Wil jij je onzekerheid overwinnen?

Wil jij graag je onzekerheid overwinnen, waardoor je het moeilijk vindt om jezelf te zijn? Dan is de kans groot dat je last hebt van onzekerheid of faalangst! Je ervaart onzekerheid het meeste wanneer je iets moet doen wat je lastig of moeilijk vindt. Zoals bijvoorbeeld het geven van een presentatie, het afleggen van een toets of bij een belangrijke opdracht voor je werk.

Herken je dit?

──────────────────

onzekerheid-overwinnen

onzekerheid overwinnen

Kan je onzekerheid soms zo sterk zijn dat het je beperkt en helemaal lamlegt?

Je zou het liefst zo hard mogelijk weg willen rennen en ergens niet aan beginnen, want het gaat je toch niet lukken (denk je).

onzekerheid overwinnen

Je bent bang dat je het niet kunt

Ervaar je onzekerheid het meeste wanneer je iets moet doen wat je lastig of moeilijk vindt?

onzekerheid overwinnen

Onzekerheid bij volwassen komt vaker voor als dat je denkt.

Een presentatie geven of een vergadering leiden vinden de meeste mensen doodeng, en gaan dit zoveel mogelijk uit de weg.

Wat is onzekerheid?

onzekerheid overwinnen

De letterlijke vertaling van onzekerheid: betekent dat je twijfelt aan jezelf, aan de beslissingen die je neemt.

Je bent bang om iets verkeerds te doen als je te maken hebt met onzekerheid.

onzekerheid overwinnen

Je hebt angst om iets verkeerd te doen in een situatie waarin je door anderen bekeken en beoordeeld wordt.

onzekerheid overwinnen

Onzekerheid gaat niet vanzelf over, en als je er niks aan doet, blijft je er je hele leven last van hebben.

wat-is-nlp

“Je onzekerheid overwinnen is daarom belangrijk

──────────────────

nlp coach

the-society-of-nlp

Hi, Ik ben Remko!

Vroeger als kind zijnde durfde ik mijn vinger in de klas nooit op te steken, omdat ik bang was wat anderen van mij zouden vinden. Een spreekbeurt of presentatie voor de klas geven deed ik met klamme handjes en klotsende oksels. Bang dat ik het niet zou kunnen, bang dat ik wéér uitgelachen zou worden.

Later op volwassen leeftijd begon mijn onzekerheid me in steeds meer situaties te belemmeren. Met een sollicitatie gesprek bijvoorbeeld klapte ik helemaal dicht en wist ik niks meer te zeggen. Maar ook op een verjaardag vond ik het moeilijk om met iemand gezellig in gesprek te gaan, bang wat die persoon van mij zou kunnen denken.

Totdat ik in 2012 de wereld van Neuro Linguïstisch Programmeren ontdekte. Vanaf dat moment zijn mijn onzekerheden verdwenen als sneeuw voor de zon.

En dat is wat ik jou ook gun!

Stel jezelf eens voor dat jij…

──────────────────

 • Met gemak een fantastische presentatie op school of op je werk gaat kunnen en durven geven.

 • Je zelfvertrouwen gaat groeien naar onbegrensde hoogte!

 • Met verschillende NLP technieken je onzekerheid gaat overwinnen, waardoor jij je negatieve gedachtes voortaan razendsnel weet te vervangen voor positieve gedachtes.

 • Je tijdens een vergadering of een feestje geen zorgen meer maakt wat anderen van jou denken.

 • Op de verjaardag van je beste vriend of vriendin gezellig met anderen een praatje durft te maken.

 • Je klapt voortaan niet meer dicht, wanneer iemand iets aan je vraagt.

Ervaringen van cliënten…

──────────────────

..

https://remkobeekman.nl/nlpcoaching/pesten/.

#onzekerheid

Ik heb heel erg veel last van onzekerheden gehad. Ik liet jarenlang mijn dag heel erg bepalen door wat mijn vriendinnen deden en het lukte me niet om dat uit me hoofd te zetten. Ik was heel erg snel bang dat ik er niet meer bij hoorde en had daar moeite mee. Ik heb er heel erg lang last van gehad en heb er al vaak hulp bij gehad, maar het gevoel kwam steeds weer terug en ik kon het niet uit mijn hoofd zetten. Totdat ik het met carnaval helemaal zat was en ik verder op zoek ben gegaan wat ik nog meer aan mijn onzekerheden kon doen. Ik las de laatste tijd steeds meer over wat je met NLP kunt bereiken en ben uiteindelijk bij Remko terecht gekomen. En wat een zegen! Wat ik van hem geleerd heb had ik jaren eerder moeten weten. Ik heb mezelf op een andere manier leren kennen en sta al met veel meer zelfvertrouwen in het leven dan voorheen. Ik ben er nog niet, maar wat ik tot nu toe al heb geleerd heeft mij het vertrouwen igegeven om door te zetten en stappen te maken!

Dank je wel dat jij mij tot zover al hebt geholpen Remko! Ik kan weer van de leuke momenten genieten en heb een veel nauwer contact met mijn vriendinnen gekregen. Ik ben je daar eeuwig dankbaar voor!

– Leen

.

onzekerheid overwinnen.

#onzeker

Het is voor het eerst dat ik hierover wat ga delen….. Het is iets waarvoor ik me jarenlang heb geschaamt. Waarom voelde ik me niet ‘ normaal ‘. Tja, wat is daar de definitie van?…. Ik ben 40 jaar. Ik ben altijd onzeker geweest, had verschillende angsten. Ik dacht altijd ik groei hier wel overheen. Helaas gebeurde dat niet. Ik piekerde me suf, had alleen maar negatieve gedachten….. Hoe kom ik uit die negatieve spiraal dacht ik altijd? Aan de buitenkant zag je niks. Ik ben die sociale, vrolijke vrouw met veel vrienden en een lieve partner. Ik had altijd een masker op. Maar van binnen voelde ik me zo eenzaam. Zo alleen met mijn gedachten… Ik leefde mijn leven, deed alles op de automatische piloot, het voelde meer als overleven. Daar wilde ik zo ontzettend graag vanaf dat ik verder ben gaan zoeken… Door een tip van een vriendin ben ik bij Remko terecht gekomen en heeft hij mij sneller dan verwacht over mijn onzekerheden geholpen. Ik voel me voor het eerst in jaren vrolijk en zit lekker in mijn vel… En als dat onzekere gevoel toch de kop op weet te steken kan ik het in een handomdraai veranderen naar een fijn en zelfverzekerd gevoel.

Voel jij je ook vaak onzeker? Dan kan ik je Remko van harte aanbevelen!

– Judith

Hoe langer je wacht om te starten met overwinnen van je onzekerheid, des te langer het duurt voordat het verdwenen is.

──────────────────

Speciaal voor jou, heb ik deze onzekerheidstraining ontwikkeld.

Dit coaching traject is het keerpunt voor de rest van je leven. Omdat ik je tijdens het coaching traject aan de hand neem en jij stap voor stap gaat groeien naar een volgend level, tot het punt dat jij je onzekerheden 100% onder controle hebt!
Zet jij de eerste stap naar een leven zonder onzekerheid en leef je meest fantastische leven?

NLP hersenen

Module 1

Heb je last van onzekerheid?

NLP hersenen

Module 2

Wat is onzekerheid?

NLP hersenen

Module 3

Hoe ontstaat onzekerheid?

NLP hersenen

Module 4

Wie is er onzekerder?

NLP hersenen

Module 5

Je onzekerheid loslaten

NLP hersenen

Module 6

Hoe kom je voor jezelf op?

NLP hersenen

Module 7

Praat erover!

NLP hersenen

Module 8

Schrijf je gedachtes op!

NLP hersenen

Module 9

Een positieve toekomst voor je zien!

Training Online

€ 137,-

──────────────────

 • 9 lessen op je eigen tempo zelfstandig te volgen
 • Reactie gedeelte om je vragen te stellen.
 • Werkboek
 • Meditaties en visualisaties
 • Levenslang toegang tot het programma op videos en mp3
 • Starten wanneer het jou uitkomt
 • Meer info of je aanmelden klik op onderstaande knop.
JA, DAT WIL IK!

Individuele Training

€ 779,-

──────────────────

 • Vrijblijvend intake gesprek
 • 8 bijeenkomsten van 75 minuten
 • Werkboek
 • Meditaties en visualisaties
 • Persoonlijke aandacht voor jouw vragen en situatie
 • Planning in overleg
 • Levenslang toegang tot het programma op video en mp3
 • Starten wanneer het jou uitkomt
JA, DAT WIL IK!

TIP: Heb je een ontwikkelbudget of persoonlijk budget via je werkgever? Ook dat kun je voor dit programma inzetten. Tevens kun je coaching als studiekosten in mindering brengen op je te betalen inkomstenbelasting. Afhankelijk van je inkomen krijg je 37% tot 52% van de kosten terug van de belastingdienst.

Ik ben benieuwd naar je vragen

Bel nu
Mail nu

Training “Je onzekerheid overwinnen”

──────────────────

De training “Je onzekerheid overwinnen” duurt 3 maanden. Je krijgt iedere week toegang tot een nieuwe module die automatisch vrijkomt. Daarbij krijgt je ook onbeperkt toegang tot het programma, zodat je het op je eigen tempo kunt doorlopen. Daarnaast krijgt je ook toegang tot de wekelijkse coaching call’s met live Q&A, zodat je committed blijft en continu stappen blijft maken. Verder staan we in de online community wekelijks stil bij onze doelen en onze successen, dit allemaal om je aangehaakt te houden en dat je gemotiveerd blijft.

Geen enkel probleem. Het is allemaal online te volgen en de coaching gesprekken zijn ook online (via Zoom of Skype).

Dat bepaal je helemaal zelf. En het feit dat je deze vraag stelt maakt dat je waarschijnlijk op dit moment erg druk bent. Je leest dit dan ook niet omdat je nu veel rust en balans in je leven ervaart. En dat is wat je in dit programma dan ook gaat ontdekken, hoe je die rust en balans weer in je leven terug gaat krijgen. Naast dat jij met NLP je onzekerheid gaat overwinnen, ga jij ook de beste versie worden. Ga je ontdekken HOE je makkelijker keuzes gaat maken die goed voelen voor jou. En die uiteindelijk veel impact gaan hebben en jij het leven gaat creëren waar je al zolang naar verlangt. Je bepaalt dus helemaal zelf je eigen tempo en kunt het zo inplannen dat het behapbaar voor je is.

Natuurlijk heb je twijfels. Die heb ik zelf ook! Maar als ik daarnaar had geluisterd dan had ik nu nog steeds met mijn onzekerheid op de bank gezeten. Dan was ik nu NIET die leuke vader en partner geweest, die ik nu wel ben.

Het feit dat je dit allemaal leest is niet voor niets. En omdat je dit leest weet ik ook dat jij toe bent aan deze stap. Dat je er écht klaar voor bent anders zou je dit nu niet lezen. Het zegt ook iets over jou namelijk: dat jij verantwoordelijkheid neemt voor jezelf. Voor je klachten. Daarnaast is twijfelen één van de grootste energievreters en die twijfel heeft er ook voor gezorgd dat jij je voelt zoals jij je nu voelt. En staat waar je nu staat in je leven. Wat kost het je aan frustratie en mentale onrust als je het nu niet doet? Hoe onrustig wil jij je nog voelen iedere dag? Ben je op zoek naar waardevolle lessen over het overwinnen van jouw onzekerheid? En wil je graag weten HOE ook jij de beste versie van jezelf kunt worden? In dit programma ga ik je stap voor stap uitleggen hoe je dit voor elkaar krijgt en hoe je voortaan zonder dat angstige en onzekere gevoel, door het leven kan gaan. Als jij de NLP technieken uit het programma in je dagelijks leven gaat toepassen, dan ga jij groeien naar Next Level, dat is wat zeker is!

Dan zijn er vast nog vragen waar je graag een antwoord op zou willen. Stuur dan een mailtje naar info@remkobeekman.nl en ik reageer altijd binnen 24 uur op jouw vraag.

We kunnen dan samen bepalen of je er ook daadwerkelijk klaar voor bent. En ik de gene ben die jou kan helpen. Ik ben altijd heel erg eerlijk, als ik merk dat iemand er nog niet klaar voor is dan doe ik het niet.

In de training “Je onzekerheid overwinnen” ga je echt met jezelf aan de slag. Dat betekent dat je je zelf serieus neemt voordat je begint. Je geeft het commitment om aan de slag te gaan. Tuurlijk kan dat gepaard gaan met wat angst en onzekerheden, maar een gevoel van YES nu ga ik het doen is heel erg belangrijk! Dat zijn de mensen die écht hun onzekerheid achter zich laten en (weer) plezier in het leven krijgen.

Absoluut niet! Heb je vragen of zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Dan kun je mij dagelijks bereiken. En geef ik antwoord op al je vragen en geef ik je tips voor de dingen waar je tegen aan loopt. Het is natuurlijk NIET verplicht, maar ik kan het je écht aanraden om mee te doen met de online community van allemaal gelijkgestemden. Iedereen worstelt op zijn of haar eigen manier met het zelfde. Dat maakt het juist zo fijn om elkaar te kunnen helpen. Je kunt daar zonder schaamte gevoel jezelf zijn. Omdat jij je zo goed in de ander kan inleven kun je ook juist zo goed helpen. Uiteindelijk doen we het samen met elkaar.

Wat je in ieder geval zeker weet is dat als je geen stappen maakt in het overwinnen van jouw onzekerheid, dit ook nooit zal veranderen. Pas je dit wel toe dan verdwijnt o.a. die onrust in je hoofd, maak jij je geen zorgen meer wat anderen tijdens een presentatie van jou denken, ga jij maximaal kunnen presteren op belangrijke momenten En… ga jij het leven kunnen creëren waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad. Mocht je besluiten het niet te doen dan kost het je inderdaad geen geld. Maar dan kost het je altijd wat anders. Je frustraties, je energie, je zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Wat is dan de reden dat je dit nu leest? Heeft het je dan niet gebracht wat je ervan had verwacht? We hebben geleerd dat je eerst een opleiding moet volgen om iets te kunnen bereiken. Maar alles zit al in jou. In dit programma ontdek je o.a. dus ook dat je jezelf altijd van alles wijs hebt gemaakt. Allemaal belemmerende overtuigingen die jou niet verder hebben geholpen. Verder ben ik van mening dat een investering in jezelf, de beste investering is die je kunt doen. Deze verdient zichzelf namelijk altijd weer terug. En nog niet eens zo zeer in geld, maar wel in een gelukkig en gezond leven.

Ik begrijp je helemaal! Maar hoeveel tijd/energie en geld zou het je opleveren als je het wel zou doen? Je bent waarschijnlijk al heel je leven gewend om in tekort te denken. Draai dit eens om en kijk naar wat het je oplevert. Mentale rust, mentale vrijheid, zelfvertrouwen, eigenwaarde en een diepere connectie met je omgeving. Denk eens aan iemand die in jouw ogen veel zelfvertrouwen heeft en goed presteert op belangrijke momenten. Moet je eens kijken wat die persoon allemaal voor elkaar heeft gekregen. Juist wanneer je zonder gevoelens van angst en vol zelfvertrouwen in het leven staat levert je dat juist tijd/energie en geld op. Wanneer jij investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling investeer jij in je leven, in je gezondheid. Hoe belangrijk is dat voor jou? Deze investering is niet iets dat je ‘kwijt’ bent. Het is juist een investering in jezelf. In jouw toekomst.

Ben je op dit moment heel erg druk? Ligt er zoveel werk op je te wachten? Heb je een volle agenda en veel ballen hoog te houden? Is het nu al lastig om alles een beetje in evenwicht te houden, zodat jij aan jezelf kunt werken? Je onzekerheid aanpakken en de beste versie van jezelf worden gebeurt natuurlijk niet zomaar. Meedoen aan de training “Je onzekerheid overwinnen” betekent de kans pakken om dingen eindelijk anders te gaan doen. Andere keuzes maken, keuzes maken die goed voelen voor jou. Ook al zit iedere deelnemer in zijn of haar eigen fase. Alle deelnemers behalen hier zoveel winst. Mocht je denken: “ik heb geen tijd om het programma ook echt te gaan volgen.” In hoeverre belemmert je onzekerheid jou? Als je nu al geen tijd hebt om tijd in jezelf te investeren? Zou je het dan juist nu wel moeten gaan doen?

Ervaringen van cliënten…

──────────────────

.

.onzekerheid overwinnen

#onzekerheid

Ik ben altijd al onzeker geweest maar de laatste tijd liep het de spuigaten uit en heb ik hulp gezocht. Iedere ochtend wakker worden met paniek was de druppel. Ik schrijf hier omdat ik me door de NLP coaching van Remko inmiddels erg opgelucht voel en blij ben dat ik hulp heb gezocht.

Het toepassen van bepaalde NLP oefeningen en het praten over mijn onzekerheid heeft me in eerste instantie al geholpen. Het was al direct niet meer zo vreselijk groot, had weer een normale hanteerbare grootte. Het voelde alsof ik mijn onzekerheid had opgeblazen door er over te piekeren en niet over te praten.

Ik heb ervaren hoe ik mijn blikveld onbewust heb verkleind en de onzekerheid had uitvergroot. Daardoor heb ik veel dingen niet gedaan die ik eigenlijk wel zou willen doen.

Dankzij de NLP coaching bij Remko doe ik steeds meer dingen die ik eerst niet deed. Ik voel me dan nog wel eens onzeker maar weet dit nu snel te stoppen en een gevoel van zelfvertrouwen in mezelf op te roepen. 

Een inzicht wat ik in een van de modules kreeg en nooit meer zal vergeten: Is dat wat jij denkt dat anderen van je denken, dat bedenk jezelf. En dat inzicht was precies wat ik nodig had. Daar denk ik aan als ik er weer mee inzit wat anderen van mij denken. 

Ik ben er nog niet, maar ik heb het vertrouwen gekregen dat ik er ga komen!

Ik vind je een échte topper Remko!”

– Anoniem

Ik hoor hier graag meer over!

Heb je nog vragen over het overwinnen van je onzekerheid? Bel of mail me gerust: 06 – 14591127

  We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons 

  privacybeleid.