Over mij

Ongeveer zo’n 10 jaar geleden ontdekte ik dat ‘ene’ ding, dat voor mij alles heeft veranderd!

──────────────────

Namelijk: ik vond de ‘oplossing’ in het doorbreken van mijn ongelukkige leven! Jarenlang zat ik vast in een onbewust patroon, zonder het zelf in de gaten te hebben waar het precies aan lag. Totdat ik in 2012 kennis maakte met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en ik ontdekte hoe ik dagelijks weer plezier in mijn werk kreeg. En dat mijn hart weer in de fik ging staan voor mijn liefdevolle relatie.

──────────────────

Daarom help ik jou graag met het nemen van de stappen die nodig zijn, zodat jij jezelf niet meer dagelijks aan je haren naar je werk hoeft mee te sleuren. En dat de passie in je relatie weer helemaal terug gaat krijgen, zoals het nog nooit eerder heeft gedaan! En… ik ga je helpen met het vergroten van jouw EIGENWAARDE, waardoor jij onweerstaanbaar wordt en eindelijk de persoon gaat worden, zoals je altijd al hebt willen zijn.

nlp-coach

──────────────────

Wil je weten

wat dat ‘ene’ ding

was?

──────────────────

Lees dan snel verder!

Ik heb mezelf jarenlang ongelukkig en onzeker gevoelt in mijn werk en liefdes relatie. Maar zo’n 10 jaar geleden ontdekte ik de wereld van Neuro Linguïstisch Programmeren, en ontdekte ik hoe ik daadwerkelijk weer helemaal mezelf kon worden door verschillende NLP technieken. Voor dat ik wist wat het was, had ik écht niet meer verwacht dat het me ooit nog zou lukken om dagelijks weer fluitend en met plezier naar mijn werk te gaan. Maar door door NLP, is bij mij BAM de knop zo’n 10 jaar geleden volledig omgegaan. En is mijn leven nu compleet anders!

Door NLP in je dagelijks leven toe te passen ga jij niet alleen AL je angst klachten overwinnen, maar ook je mindset gaat blijvend positief veranderen. En je gaat ontdekken wie jij diep vanbinnen nu eigenlijk écht bent!

Want wie ben jij écht?

Weet jij dat? Welke mooie persoon schuilt er in jou?

Misschien dat je het nu nog moeilijk kan geloven: maar alles wat jij nodig hebt om de persoon te kunnen zijn zoals jij graag wilt zijn, zitten al in jou. Want wanneer ook jij met je mindset aan de slag gaat, je de JUISTE keuzes voor jezelf gaat maken, gaat dat gegarandeerd dé sleutel worden in een gelukkig en angstvrij leven. Ga je nieuwe inzichten in jezelf en in het leven krijgen. En wat nog wel het allerbelangrijkste is…

──────────────────

Je gaat ontdekken hoe jij je negatieve gedachtes voortaan razendsnel kunt vervangen voor positieve gedachtes?

Meld je dan hier even aan voor de GRATIS Mini Training!

Mijn reis

Als kind zijnde voelde ik me vaak zenuwachtig en onzeker in het bijzijn van andere kinderen. Ik was wat je noemt: “nou niet bepaald de populairste van de klas.” Zo werd ik bijvoorbeeld altijd als laatste gekozen met gym, werd ik regelmatig gepest en daardoor maakte ik mezelf continu wijs dat ik niet goed genoeg was.

Dat is jarenlang de leidraad in mijn leven geweest en heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik jarenlang ongelukkig in een baan en relatie bleef zitten.

Ondanks de vele hulp die ik vervolgens jarenlang (vanaf 2004 tot 2012) heb gevolgd, explodeerde in 2012 de BOM. Dat was op dat moment het ‘keerpunt’ in mijn leven. Op dat moment maakte ik de beslissing: DIT NOOIT MEER! En ben ik er ALLES aan gaan doen om definitief een einde te maken aan dat ongelukkige leven.

Vanaf dat moment is alles positief gaan veranderen en is niks meer zoals het was!

  • Wil jij ook die (positieve) energie door je lichaam voelen heen stromen, zoals het nog nooit eerder heeft gedaan?
  • Wanneer je de tips en NLP technieken die ik je geef op dagelijkse basis in je leven gaat toepassen, ga jij je sneller dan verwacht weer blij, gelukkig en zelfverzekerd door het leven kunnen gaan.
  • En… ga je ontdekken wie jij écht bent en wat voor mooi persoon er in jou schuilt!

Toen ik een aantal jaar geleden ontdekte wat ervoor nodig was om dit voor elkaar te krijgen, begon mijn hart echt vreugdesprongetjes te maken. Omdat ik als geen ander weet hoe ik je kan helpen om weer gelukkig en VOL zelfvertrouwen door het leven te kunnen gaan.

nlp-coach
nlp-coach

Hoe kan ik jou helpen?

Door al mijn ervaringen en de stappen die ik in de afgelopen jaren heb genomen, weet ik als ‘internationaal gediplomeerd NLP Coach’ wat er voor nodig is om (weer) met plezier naar je werk te gaan. Om diepere connecties en hechtere vriendschappen te krijgen met de mensen om je heen. Want als ik het al kan, kan jij het zeker!

Stel jezelf eens voor dat jij jezelf voortaan goed genoeg gaat vinden, dat jij je géén zorgen meer maakt hoe anderen over jou denken, dat je meer tijd voor jezelf gaat over houden omdat je in staat bent om je grenzen aan te geven, dat je voortaan je EIGEN ‘norm’ gaat bepalen en niet meer afhankelijk bent van de goedkeuring van anderen.

Wil je ook zo’n leven? Klik dan even hier en ik help je er graag bij!

Wil jij weten hoe je je negatieve gedachtes razendsnel kunt vervangen voor positieve gedachtes?

Meld je dan hier even aan voor de GRATIS Mini Training!

Wist je verder dat ik…

Graag de boel op orde heb maar je bij mij geen kast open moet trekken omdat ik daar nog wel eens een zooitje van maak.

Het liefst erg gezond leef, maar een wijntje in het weekend, maar moeilijk kan weerstaan.

Van mijn vrienden en cliënten altijd terug krijg dat ik helemaal niets gek vind en dat ze open kunnen zijn tegen mij.

Ruimdenkend ben en niet snel oordeel over iets of iemand.

Al zo vaak mijn neus gestoten heb, dus ik vind niks gek.

Heel goed gedij op ‘saaiheid’. Dat wil zeggen: ik ga vroeg naar bed, houd van lezen, kijk bijna geen gewone TV (wel spannende series op Netflix), leef gezond, heb een heerlijk ochtendritueel, kan enorm genieten van thuis zijn met mijn gezin.

Cliché, maar ik heb echt maar weinig nodig om me echt heel gelukkig te voelen. Vroeger dacht ik altijd dat: ‘mezelf goed genoeg vinden’ afhankelijk was van de meningen van anderen, maar inmiddels weet ik wel beter.

Wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Wie ben jij als persoon in jouw baan? Waar loop je tegenaan in jouw relatie? Wat houd jou op dit moment nog tegen om daarin écht jezelf te kunnen zijn? Laat het me weten en samen kijken of dat we een klik hebben en ik degene ben die jou kan helpen.

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen. Ik reageer binnen 24 uur op je bericht.

    Jouw NLP Coach

    Volg me op Instagram, YouTube en Spotify voor meer tips en inspiratie.