Komt pesten voor op jouw werk?

Lig jij ‘s nachts in bed vaak te piekeren, omdat je op je werk vaak het slachtoffer van pesten bent? Schiet je ‘s ochtends al helemaal in de stress, omdat je bang bent wat jou die dag weer te wachten staat!

Herken je dit?

──────────────────

https://remkobeekman.nl/nlpcoaching/pesten/

Word je op je werk regelmatig gepest?

Ben jij vaak het slachtoffer van pesterijen op de werkvloer? Wanneer er iets gedaan of gehaald moet worden slaan ze jou dan altijd over?

Ben jij altijd de gene die gepest wordt?

Heb je vaak het gevoel dat jij iedere keer de klos bent en zijn het vaak meerdere die het op jou voorzien hebben?

Stel je niet aan, het is maar plagen!

Hoor je dat ook wel eens? Stel jij je inderdaad aan? Maar voelt het zo voor jou niet! Voor jou is het geen plagen meer, maar pesten!

Wat is pesten precies?

Pesten is een vorm van agressie waarbij continu geprobeerd wordt om iemand pijn te doen.

Bij pesten zijn meestal verschillende mensen betrokken: de pester, de gepeste en de meelopers.

De pester heeft vaak een sterkere sociale positie dan degene die gepest wordt.

Pesten veroorzaakt stress, angst, eenzaamheid en gebrek aan zelfvertrouwen.

Pesten stopt helaas niet vanzelf.

pesten op het werk

Het is daarom belangrijk om in te grijpen

──────────────────

Hi, Ik ben Remko!

Als kind zijnde werd ik op school regelmatig gepest. Zo werd ik bijvoorbeeld altijd als laatste gekozen met gym, werd ik vaak uitgelachen als ik iets wilde vragen in de klas en daardoor maakte ik mezelf continu wijs dat ik niet goed genoeg was.

Later in mijn volwassen leven is het pesten doorgegaan. Zo was ik vaak het slachtoffer van pesterijen op de werkvloer, en dat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik jarenlang heb lopen worstelen met een sociale angststoornis.

Totdat ik in 2012 de wereld van Neuro Linguïstisch Programmeren ontdekte. Kreeg ik het inzicht waarom pesters eigenlijk pesten, en vanaf dat moment is het pesten gestopt als sneeuw voor de zon. Is mijn leven sindsdien compleet positief veranderd en is niks meer zoals het vroeger was!

En dat is wat ik jou ook gun!

Stel jezelf eens voor dat jij…

──────────────────

 • Met gemak voor jezelf gaat durven opkomen.

 • Je zelfvertrouwen gaat groeien naar onbegrensde hoogte!

 • Voor iedere situatie een NLP techniek weet toe te passen, waardoor jij je negatieve gedachtes voortaan pijlsnel weet te vervangen voor positieve gedachtes.

 • Lekker jezelf gaat durven zijn en jij je niet langer zorgen maakt hoe je collega’s over jou denken.

 • Je gaat op een mooie en elegante manier NEE durven zeggen en je grenzen weten aan te geven richting je collega’s.

 • Je gaat betere connecties en hechtere vriendschappen krijgen met de mensen om jou heen.

Ervaringen van cliënten…

──────────────────

..

https://remkobeekman.nl/nlpcoaching/pesten/.

#pesten

Ik werd al voor een langere tijd op mijn werk gepest. Steeds vaker waren er een aantal collega’s die het op mij voorzien hadden. Daardoor had ik steeds vaker last van paniek aanvallen. Totdat ik ben gaan Googelen wat ik hier aan kon doen, en ik tot de ontdekking kwam wat NLP allemaal voor je kan doen. Nadat ik bij Remko in het NLP programma ‘omgaan met pesten op het werk’ ben gestapt zijn er al meteen al dingen voor mij gaan veranderen! Voelde ik me met een paar simpele NLP technieken gelijk meer ontspannen en weet ik deze oefeningen nu ook zelf steeds beter toe te passen. Ik kan de NLP coaching voor mensen die ook dagelijks op het werk gepest worden, zeker aanraden! Ik ben Remko ontzettend dankbaar dat hun mij heeft geholpen

Anoniem

.

https://remkobeekman.nl/nlpcoaching/pesten/.

#stoppestennu

“Als ik terugdenk aan de periode dat ik begon met werken en ik enorm gepest ben, is dat niet met warme gevoelens. Deze jaren hebben mij erg beschadigd, totdat ik een jaar geleden bij Remko kwam en hij mij verschillende NLP oefeningen uitlegde en ik mezelf snel beter begon te voelen.

Voordat ik met het coaching traject begon durfde ik nooit voor mezelf op te komen, maakte ik me vaak zorgen wat mijn collega’s van mij vonden, maar dankzij de NLP technieken die Remko mij heeft geleerd durf ik nu op een mooie en elegante manier (zoals Remko het altijd zegt) mijn grenzen aan te geven! Al is dit nu in een nieuwe baan met wel leuke collega’s waar ik helemaal mezelf in kan zijn.

Ben je op het werk gepest en worstel je nog dagelijks met de gevolgen ervan, dan kan ik je Remko zeker aanbevelen!

– Kim

Hoe langer je wacht om te starten, des te langer het duurt voordat het pesten stopt.

──────────────────

Speciaal voor jou, heb ik dit programma ontwikkeld.

Dit coaching programma is het keerpunt voor de rest van je leven. Omdat ik je tijdens het coaching traject aan de hand neem en jij stap voor stap gaat groeien naar een volgend level, tot het punt dat je 100% hebt ontdekt hoe jij met die pesters weet om te gaan en jij niet meer gepest wordt!
Zet jij de eerste stap naar een leven zonder gepest te worden en leef je meest fantastische leven?

NLP hersenen

Module 1

Help ik wordt gepest!

NLP hersenen

Module 2

Wanneer is het plagen?

NLP hersenen

Module 3

Wanneer is het pesten?

NLP hersenen

Module 4

Waarom pesters pesten?

NLP hersenen

Module 5

Wie is er onzekerder?

NLP hersenen

Module 6

Wat kun je er tegen doen?

NLP hersenen

Module 7

Praat erover!

NLP hersenen

Module 8

Schrijf je gedachtes op!

NLP hersenen

Module 9

Hoe kom je voor jezelf op?

Training Online

€ 137,-

──────────────────

 • 9 lessen op je eigen tempo zelfstandig te volgen
 • Reactie gedeelte om je vragen te stellen.
 • Werkboek
 • Meditaties en visualisaties
 • Levenslang toegang tot het programma op videos en mp3
 • Starten wanneer het jou uitkomt
 • Meer info of je aanmelden klik op onderstaande knop.
JA, DAT WIL IK!

Individuele Training

€ 779,-

──────────────────

 • Vrijblijvend intake gesprek
 • 8 bijeenkomsten van 75 minuten
 • Werkboek
 • Meditaties en visualisaties
 • Persoonlijke aandacht voor jouw vragen en situatie
 • Planning in overleg
 • Levenslang toegang tot het programma op video en mp3
 • Starten wanneer het jou uitkomt
JA, DAT WIL IK!

TIP: Heb je een ontwikkelbudget of persoonlijk budget via je werkgever? Ook dat kun je voor dit programma inzetten. Tevens kun je coaching als studiekosten in mindering brengen op je te betalen inkomstenbelasting. Afhankelijk van je inkomen krijg je 37% tot 52% van de kosten terug van de belastingdienst.

Ik ben benieuwd naar je vragen

Bel nu
Mail nu

Training “Omgaan met pesten op het werk”

──────────────────

De programma’s duren 3 maanden. Je krijgt iedere week toegang tot een nieuwe module die automatisch vrijkomt. Daarbij krijgt je ook onbeperkt toegang tot het programma, zodat je het op je eigen tempo kunt doorlopen. Daarnaast krijgt je ook toegang tot de wekelijkse coaching call’s met live Q&A, zodat je committed blijft en continu stappen blijft maken. Verder staan we in de online community wekelijks stil bij onze doelen en onze successen, dit allemaal om je aangehaakt te houden en dat je gemotiveerd blijft.

Geen enkel probleem. Het is allemaal online te volgen en de coaching gesprekken zijn ook online (via Zoom of Skype).

Dat bepaal je helemaal zelf. En het feit dat je deze vraag stelt maakt dat je waarschijnlijk op dit moment erg druk bent. Je leest dit dan ook niet omdat je nu veel rust en balans in je leven ervaart. En dat is wat je in dit programma dan ook gaat ontdekken, hoe je die rust en balans weer in je leven terug gaat krijgen. Naast dat jij met NLP gaat ontdekken hoe je de trauma’s van het pesten gaat wissen, ga jij ook de beste versie worden. Ga je ontdekken HOE je makkelijker keuzes gaat maken die goed voelen voor jou. En die uiteindelijk veel impact gaan hebben en jij het leven gaat creëren waar je al zolang naar verlangt. Je bepaalt dus helemaal zelf je eigen tempo en kunt het zo inplannen dat het behapbaar voor je is.

Natuurlijk heb je twijfels. Die heb ik zelf ook! Maar als ik daarnaar had geluisterd dan had ik nu nog steeds met sociale angst thuis gezeten. Dan was ik nu NIET die leuke vader en partner geweest, die ik nu wel ben.

Het feit dat je dit allemaal leest is niet voor niets. En omdat je dit leest weet ik ook dat jij toe bent aan deze stap. Dat je er écht klaar voor bent anders zou je dit nu niet lezen. Het zegt ook iets over jou namelijk: dat jij verantwoordelijkheid neemt voor jezelf. Voor je klachten. Daarnaast is twijfelen één van de grootste energievreters en die twijfel heeft er ook voor gezorgd dat jij je voelt zoals jij je nu voelt. En staat waar je nu staat in je leven. Wat kost het je aan frustratie en mentale onrust als je het nu niet doet? Hoe onrustig wil jij je nog voelen iedere dag? Ben je op zoek naar waardevolle lessen over hoe jij het gepest worden achter je kan laten? En wil je graag weten HOE ook jij de beste versie van jezelf kunt worden? In dit programma ga ik je stap voor stap uitleggen hoe je dit voor elkaar krijgt en hoe je voortaan zonder dat angstige en onzekere gevoel, door het leven kan gaan. Als jij de NLP technieken uit het programma in je dagelijks leven gaat toepassen, dan ga jij groeien naar Next Level, dat is wat zeker is!

Dan zijn er vast nog vragen waar je graag een antwoord op zou willen. Stuur dan een mailtje naar info@remkobeekman.nl en ik reageer altijd binnen 24 uur op jouw vraag.

We kunnen dan samen bepalen of je er ook daadwerkelijk klaar voor bent. En ik de gene ben die jou kan helpen. Ik ben altijd heel erg eerlijk, als ik merk dat iemand er nog niet klaar voor is dan doe ik het niet.

In het programma ‘Omgaan met pesten’ ga je echt met jezelf aan de slag. Dat betekent dat je je zelf serieus neemt voordat je begint. Je geeft het commitment om aan de slag te gaan. Tuurlijk kan dat gepaard gaan met wat angst en onzekerheden, maar een gevoel van YES nu ga ik het doen is heel erg belangrijk! Dat zijn de mensen die écht hun trauma’s achter zich laten en (weer) plezier in het leven krijgen.

Absoluut niet! Heb je vragen of zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Dan kun je mij dagelijks bereiken. En geef ik antwoord op al je vragen en geef ik je tips voor de dingen waar je tegen aan loopt. Het is natuurlijk NIET verplicht, maar ik kan het je écht aanraden om mee te doen met de online community van allemaal gelijkgestemden. Iedereen worstelt op zijn of haar eigen manier met het zelfde. Dat maakt het juist zo fijn om elkaar te kunnen helpen. Je kunt daar zonder schaamte gevoel jezelf zijn. Omdat jij je zo goed in de ander kan inleven kun je ook juist zo goed helpen. Uiteindelijk doen we het samen met elkaar.

Wat je in ieder geval zeker weet is dat als je geen stappen maakt in het overwinnen van jouw pest trauma’s, dit ook nooit zal veranderen. Pas je dit wel toe dan verdwijnt o.a. die onrust in je hoofd, maak jij je geen zorgen meer wat collega’s van jou denken, ga jij diepere connecties en hechtere vriendschappen krijgen met de mensen om je heen. En… ga jij het leven kunnen creëren waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad. Mocht je besluiten het niet te doen dan kost het je inderdaad geen geld. Maar dan kost het je altijd wat anders. Je relaties, je energie, je zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Wat is dan de reden dat je dit nu leest? Heeft het je dan niet gebracht wat je ervan had verwacht? We hebben geleerd dat je eerst een opleiding moet volgen om iets te kunnen bereiken. Maar alles zit al in jou. In dit programma ontdek je o.a. dus ook dat je jezelf altijd van alles wijs hebt gemaakt. Allemaal belemmerende overtuigingen die jou niet verder hebben geholpen. Verder ben ik van mening dat een investering in jezelf, de beste investering is die je kunt doen. Deze verdient zichzelf namelijk altijd weer terug. En nog niet eens zo zeer in geld, maar wel in een gelukkig en gezond leven.

Ik begrijp je helemaal! Maar hoeveel tijd/energie en geld zou het je opleveren als je het wel zou doen? Je bent waarschijnlijk al heel je leven gewend om in tekort te denken. Draai dit eens om en kijk naar wat het je oplevert. Mentale rust, mentale vrijheid, zelfvertrouwen, eigenwaarde en een diepere connectie met je omgeving. Denk eens aan iemand die in jouw ogen veel zelfvertrouwen heeft. Moet je eens kijken wat die persoon allemaal voor elkaar heeft gekregen. Juist wanneer je (weer) met plezier naar je werk gaat en vol zelfvertrouwen in het leven staat levert je dat juist tijd/energie en geld op. Wanneer jij investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling investeer jij in je leven, in je gezondheid. Hoe belangrijk is dat voor jou? Deze investering is niet iets dat je ‘kwijt’ bent. Het is juist een investering in jezelf. In jouw toekomst.

Ben je op dit moment heel erg druk? Ligt er zoveel werk op je te wachten? Heb je een volle agenda en veel ballen hoog te houden? Is het nu al lastig om alles een beetje in evenwicht te houden, zodat jij aan jezelf kunt werken? De gevolgen van het pesten aanpakken en de beste versie van jezelf worden gebeurt natuurlijk niet zomaar. Meedoen aan de training ‘Omgaan met pesten op het werk’ betekent de kans pakken om dingen eindelijk anders te gaan doen. Andere keuzes maken, keuzes maken die goed voelen voor jou. Ook al zit iedere deelnemer in zijn of haar eigen fase. Alle deelnemers behalen hier zoveel winst. Mocht je denken: “ik heb geen tijd om het programma ook echt te gaan volgen.” In hoeverre belemmeren de gevolgen van het pesten jou? Als je nu al geen tijd hebt om tijd in jezelf te investeren? Zou je het dan juist nu wel moeten gaan doen?

Ervaringen van cliënten…

──────────────────

.

.https://remkobeekman.nl/nlpcoaching/pesten/

#pesten

“Wat is Remko een fijne mens. Dankzij de duidelijke instructievideo’s kan iedereen die last heeft van de gevolgen van pesten met NLP zijn leven opnieuw vormgeven. Mocht je ergens niet aan uitkomen, er is geen vraag gek en het maakt niet uit hoe vaak hij iets uit moeten leggen, hij bezit over engelengeduld. Ik vind Remko echt een aanrader!

– Tamara

Ik hoor hier graag meer over!

Heb je nog vragen over omgaan met pesten op het werk? Mail of bel me gerust: 06 – 14591127

  We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons 

  privacybeleid.