Boost je zelfvertrouwen

Voel jij je vaak gestrest en ongemakkelijk tijdens een vergadering of een verjaardagsfeestje, omdat je het lastig vindt om je eigen stem te laten horen? Ben je dan in je hoofd vaak druk bezig met wat je collega’s of de mensen om je heen van je zouden kunnen vinden als je wat zou zeggen?

En zou je niets liever willen dan wél lekker ontspannen op die vergadering of feestje willen zitten, zonder dat jij jezelf constant zorgen maakt of dat anderen jouw mening wel leuk of interessant genoeg vinden?

Ja toch?

Omdat ik zelf zo’n 13 jaar lang met sociale angst heb lopen worstelen, weet ik als geen ander hoe lastig het kan zijn om je eigen stem te laten horen.

Want veel te vaak ben je bezig met

“Of dat anderen jou wel leuk genoeg vinden”

“Of dat ze je wel aardig genoeg vinden”

“Of dat ze je kleding wel mooi genoeg vinden”

“Of dat wat jij zegt, wel leuk en interessant genoeg is”

Enzovoort…

En geloof me, je staat hier écht niet alleen in!

Hoe zou het voor jou zijn om wél veel zelfvertrouwen te hebben?

“Ontdek de meest

zelfverzekerde

versie van jezelf!”

Stel…

Je krijgt van mij precies uitgelegd hoe je stap voor stap waanzinnig veel zelfvertrouwen creëert, zodat jij:

voortaan razendsnel je negatieve gedachten kunt vervangen voor positieve gedachten.

makkelijker lastige gesprekken kunt voeren, omdat jij je zelfverzekerd voelt en veel sterker in je schoenen staat.

het leven gaat creëren waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad.

En nog veel meer!

De vraag is alleen. Ben je er klaar voor?

Maak dan kennis met het online coaching programma ‘Boost je zelfvertrouwen!’ En ontwaak de meest zelfverzekerde versie van jezelf!

Een online programma waar ik je in 5 verschillende modules (online video’s) stap voor stap ga uitleggen hoe je met je zelfvertrouwen naar Next Level gaat. Je gaat inzichten krijgen hoe je voortaan je negatieve gedachtes pijlsnel kunt vervangen voor positieve gedachtes. Je gaat ontdekken hoe je de overtuigingen ten opzichte van jezelf zo kunt veranderen, zodat je voortaan ontspannen en vol zelfvertrouwen door het leven gaat.

Daarnaast vertel ik je over hoe ons brein werkt en hoe je met 5 speciale diepte vragen je diepste verlangens naar boven haalt!

Wil je graag meer zelfvertrouwen hebben, zodat je een hechter contact met je vrienden en de mensen om je heen gaat krijgen of wil je misschien nieuwe mensen leren kennen en heb je hier hulp bij nodig?

Meld je dan nú aan en krijg

gratis toegang!

JA, geef mij gratis toegang!

Wat zit er in de cursus…

  • Wat is zelfvertrouwen en hoe krijg je dat?
  • Hoe werkt je brein precies? Handig om te weten, want veel mensen lopen hierin dagelijks vast.
  • Hoe emoties je acties bepalen en die weer verantwoordelijk zijn voor je resultaten. Snap je het nog? Ik leg het je stap voor stap uit.
  • Je komt weer helemaal terug bij jou ware “ik”.
  • Je gaat geloven dat je de persoon kunt zijn, zoals je graag wilt zijn.
  • En je gaat ontdekken wat daar voor nodig is.

Waarom Remko?

Resultaat gericht! Zelfvertrouwen zit in elke cel van mijn lichaam!

Ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling.

Het brein en het onderbewuste van een mens is wat mijn fascineert.

Ik heb ruim 10 jaar ervaring in het BOOSTEN van je zelfvertrouwen.

Als mind expert & gediplomeer NLP coach help ik je met het overwinnen van jouw angst klachten.

boost-je-zelfvertrouwen

boost-je-zelfvertrouwen

Naast dit online programma heb ik nog hele toffe bonussen – die je verder helpen.

Hoe gek het misschien ook klinkt, de coronacrisis vonden een hoop mensen eigenlijk best wel fijn. Ook omdat je door de maatregelen niks moest en je nergens naartoe kon. Zie jij er nu alleen als een berg tegenop om het oude normaal weer op te pakken? Speciaal daarvoor heb ik besloten om dit super waardevolle online coaching programma gratis beschikbaar te stellen, zodat jij binnenkort VOL zelfvertrouwen door het leven kan gaan!

“Je zelfvertrouwen vergroten

was nog nooit zo makkelijk!”

Dit is wat je krijgt

Gratis onbeperkt toegang tot dit programma, waarin ik je ga helpen om je zelfvertrouwen een énorme BOOST te geven!

De cursus blijft springlevend en word continu aangevuld met nieuwe inzichten.

Je kunt de online video’s zo vaak bekijken als dat je zelf wilt.

Je gaat eindelijk die dingen durven doen die je tot voor kort niet durfde te doen.

 

Nu hélemaal

gratis!

JA, geef mij gratis toegang!

Dit is wat anderen zeggen…

Ik had al last van sociale angst en onzekerheid sinds mijn jeugd. Dankzij het online programma en de NLP coaching van Remko is dit gaan veranderen. Ik had altijd een negatief zelfbeeld en stond somber in het leven. Mensen die last hebben van sociale angst of vaak onzeker zijn, kan ik dit programma zeker aan raden! Remko staat altijd voor je klaar ter ondersteuning hij heeft mij enorm geholpen! Ik ben hem enorm dankbaar daarvoor en de kwaliteit van m’n leven is enorm gestegen.

John

Nadat ik aan het online programma ‘Boost je zelfvertrouwen!’ van Remko ben begonnen, is er al heel veel voor mij gaan veranderen. Zeker in combinatie met de podcasts die ik regelmatig beluister.

Een belangrijk inzicht die ik heb gekregen en niet meer uit mijn hoofd is gegaan is: dat wat jij denkt dat anderen over je denken, denk je eigenlijk zelf! Je belemmerende overtuigingen zitten je in de weg om je mooiste leven te kunnen leven.

Ik vind het erg prettig om het verhaal van Remko als voorbeeld voor mijn eigen situatie te nemen, maar vooral de erg handige tips en handvatten te horen van iemand zie z’n sociale angst al een aantal jaren heeft overwonnen. En om deze voor mezelf toe te kunnen passen in de praktijk.

Dit gaat uiteraard met ups en downs! Maar de inzichten en de techniek uit het online programma helpen mij hier ontzettend goed in. En geven mij het vertrouwen de eerste stappen te kunnen zetten!

Voor mensen die angstig en onzeker zijn en nog twijfelen, kan ik dit programma van Remko écht aanbevelen!

Kim

Je merkt tijdens de curcus dat Remko echt passie heeft voor het BOOSTEN van je zelfvertrouwen! Met overzichtelijke slides en plaatjes legt hij waardoor angst en onzekerheid door zou kunnen ontstaan. Vanuit zijn eigen ervaring verteld hij op een open manier hoe je er vanaf komt.

Ik ben er veel over gaan nadenken en de tips en inzichten uit de workshop gaan toepassen in mijn eigen situatie. Ik merk dat ik nu al (na 2 weken) veel rustiger ben en veel minder onzeker ben en angst ervaar. Al met al heel erg tevreden!

Jennifer

Remko is een heel fijne en goede coach waarvan je veel leert en ook goed met je meedenkt.

In het online programma staan veel inzichten en alles word duidelijk uitgelegd.

De podcast heeft mij geholpen omdat ik dacht dat niemand het zelfde had als ik, maar nu ik naar de podcast heb geluisterd besef ik dat er meer mensen zijn die de zelfde dingen als mij hebben meegemaakt. Wat ook zo fijn is dat Remko een rustige en fijne stem heeft om naar te luisteren en alles goed uitlegt.

Wat ik bij de coaching calls vooral fijn vind is dat je echt hélemaal je zelf kunt zijn en dat je je niet hoeft te schamen.

In het online programma daarin staat alles er netjes en duidelijk in en de stem is rustig en goed verstaanbaar.

Ik word goed geholpen door Remko. Hij luistert goed wat er met je aan de hand is en ik kan dit programma daarom zeker aanraden!

Chantal

Alle voordelen nog even op een rijtje…

Je kunt jarenlang blijven ploeteren wat wel en niet werkt, dit is zonde van je tijd en energie.

Naast dat je met dit online programma de ‘tools’ in handen krijgt om je zelfvertrouwen een enorme BOOST te geven, leer je technieken waar je de rest van je leven profijt van zult hebben!

Zodat je daarmee eindelijk het leven gaat creëren waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad. En blijf je niet meer aanmodderen met eindeloze therapie trajecten, die jou toch niet het gewenste resultaat opleveren.

Ga van Onzeker naar Zelfverzekerd!

Nu hélemaal

gratis!

JA, geef mij gratis toegang!

Klinkt geweldig, ik heb nog een paar vragen…

Belangrijk om te weten

Ik begrijp hélemaal wat je bedoeld. Ik heb zelf ook jarenlang verschillende vormen van therapie gevolgd. Daarom weet ik uit eigen ervaring ook dat de meeste therapie trajecten veelal de negatieve kant op werken. En met dit online programma ga je precies het tegenovergestelde doen! Met dit online programma ga je ontdekken hoe je door de positieve kant op te werken, direct al positieve resultaten gaat behalen!

Ik geef je ook niet mijn antwoorden, maar ik laat de antwoorden uit jezelf komen, zodat je dus geen kopie van mij gaat worden! Want jij hebt alles al in je om jezelf weer helemaal terug bij jou ware ‘ik’ te brengen. En het vertrouwen uit jezelf te halen. Want dat is zelfvertrouwen!

Je hoeft dit niet alleen te doen! Ik neem jou in 4 eenvoudige stappen aan je hand mee, zodat je daadwerkelijk stappen gaat durven maken. En jij bepaald zelf hoe groot dat jij je stappen maakt. Je zult vanzelf zien dat het je een ENORME kick gaat geven, wanneer je stapje voor stapje je comfortzone steeds verder gaat oprekken en daarna ben je unstoppable!

Klopt! Ik wil graag zoveel mogelijk mensen helpen die weinig zelfvertrouwen hebben. Telkens een nieuwe cursus beginnen is duur, daarom wil ik het graag toegankelijk maken. Deze korte curus is bedoeld om je de basis mee te geven, maar voldoende om bij jou al een flinke transformatie te maken en dat je zelfvertrouwen een ENORM BOOST gaat krijgen!

Dat kan! Je kunt je door mij persoonlijk laten coachen. In een 1-op-1 NLP coaching traject neem ik je persoonlijk bij de hand, zodat je daadwerkelijk vanuit commitment stappen gaat maken. En jij bepaald zelf hoe groot dat jij je stappen maakt. Omdat jij je steeds zelfverzekerder gaat voelen zul je vanzelf zien dat het je een ENORME kick gaat geven, wanneer je steeds beter wordt ik het hebben van leuke en spontane gesprekken. Dat je steeds makkelijker je eigen mening gaat durven geven en dat je gaat ontdekken hoe je op een mooie en elegante manier NEE gaat kunnen zeggen en je grenzen gaat aangeven richting anderen. Daarom ga je met een duidelijk stappenplan en de juiste mindset, gelijk aan de slag met jouw veranderingen en ga jij…

Jezelf makkelijker kunnen bijsturen als het even wat minder gaat.

Precies weten hoe je in het vervolg met dat negatieve stemmetje in jou kunt omgaan.

Ontdekken wat voor jou het aller belangrijkste is, zodat jij je leven hierop kunt gaan inrichten.

Inzicht krijgen over je eigen manier van denken, zodat je gedachtes voortaan razendsnel positief weet te sturen.

Ontdekken hoe je jezelf gaat kunnen en durven zijn, zonder dat jij je zorgen maakt wat anderen daar van vinden.

Ontdekken wie je écht bent en wat de ‘daadwerkelijke’ reden is dat jij op deze aardbol rondloopt.

Inzichten krijgen, hoe je op een rustige en zelfverzekerde manier kan connecten met de mensen om je heen.

Ontdekken hoe je als een magneet alles naar je toe trekt, waar je altijd al een ‘verlangen’ naar hebt gehad.

En nog veel meer!

Ben je op dit moment heel erg druk? Ligt er zoveel werk op je te wachten? Heb je een volle agenda en veel ballen hoog te houden? Is het nu al lastig om de privé-werk balans een beetje in evenwicht te houden, zodat jij aan jezelf kunt werken? Het BOOSTEN van je zelfvetrouwen en de beste versie van jezelf worden gebeurt niet zomaar. Meedoen aan het online programma ‘Boost je zelfvertrouwen!’ betekent de kans pakken om dingen eindelijk anders te gaan doen. Anders met je tijd en energie om te gaan. Ook al is iedere mens anders en zit iedereen in een eigen fase van zijn of haar leven. Alle deelnemers behalen hier zoveel winst. Mocht je denken: “ik heb geen tijd om dit online programma ook echt te gaan volgen.” In hoeverre leef je nu dan heel bewust als je geen tijd hebt om tijd in jezelf te investeren? Zou je dat dan juist nu wel moeten gaan doen?

“If you do what you’ve always done you’ll get what you’ve always gotten”

Tony Robbins