De nummer 1 coach in het overwinnen van

Sociale Angst

Komt begin 2022 naar je toe!

Maak jij je vaak zorgen wat anderen van je denken en twijfel je regelmatig aan jezelf? Heb je last van dat stemmetje in je dat je vertelt dat je niet goed genoeg bent? En wil je graag door iedereen aardig gevonden worden?

Kom Dan Naar Mijn Seminar

En Krijg De Tools In Handen

Om Definitief Met Zulke

Klachten Af Te Rekenen!

Aanmelden Seminar

.

.

Bekijk Deze Video Pijl-voorruit - Tatkraft Filosofie - Amsterdam - levensvragen & persoonlijke ontwikkeling

boost-je-zelfvertrouwen

Ben je klaar voor een dag VOL tips, tricks & nieuwe inzichten?

Als ervaringsdeskundige, mindexpert & internationaal gediplomeerd NLP coach in het doorbreken van sociale angst, is het mijn missie om mensen te helpen met het doorbreken van hún sociale angst!

Zodat zij met meer rust, zelfvertrouwen en eigenwaarde in het leven staan.

Dit doe ik door het geven van online trainingen, 1-op-1 coaching, podcasts en door het maken van video’s over het doorbreken van sociale angst.

Mensen doorbreken hierdoor keer op keer hun belemmerende overtuigingen…

Zo ontvang ik wekelijks leuke reacties van mensen die aangeven dat ze:

Eindelijk zijn gaan doen wat ze altijd al hebben willen doen

Voor het eerst zijn gaan daten

Voor het eerst intens hebben genoten van een terrasje pakken

Zichzelf op een geheel nieuwe manier hebben leren kennen

En nog veel meer…

Door de diverse lockdowns tijdens de coronapandemie, zijn er steeds meer mensen last gaan krijgen van vervelende psychische aandoeningen, waaronder sociale angst.

En om die reden heb ik besloten om iets extra’s te doen…

Daarom dat ik begin 2022 de ‘Sociale Angst Coach Tour’ organiseer! Dit gaan 3 diepgaande seminars worden over het doorbreken van je sociale angst.

Want hoe fijn zou het voor je zijn om een hele dag met allemaal gelijkgestemden te kunnen hangen, met als gezamelijk doel: HET DOORBREKEN VAN JE SOCIALE ANGST!

En dat na deze dag zal jouw leven (op een positieve manier) nooit meer het zelfde zijn!

Dat is wat zeker is! 🙏😇💪

Om te zorgen dat je geen enkele reden hebt om niet te komen, heb ik de Sociale Angst Coach Tour VOOR EEN SUPER SCHERPE PRIJS gemaakt…

Je betaalt slechts 87 euro voor een dag VOL inspiratie, energie en nieuwe inzichten die jouw leven voorgoed positief gaan veranderen!

En daarmee krijg je de tools in handen om DEFINITIEF met je klachten af te rekenen, die jou in zoveel situaties blokkeert. Waardoor je eindelijk de persoon gaat zijn zoals je ALTIJD al hebt willen zijn!

Dus, meld jezelf via een van de groene buttons DIRECT aan! En naast dat het een dag gaat worden met enorme inzichten en tal van ‘AHHAAA…’ momenten, ga je ook de tools in handen krijgt waarmee jij je leven op ieder vlak gaat verbeteren.

Aanmelden Seminar

Wat kun je verwachten van dit seminar?

Het is mijn passie om mensen te helpen met het overwinnen van hun sociale angst, zodat ze in iedere situatie eindelijk weer zichzelf kunnen en durven te zijn.

Dit betekent een leven leiden gevuld met vrijheid, inspiratie, liefde, enthousiasme, passie en vertrouwen.
De afgelopen jaren heb ik geheel gewijd aan het vinden en leren van de meest krachtige tools voor het doorbreken van je sociale angst.
En dit is wat je gaat ontdekken…

1. VERANDER JE MANIER VAN DENKEN EN JE LEVEN GAAT VERANDEREN

Je gedachten hebben een enorm veel invloed op de kwaliteit van je leven.

Wist dat je per dag zo’n 60.000 tot 80.000 gedachten hebt?

En iedere gedachten heeft dus invloed op hoe jij je voelt,

wat je vervolgens doet en welk resultaat je in je leven krijgt.

Tijdens de Sociale Angst Coach Tour ga je ontdekken hoe jij je

gedachten voortaan razendsnel positief weet te sturen,

zodat je op ieder levensgebied een beter resultaat kan verwachten.

2. HOE JIJ JE GEEN ZORGEN MEER MAAKT WAT ANDEREN VAN JE DENKEN

Heb je bij de mensen om je heen vaak het gevoel dat jij je anders moet gedragen als dat je eigenlijk zou willen?

Dat jij je continu druk in je hoofd bezig bent ‘hoe’ anderen over jou denken.

Want de reden dat jij last hebt van sociale angst heeft écht niet alleen maar met je verleden te maken.

De mensen waarmee jij je omringd zijn voor zeker 50% verantwoordelijk op hoe jij je dagelijks voelt.

Tijdens de Sociale Angst Coach Tour laat ik je zien dat jij het gemiddelde wordt van de mensen waarmee jij je dagelijks omringd.

3. HOE JE ZORGT VOOR BLIJVENDE VERANDERING

De meeste mensen houden goede voornemens maar ongeveer één week vol.

Dit zorgt er vaak voor dat het resultaat dat je behaald hebt, meer een gevoel van frustratie is.

Wanneer je ontdekt hoe je wél voor blijvende veranderingen zorgt, maakt dit dat je controle krijgt over je sociale angt.

Hoe jij weer leiderschap neemt over jouw eigen leven, zodat je niet langer afhankelijk bent van anderen.

Daarom ga je tijdens de Sociale Angst Coach Tour ontdekken hoe je blijvende verandering in jouw leven gaat creëren.

AANKOMENDE SEMINARS:

Sociale Angst Coach Tour | Utrecht | 08-01-2022 | 10:00 – 17:00 uur

Sociale Angst Coach Tour | Rotterdam | 05-02-2022 | 10:00 – 17:00 uur

Sociale Angst Coach Tour | Breda | 05-03-2022 | 10:00 – 17:00 uur

AANMELDEN!
AANMELDEN!
AANMELDEN!

Wie is Remko?

SOCIALE ANGST COACH – NLP COACH – WEKELIJKSE + 3000 LUISTERAARS MET MIJN PODCAST OP SPOTIFY!

ONLINE TRAININGEN & SEMINARS GEVEN

the-society-of-nlp

Over Remko Beekman

Als kind zijnde voelde ik me vaak zenuwachtig en onzeker in het bijzijn van andere kinderen. Ik was wat je noemt: “nou niet bepaald de populairste van de klas.” Zo werd ik bijvoorbeeld altijd als laatste gekozen met gym, werd ik regelmatig gepest en daardoor maakte ik mezelf continu wijs dat ik niet goed genoeg was.

Dat is jarenlang de leidraad in mijn leven geweest. En uiteindelijk heeft dat bij mij op latere leeftijd een sociale angststoornis veroorzaakt. Ondanks de vele reguliere hulp die ik vervolgens jarenlang heb gevolgd, explodeerde in 2012 voor de zoveelste keer de BOM. En dat was op dat moment het ‘keerpunt’ in mijn leven! Op dat moment maakte ik de beslissing: DIT NOOIT MEER! En ben ik er ALLES aan gaan doen om voor eens en voor ALTIJD af te rekenen met dat angstige en onzekere gevoel, wat mij al jarenlang in z’n kreep hield!

En zo ontdekte de wereld van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Heb ik mezelf vanaf dat moment laten coachen en ben ik later zelf ook coaching en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) opleidingen gaan volgen. En heb ik dingen geleerd en inzichten gekregen, waarvan ik in al die jaren daarvoor nooit eerder had gezien of gehoord.

En nu wil ik in deze waardevolle inzichten graag tijdens mijn seminars met jou delen!

Dit is wat anderen zeggen…

Ik vind Remko enorm sterk en dat hij open en eerlijk tijdens de coaching calls over zijn ervaringen durft te praten. (hier heb ik nog in te leren) Heel inspirerend is dat voor mij, dit bevestigd nogmaals dat je het verst komt door je te uiten als gevoelsmens i.p.v. alles op te kroppen en het iedereen maar naar de zin te maken. Leven vanuit je gevoel en niet vanuit je hoofd. Het siert hem en ik weet zeker dat wat er soms ook speelt in het leven, de mens krachtiger is dan hij denkt en we tot veel meer in staat zijn. Daar is hij het levende bewijs van.

Mijn complimenten en ik kijk enorm uit naar al het moois wat hij ons nog gaat leren, want jouw coaching en het online coaching programma zijn zoals je het zelf omschrijft écht ongeëvenaard.

Nils

Ik ben heel enthousiast over de coaching van Remko Beekman. Remko is bevlogen, betrokken, een fijn mens en een zeer toegankelijke coach. Dankzij zijn enthousiasme en de constructieve modules en vlogs die hij maakt en de wekelijkse coaching call leer ik om met mijn sociale angst om te gang, kan ik werken aan mijn ontwikkeling en kan ik weerbaarder en veerkrachtig worden. Remko bedankt!

Carlo

Ik had al last van sociale angst sinds mijn jeugd. Dankzij het online coaching programma en de wekelijkse coaching calls van Remko is dit gaan veranderen. Ik had altijd een negatief zelfbeeld en stond somber in het leven. Mensen die last hebben van sociale angst kan ik aan raden om het online coaching programma zeker te gaan volgen. Remko staat altijd voor je klaar ter ondersteuning hij heeft mij ontzettend goed geholpen! Ik ben hem eeuwig dankbaar daarvoor en de kwaliteit van m’n leven is enorm gestegen.

John

Nadat ik in het online coaching programma ‘Master Your Social Fear’ van Remko ben gestapt, zijn er al binnen 2 weken dingen voor mij gaan veranderen.

Een belangrijk inzicht die ik heb gekregen en niet meer uit mijn hoofd is gegaan is: dat wat jij denkt dat anderen over je denken, denk je eigenlijk zelf! Je belemmerende overtuigingen zitten je in de weg om je mooiste leven te kunnen leven.

Ik vind het erg prettig om het verhaal van Remko als voorbeeld voor mijn eigen situatie te nemen, maar vooral de erg handige tips, tricks en handvatten in het online coaching programma te horen van iemand zie z’n sociale angst al een aantal jaren heeft overwonnen. En om deze voor mezelf toe te kunnen passen in de praktijk.

Dit ging in het begin uiteraard met ups en downs! Maar de tips en inzichten uit de online programma hebben mij hier ontzettend goed in geholpen. En hebben mij het vertrouwen gegeven om de eerste stappen te kunnen zetten!

Voor mensen die angstig en onzeker zijn en nog twijfelen, kan ik het online coaching programma ‘Master Your Social Fear’ écht aanbevelen!

Kim

Ik liep tegen wat problemen aan o.a. dat ik niet assertief was in bepaalde situaties. Ik voelde me daardoor erg onzeker, klapte dicht en creëerde een angst om bepaalde gesprekken met mensen aan te gaan.

Remko heeft mij hierin gecoacht. De samenwerking verliep heel prettig. Hij luisterde goed en stelde de juiste vragen die mij aan het denken zette. Hij gaf me goede adviezen zoals visualiseren en mediteren en heeft me erg bewust gemaakt van wat er in mijn onderbewustzijn speelt.

Het gaat nu veel beter met me omdat ik situaties visualiseer waardoor bijvoorbeeld een moeilijk gesprek die ik had, heel goed verliep.

Hierdoor kreeg ik ook meer zelfvertrouwen. Ik ben heel blij met de handvatten die Remko mij gegeven heeft en de fijne gesprekken.

Remko heeft mij goed geholpen en raad hem absoluut aan als coach voor mensen die onzeker zijn en daardoor een sociale angst hebben.

Jacqueline

Remko is een heel fijne en goede coach waarvan je veel leert en ook goed met je meedenkt.

In de online workshop staan veel inzichten en alles word duidelijk uitgelegd.

De podcast heeft mij geholpen omdat ik dacht dat niemand het zelfde had als ik, maar nu ik naar de podcast heb geluisterd besef ik dat er meer mensen zijn die de zelfde dingen als mij hebben meegemaakt. Wat ook zo fijn is dat Remko een rustige en fijne stem heeft om naar te luisteren en alles goed uitlegt.

Wat ik bij de coaching calls vooral fijn vind is dat je echt hélemaal je zelf kunt zijn en dat je je niet hoeft te schamen.

De online workshop daarin staat alles er netjes en duidelijk in en de stem is rustig en goed verstaanbaar.

Ik word goed geholpen door Remko. Hij luistert goed wat er met je aan de hand is en ik kan hem je daarom zeker aanraden als coach.

Anoniem

Dus, kom naar de Sociale Angst Coach Tour en ik laat je zien hoe je:

Negatieve gedachten razendsnel kunt omdraaien in positieve gedachten

In iedere situatie jezelf gaat durven zijn, zonder dat jij je nog langer druk maakt hoe anderen over jou denken

Voortaan rustiger in je hoofd bent. En daardoor makkelijker met lastige situaties kunt omgaan

Betere connecties en hechtere vriendschappen krijgt met je vrienden en de mensen om jou heen

Meer tijd voor jezelf gaat over houden, omdat je veel beter in staat bent om je grenzen aan te geven

Voortaan lastige gesprekken niet meer uit de weg gaat, omdat jij je zelfverzekerd voelt en veel sterker in je schoenen staat

Meld je aan voor de ‘Sociale Angst Coach Tour’

En reken DEFINITIEF af met je sociale angst!

Veel gestelde vragen…

Neem voor overige vragen contact op met info@remkobeekman.nl

Ik begrijp hélemaal wat je bedoeld. Ik heb zelf ook jarenlang verschillende vormen van therapie gevolgd. Uit eigen ervaring weet ik dat veel therapie trajecten veelal de negatieve kant op werken. Dit seminar is anders! Zo ga je tips, tricks en inzichten krijgen hoe je door de positieve kant op te werken, direct al positieve resultaten gaat behalen!

Ik geef je ook niet mijn antwoorden, maar ik laat de antwoorden uit jezelf komen, zodat je dus geen kopie van mij gaat worden! Want jij hebt alles al in je om jezelf weer helemaal terug bij jou ware ‘ik’ te brengen.

Je hoeft dit niet alleen te doen! Ik ga je een avond lang helpen, zodat je na de Masterclass daadwerkelijk stappen gaat durven maken. En jij bepaald zelf hoe groot dat jij je stappen maakt. Je zult vanzelf zien dat het je een ENORME kick gaat geven, wanneer je bepaalde inzichten gaat krijgen. En daarna ben je unstoppable!

Ik begrijp je helemaal! Ik stond een aantal jaar geleden op precies het zelfde punt als waar jij nu staat. Maar hoeveel tijd/geld en energie zou het je opleveren als je wel naar dit seminar zou komen? Dat ik je de inzichten kan geven die mij hebben gebracht waar ik nu sta. Je bent waarschijnlijk al heel je leven gewend om in tekort te denken. Draai dit eens om en kijk naar wat het je oplevert. Mentale rust, mentale vrijheid, zelfvertrouwen, eigenwaarde en een diepere connectie met je omgeving. Denk eens aan iemand die in jouw ogen al heel sociaal is en veel zelfvertrouwen heeft. Moet je eens kijken wat die persoon allemaal voor elkaar heeft gekregen in zijn of haar leven. En dat is ook voor jou mogelijk! Juist wanneer je een sociaal persoon gaat worden en vol zelfvertrouwen in het leven staat, levert dat je juist tijd/geld en energie op.

Mocht je na deze inspirerende dag geen enkel nieuw inzicht behaald hebben, stuur mij dan een mailtje. En ik stort direct de kosten van je toegangs bewijs retour, zonder gedoe.

Je loopt dus geen enkel risico!

Ben je op dit moment heel erg druk? Ligt er zoveel werk op je te wachten? Heb je een volle agenda en veel ballen hoog te houden? Is het nu al lastig om de privé-werk balans een beetje in evenwicht te houden, zodat jij aan jezelf kunt werken? Je sociale angst doorbreken gebeurt niet zomaar. Meedoen aan dit seminar betekent de kans pakken om dingen eindelijk anders te gaan doen. Anders met je tijd en energie om te gaan. Ook al is iedere mens anders en zit iedereen in een eigen fase van zijn of haar leven. Alle deelnemers behalen met dit seminar zoveel winst. Mocht je denken: “ik heb geen tijd om naar dit seminar te komen.” In hoeverre leef je nu dan heel bewust als je geen tijd hebt om tijd in jezelf te investeren? Zou dat dan niet JUIST een reden moeten zijn om naar mijn seminar te komen?

Aanmelden Seminar

Oja, wat ik nog wilde vragen…

Ja, neem je zoon zelfs graag mee. De onderwerpen die worden behandeld zullen ook voor hem zeer waardevol zijn. Deze onderwerpen worden niet behandeld op scholen, daarom is dit seminar ook perfect voor tieners.

Je kunt contact met mij opnemen via info@remkobeekman.nl of je kunt mij tijdens kantoor uren (9 – 17 uur) bereiken op telefoon nummer 06-14591127

Boek vandaag nog jouw ticket(s)!

Aanmelden Seminar