. Nadat ik het ben gaan toepassen in mijn dagelijks leven, gaat alles nu veel makkelijker. Ervaar ik minder stress op het werk en in sociale situaties en maak ik me minder zorgen wat collega’s en anderen van mij denken. Kortom: een hele tevreden klant!”

  – Irené

  Vijf Sterren Rating Stockvectorkunst en meer beelden van Stervorm - iStock

  #nlp

  “Ik liep al jarenlang te worstelen met sociale angst, maar wat ik van Remko heb geleerd is dit gaan veranderen! Door de handige NLP technieken en tips begin ik mijn dag nu veel positiever. Heb ik inzichten in mezelf gekregen waar ik zelf nog nooit eerder aan had gedacht. En voel ik me veel rustiger als voorheen.

  Voor iedereen die last heeft van sociale angst kan ik Remko zeker aanraden!

  – Johan van Vuurden

  Vijf Sterren Rating Stockvectorkunst en meer beelden van Stervorm - iStock

  #nlpcoaching

  “Eerst twijfelde ik nog om mezelf te laten coachen door Remko, maar heb het toch gedaan. Wat ik vervolgens van Remko heb geleerd heeft nu al veel in mijn leven veranderd. Ik begin mijn dag nu al (binnen twee weken) veel positiever dan voorheen en ervaar veel meer innerlijke rust in lasige situaties op het werk. Voor iedereen die nog twijfelt kan ik Remko van harte aanbevelen!

  Remko, ik ben je ontzettend dankbaar voor de waardevolle inzichten die je mij hebt gegeven en de NLP technieken die mijn leven positief hebben veranderd!”

  – Chantal

  Ik hoor hier graag meer over!

  Heb je nog vragen over het BOOSTEN van je zelfvertrouwen? Bel of mail me gerust: 06 – 14591127

   We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons 

   privacybeleid.

   Jouw NLP Coach

   Volg me op Facebook, YouTube en Spotify voor meer tips en inspiratie.