Je faalangst overwinnen?

Schiet je al helemaal in de stress, wanneer je een presentatie moet houden? Je bent bang dat je het niet kunt. Je kan faalangst ervaren op je werk, op school, als je een faalangst rijexamen of andere examens moet afleggen, en je kan het ook zelfs thuis ervaren. Tijd dus om je faalangst te gaan overwinnen!

Herken je dit?

──────────────────

faalangst-overwinnen

faalangst overwinnen

Kan de faalangst echter zo sterk zijn dat het je beperkt en helemaal lamlegt?

Je zou het liefst zo hard mogelijk weg willen rennen en ergens niet aan beginnen, want het gaat je toch niet lukken (denk je).

faalangst overwinnen

Je bent bang dat je het niet kunt

Vervelend genoeg zorgt deze faalangst er juist voor dat je vaak minder goed presteert.

Groene pijl

Faalangst bij volwassen komt vaker voor als dat je denkt.

Een presentatie geven of een vergadering leiden vinden de meeste mensen doodeng, en gaan dit zoveel mogelijk uit de weg.

Wat is faalangst?

faalangst overwinnen

De letterlijke vertaling van faalangst: is dat je bang bent om te falen.

faalangst overwinnen

Je bent bang om iets verkeerds te doen als je te maken hebt met faalangst.

faalangst overwinnen

Je hebt angst om iets verkeerd te doen in een situatie waarin je door anderen bekeken en beoordeeld wordt.

faalangst overwinnen

Faalangst gaat niet vanzelf over, en als je er niks aan doet, blijft je er je hele leven last van hebben.

wat-is-nlp

“Je faalangst overwinnen is daarom belangrijk

──────────────────

nlp coach Remko

nlp logo

Hi, Ik ben Remko!

Vroeger als kind zijnde durfde ik in de klas nooit mijn vinger op te steken, omdat ik bang was wat anderen van mij zouden denken. Een spreekbeurt of presentatie geven deed ik met klamme handjes en klotsende oksels. Bang dat ik het niet zou kunnen, bang dat ik weer uitgelachen zou worden.

Later op volwassen leeftijd begon mijn faalangst me in steeds meer situaties te belemmeren. Met een sollicitatie gesprek bijvoorbeeld klapte ik vaak dicht en wist ik niks meer te zeggen. Maar ook op een verjaardag vond ik het moeilijk om met iemand in gesprek te gaan, bang wat die persoon van mij zou kunnen denken of vinden.

Totdat ik in 2012 iets hoorde over Neuro Linguïstisch Programmeren. En vanaf dat moment is mijn faalangst verdwenen als sneeuw voor de zon.

En dat is wat ik jou ook gun!

Stel jezelf eens voor dat jij…

──────────────────

 • Met gemak een fantastische presentatie op school of op je werk gaat kunnen en durven geven.

 • Je zelfvertrouwen gaat groeien naar onbegrensde hoogte!

 • Met verschillende NLP technieken je faalangst gaat overwinnen, waardoor jij je negatieve gedachtes voortaan razendsnel weet te vervangen voor positieve gedachtes.

 • Je tijdens een vergadering geen zorgen meer maakt wat je collega’s van jouw idee zouden kunnen vinden.

 • Op de verjaardag van je beste vriend gezellig met anderen een praatje durft te maken.

 • Je klapt voortaan niet meer dicht, wanneer iemand iets aan je vraagt te doen.

Ervaringen van cliënten…

──────────────────

..

faalangst overwinnen.

#faalangstoverwinnen

Ik had er al van jongs af aan last van dat ik regelmatig dichtklapte wanneer ik iest nieuws moest doen. Op school vroeger vond ik het spannend om iets voor de klas te vertellen. Op zulke momenten begon ik vaak te blozen en wist ik niks meer te zeggen. Toen ik eenmaal volwassen was kreeg ik in steeds meer situaties last van mijn faalangst, bang dat ik niet goed genoeg was of bang dat ik iets stoms of raars zou zeggen. Totdat eind vorig jaar voor mij de maat vol was en ik op zoek ben gegaan naar een training om mijn faalangst aan te pakken. Na wat speurwerk ben ik bij Remko terecht gekomen en heeft hij mij geleerd hoe ik met verschillende NLP technieken de baas over mijn faalangst kon worden. Sindsdien voel ik me steeds vaken ontspannen in gesprekken of tijdens een vergadering op mijn werk en heb ik laatst zelfs een speech op de bruiloft van mijn beste vriendin gegeven.

Ik kan de NLP coaching voor mensen die last hebben van faalangst, zeker aanraden! Ik ben Remko ontzettend dankbaar dat hun mij heeft geholpen

Tessa

.

faalangst overwinnen.

#faalangst

“Op mijn opleiding heb ik heel erg last gekregen van angst op momenten waarop ik moet presteren. Door de zenuwen kon ik niet meer helder nadenken en bij de praktijktoetsen ben ik zo aan het trillen, dat ook dit moeizaam gaat. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik diverse toetsen niet hebt gehaald. Ik heb dit al meerdere malen besproken met mijn studieloopbaancoach, maar die weet niet goed wat ik er aan kan doen. En ik natuurlijk ook niet.

Omdat ik binnenkort stage ga lopen en ik ben bang dat ik dan door de zenuwen weer allerlei dingen fout ga doen, ben ik op zoek gegaan naar een NLP Coach. Door een tip van een vriend van mij ben ik bij Remko terecht gekomen. Hij heeft mij geholpen rustiger te worden op belangrijke momenten, zodat ik goed kan presteren.

Heb je last van angst gevoelens op belangrijke momenten? Dan kan ik je Remko van harte aanbevelen!

– Anoniem

Hoe langer je wacht om te starten met het overwinnen van je faalangst, des te langer het duurt voordat je faalangst verdwenen is.

──────────────────

Speciaal voor jou, heb ik deze faalangsttraining ontwikkeld.

Dit coaching traject is het keerpunt voor de rest van je leven. Omdat ik je tijdens het coaching traject aan de hand neem en jij stap voor stap gaat groeien naar een volgend level, tot het punt dat jij je faalangst 100% onder controle hebt!
Zet jij de eerste stap naar een leven zonder faalangst en leef je meest fantastische leven?

Training Online

€ 137,-

──────────────────

 • 9 lessen op je eigen tempo zelfstandig te volgen
 • Reactie gedeelte om je vragen te stellen.
 • Werkboek
 • Meditaties en visualisaties
 • Levenslang toegang tot het programma op videos en mp3
 • Starten wanneer het jou uitkomt
 • Meer info of je aanmelden klik op onderstaande knop.
JA, DAT WIL IK!

Individuele Training

€ 779,-

──────────────────

 • Vrijblijvend intake gesprek
 • 8 bijeenkomsten van 75 minuten
 • Werkboek
 • Meditaties en visualisaties
 • Persoonlijke aandacht voor jouw vragen en situatie
 • Planning in overleg
 • Levenslang toegang tot het programma op video en mp3
 • Starten wanneer het jou uitkomt
JA, DAT WIL IK!

TIP: Heb je een ontwikkelbudget of persoonlijk budget via je werkgever? Ook dat kun je voor dit programma inzetten. Tevens kun je coaching als studiekosten in mindering brengen op je te betalen inkomstenbelasting. Afhankelijk van je inkomen krijg je 37% tot 52% van de kosten terug van de belastingdienst.

Ik ben benieuwd naar je vragen

Bel nu
Mail nu

Training “Je faalangst overwinnen”

──────────────────

De training “Je faalangst overwinnen” duurt 3 maanden. Je krijgt iedere week toegang tot een nieuwe module die automatisch vrijkomt. Daarbij krijgt je ook onbeperkt toegang tot het programma, zodat je het op je eigen tempo kunt doorlopen. Daarnaast krijgt je ook toegang tot de wekelijkse coaching call’s met live Q&A, zodat je committed blijft en continu stappen blijft maken. Verder staan we in de online community wekelijks stil bij onze doelen en onze successen, dit allemaal om je aangehaakt te houden en dat je gemotiveerd blijft.

Geen enkel probleem. Het is allemaal online te volgen en de coaching gesprekken zijn ook online (via Zoom of Skype).

Dat bepaal je helemaal zelf. En het feit dat je deze vraag stelt maakt dat je waarschijnlijk op dit moment erg druk bent. Je leest dit dan ook niet omdat je nu veel rust en balans in je leven ervaart. En dat is wat je in dit programma dan ook gaat ontdekken, hoe je die rust en balans weer in je leven terug gaat krijgen. Naast dat jij met NLP je faalangst gaat overwinnen, ga jij ook de beste versie worden. Ga je ontdekken HOE je makkelijker keuzes gaat maken die goed voelen voor jou. En die uiteindelijk veel impact gaan hebben en jij het leven gaat creëren waar je al zolang naar verlangt. Je bepaalt dus helemaal zelf je eigen tempo en kunt het zo inplannen dat het behapbaar voor je is.

Natuurlijk heb je twijfels. Die heb ik zelf ook! Maar als ik daarnaar had geluisterd dan had ik nu nog steeds met mijn faalangst gezeten. Dan was ik nu NIET die leuke vader en partner geweest, die ik nu wel ben.

Het feit dat je dit allemaal leest is niet voor niets. En omdat je dit leest weet ik ook dat jij toe bent aan deze stap. Dat je er écht klaar voor bent anders zou je dit nu niet lezen. Het zegt ook iets over jou namelijk: dat jij verantwoordelijkheid neemt voor jezelf. Voor je klachten. Daarnaast is twijfelen één van de grootste energievreters en die twijfel heeft er ook voor gezorgd dat jij je voelt zoals jij je nu voelt. En staat waar je nu staat in je leven. Wat kost het je aan frustratie en mentale onrust als je het nu niet doet? Hoe onrustig wil jij je nog voelen iedere dag? Ben je op zoek naar waardevolle lessen over het overwinnen van jouw faalangst? En wil je graag weten HOE ook jij de beste versie van jezelf kunt worden? In dit programma ga ik je stap voor stap uitleggen hoe je dit voor elkaar krijgt en hoe je voortaan zonder dat angstige en onzekere gevoel, door het leven kan gaan. Als jij de NLP technieken uit het programma in je dagelijks leven gaat toepassen, dan ga jij groeien naar Next Level, dat is wat zeker is!

Dan zijn er vast nog vragen waar je graag een antwoord op zou willen. Stuur dan een mailtje naar info@remkobeekman.nl en ik reageer altijd binnen 24 uur op jouw vraag.

We kunnen dan samen bepalen of je er ook daadwerkelijk klaar voor bent. En ik de gene ben die jou kan helpen. Ik ben altijd heel erg eerlijk, als ik merk dat iemand er nog niet klaar voor is dan doe ik het niet.

In de training “Je faalangst overwinnen” ga je echt met jezelf aan de slag. Dat betekent dat je je zelf serieus neemt voordat je begint. Je geeft het commitment om aan de slag te gaan. Tuurlijk kan dat gepaard gaan met wat angst en onzekerheden, maar een gevoel van YES nu ga ik het doen is heel erg belangrijk! Dat zijn de mensen die écht hun faalangst achter zich laten en (weer) plezier in het leven krijgen.

Absoluut niet! Heb je vragen of zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Dan kun je mij dagelijks bereiken. En geef ik antwoord op al je vragen en geef ik je tips voor de dingen waar je tegen aan loopt. Het is natuurlijk NIET verplicht, maar ik kan het je écht aanraden om mee te doen met de online community van allemaal gelijkgestemden. Iedereen worstelt op zijn of haar eigen manier met het zelfde. Dat maakt het juist zo fijn om elkaar te kunnen helpen. Je kunt daar zonder schaamte gevoel jezelf zijn. Omdat jij je zo goed in de ander kan inleven kun je ook juist zo goed helpen. Uiteindelijk doen we het samen met elkaar.

Wat je in ieder geval zeker weet is dat als je geen stappen maakt in het overwinnen van jouw faalangst, dit ook nooit zal veranderen. Pas je dit wel toe dan verdwijnt o.a. die onrust in je hoofd, maak jij je geen zorgen meer wat anderen tijdens een presentatie van jou denken, ga jij maximaal kunnen presteren op belangrijke momenten En… ga jij het leven kunnen creëren waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad. Mocht je besluiten het niet te doen dan kost het je inderdaad geen geld. Maar dan kost het je altijd wat anders. Je frustraties, je energie, je zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Wat is dan de reden dat je dit nu leest? Heeft het je dan niet gebracht wat je ervan had verwacht? We hebben geleerd dat je eerst een opleiding moet volgen om iets te kunnen bereiken. Maar alles zit al in jou. In dit programma ontdek je o.a. dus ook dat je jezelf altijd van alles wijs hebt gemaakt. Allemaal belemmerende overtuigingen die jou niet verder hebben geholpen. Verder ben ik van mening dat een investering in jezelf, de beste investering is die je kunt doen. Deze verdient zichzelf namelijk altijd weer terug. En nog niet eens zo zeer in geld, maar wel in een gelukkig en gezond leven.

Ik begrijp je helemaal! Maar hoeveel tijd/energie en geld zou het je opleveren als je het wel zou doen? Je bent waarschijnlijk al heel je leven gewend om in tekort te denken. Draai dit eens om en kijk naar wat het je oplevert. Mentale rust, mentale vrijheid, zelfvertrouwen, eigenwaarde en een diepere connectie met je omgeving. Denk eens aan iemand die in jouw ogen veel zelfvertrouwen heeft en goed presteert op belangrijke momenten. Moet je eens kijken wat die persoon allemaal voor elkaar heeft gekregen. Juist wanneer je zonder gevoelens van angst en vol zelfvertrouwen in het leven staat levert je dat juist tijd/energie en geld op. Wanneer jij investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling investeer jij in je leven, in je gezondheid. Hoe belangrijk is dat voor jou? Deze investering is niet iets dat je ‘kwijt’ bent. Het is juist een investering in jezelf. In jouw toekomst.

Ben je op dit moment heel erg druk? Ligt er zoveel werk op je te wachten? Heb je een volle agenda en veel ballen hoog te houden? Is het nu al lastig om alles een beetje in evenwicht te houden, zodat jij aan jezelf kunt werken? Je faalangst aanpakken en de beste versie van jezelf worden gebeurt natuurlijk niet zomaar. Meedoen aan de training “Je faalangst overwinnen” betekent de kans pakken om dingen eindelijk anders te gaan doen. Andere keuzes maken, keuzes maken die goed voelen voor jou. Ook al zit iedere deelnemer in zijn of haar eigen fase. Alle deelnemers behalen hier zoveel winst. Mocht je denken: “ik heb geen tijd om het programma ook echt te gaan volgen.” In hoeverre belemmeren de gevolgen van het pesten jou? Als je nu al geen tijd hebt om tijd in jezelf te investeren? Zou je het dan juist nu wel moeten gaan doen?

Ervaringen van cliënten…

──────────────────

.

.faalangst overwinnen

#faalangst

“Als kind was ik al bang. Ik werd op school gepest en kon niet tegen de pesters op. Als reactie speelde ik alleen, zonderde ik me af. Ik durfde geen andere kinderen te vragen om met me te spelen uit angst te worden afgewezen. Later in mijn huwelijk kwam de angst terug en daarmee ook mijn manier van reageren. Ik zonderde me af, ging problemen en confrontaties uit de weg en heb uiteindelijk mijn vrouw en gezin op een nare manier verlaten door in het geheim een relatie met iemand anders aan te gaan. Ik heb de stap naar mijn dochters niet durven zetten uit angst door hen te worden afgewezen.

Ik zag op een gegeven moment in dat ik zo met mij zelf bezig was dat ik niet in de gaten had wat mijn gedrag voor gevolgen had voor anderen. Toen ben ik gaan Googlen en kwam ik bij NLP coach Remko uit. Bij hem ben ik de training gaan volgen om anders te leren denken. En het enige dat ik te doen heb is: mijn angst onder ogen te komen en me er niet door te laten leiden.

Ik laat me niet meer leiden door mijn angsten of zorgen dat ik niet word afgewezen en kies niet meer de strategie ‘vermijden’. Ik zie de realiteit onder ogen en kies voor het doel: de relatie met mijn dochter versterken en onderhouden.

Ik vind Remko een échte topper!

– Anoniem

Ik hoor hier graag meer over!

Heb je nog vragen over het overwinnen van je faalangst? Bel of mail me gerust: 06 – 14591127

  We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons 

  privacybeleid.