Dagelijks plezier in je werk hebben, is zo ontzettend belangrijk!

Dat je zoveel plezier in je werk hebt, dat zodra je ‘s ochtends je ogen open doet jouw hart alweer vreugdesprongetjes van blijdschap maakt! Van blijdschap, omdat je weer een hele dag je werk mag uitoefenen!

Herken je dit?

──────────────────

werk

werk

Ga je dagelijks met tegenzin naar je werk?

Ga je dagelijks met een moe en zwaar gevoel naar je werk? Haal je al in geen tijden meer voldoening uit je baan? En voel je je voor het einde van de ochtend vaak al helemaal uitgeput?

werk

Heb je het gevoel niet meer gewaardeerd te worden?

Heb je steeds vaker het gevoel dat je door je collega’s en leidinggevende niet meer gewaardeerd wordt? Wat je ook doet het is in hun ogen nooit goed genoeg.

werk

Ben je steeds vaker het slachtoffer van pesterijen op de werkvloer?

Word je door je collega’s regelmatig overgeslagen voor iets en wordt je steeds vaker gepest, buitengesloten en/of vernederd?

Plezier in je Werk hebben

werk

Dit zorgt automatisch voor een positieve mindset.

werk

Wanneer je doet wat je leuk vindt geeft jou dat een gelukzalig gevoel!

werk

De tijd vliegt voorbij wanneer je werk doet dat 💯% bij jou past.

werk

Wanneer je doet wat je leuk vindt geeft jou dat mega veel positieve energie!

werken

Wanneer jij je natuurlijke talenten gebruikt, gaat alles gemakkelijker bij je stromen.

werk

“Plezier in je werk hebben is ook voor jouw weggelegd”

──────────────────

nlp coach Remko

Hi, Ik ben Remko!

Als jonge man leefde ik jarenlang in een ongelukkige wereld. Dit kwam voornamelijk door het werk wat ik jarenlang met tegenzin deed. Jarenlang ging ik dagelijks met een moe en zwaar gevoel naar mijn werk. Zodra ik s’ochtends mijn ogen open deed zakte de moed me alweer in de schoenen, omdat ik in een baan zat die ik niet leuk vondt en waar ik mezelf niet in kon zijn.

Omdat ik de overtuiging had ontwikkeld dat werken niet leuk is, maar dat er toch ook brood op de blank moet komen. Ben ik vervolgens jarenlang in die negatieve baan blijven zitten, totdat ik in 2012 Neuro Linguïstisch Programmeren ontdekte en ik voor mezelf de beslissing maakte om het roer om te gooien!

Vanaf dat moment ben ik gaan uitzoeken wie ik diep vanbinnen nu écht ben en waar ik wél energie van krijg om dagelijks te doen.

En dat is wat ik jou ook gun!

Stel jezelf eens voor dat jij…

──────────────────

 • Dagelijks (weer) fluitend en met een ‘Big Smille’ naar je werk gaat.

 • Voortaan rustiger in je hoofd bent en meer innerlijke rust gaat ervaren.

 • Leiding gaat nemen over je eigen leven, zodat je de goedkeuring van een ander NIET meer nodig hebt.

 • Je dag in dag uit de meest gelukkige en zelfverzekerde versie van jezelf bent, omdat jij 100% jezelf kunt zijn in je werk. En daarmee het leven gaat creëren waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad.

 • Je géén zorgen meer maakt hoe collega’s en je leidinggevende over jou denken.

 • Voor iedere situatie een NLP techniek weet toe te passen, waardoor jij je negatieve gedachtes vliegensvlug weet te veranderen in positieve gedachtes en dit de rest van de dag ook vasthoudt!

Ervaringen van cliënten…

──────────────────

.

werk

#werkgeluk

Ik ging al een tijd lang met steeds meer tegenzin naar mijn werk. Ik vond werken nooit leuk en stond ik somber in het leven. Dankzij het stappenplan en de waardevolle NLP technieken van Remko is dit gaan veranderen. Ik weet nu waar mijn hart ligt en waar ik energie van krijg. Voor mensen die ook dagelijks met tegenzin naar hun werk gaan, kan ik je de NLP coaching van Remko zeker aanraden! Ik ben hem eeuwig dankbaar dat hun mij heeft geholpen en de kwaliteit van m’n leven is sindsdien énorm gestegen.

– Johan

.

Kim.

#werk

“Nadat ik de met de NLP coaching bij Remko ben begonnen, zijn er direct al dingen voor mij gaan veranderen.

Een belangrijk inzicht die ik heb gekregen en niet meer uit mijn hoofd is gegaan is: “Wat heb je liever: nu aan jezelf werken en kristal helder krijgen wie je diep vanbinnen écht bent en onderzoeken wat je het allerliefste dagelijks wilt doen. Of de rest van je leven ongelukkig in een baan zitten, en aan het einde van je leven spijt hebben dat je geen stappen hebt ondernomen om je mooiste leven te kunnen leven?”

Voor het coaching traject durfde ik nooit stappen te zetten, maar dankzij de NLP technieken en inzichten heb ik het vertrouwen gekregen om dit nu wél te doen!

Voor mensen die ongelukkig in hun baan zitten en graag hun passie willen ontdekken, kan ik de NLP coaching van Remko echt aanbevelen!

– Kim

Hoe langer je wacht om te starten, des te langer het duurt voordat je weer plezier in je werk krijgt.

──────────────────

Speciaal voor jou, heb ik deze programma’s ontwikkeld.

Deze training is een hulpmiddel voor de rest van je leven. Omdat je in iedere fase weer de stappen kunt doorlopen om naar een volgend level te groeien, tot het punt dat je 100% hebt ontdekt wie jij bent en wat jij hier te doen hebt.
Zet jij de eerste stap naar jouw droombaan en meest fantastische leven?

NLP hersenen

Module 1

Waar word jij gelukkig van?

NLP hersenen

Module 2

Waar ben je goed in?

NLP hersenen

Module 3

Wat zijn je grootste dromen?

NLP hersenen

Module 4

Angst als compas om te groeien!

NLP hersenen

Module 5

Volg je intuïtie!

NLP hersenen

Module 6

Wat is jouw talent?

NLP hersenen

Module 7

Durf keuzes te maken!

NLP hersenen

Module 8

Fuck it! Gewoon doen!

NLP hersenen

Module 9

Maak jezelf zichtbaar

Mini Training

€ 33,-

──────────────────

 • Ontdek wie jij bent en wat je hier te doen hebt
 • 7 lessen dagelijks via de mail
 • Werkboek
 • Meditaties en visualisaties
 • Starten wanneer het jou uitkomt
JA, DAT WIL IK!

Training Online

€ 137,-

──────────────────

 • 9 lessen op je eigen tempo zelfstandig te volgen
 • Reactie gedeelte om je vragen te stellen.
 • Werkboek
 • Meditaties en visualisaties
 • Levenslang toegang tot het programma op videos en mp3
 • Starten wanneer het jou uitkomt
 • Meer info of je aanmelden klik op onderstaande knop.
JA, DAT WIL IK!

Individuele Training

€ 779,-

──────────────────

 • Vrijblijvend intake gesprek
 • 8 bijeenkomsten van 75 minuten
 • Werkboek
 • Meditaties en visualisaties
 • Persoonlijke aandacht voor jouw vragen en situatie
 • Planning in overleg
 • Levenslang toegang tot het programma op video en mp3
 • Starten wanneer het jou uitkomt
JA, DAT WIL IK!

TIP: Heb je een ontwikkelbudget of persoonlijk budget via je werkgever? Ook dat kun je voor dit programma inzetten. Tevens kun je coaching als studiekosten in mindering brengen op je te betalen inkomstenbelasting. Afhankelijk van je inkomen krijg je 37% tot 52% van de kosten terug van de belastingdienst.

Ik ben benieuwd naar je vragen

Bel nu
Mail nu

Training “Plezier in je werk hebben”

──────────────────

De programma’s duren 6 maanden. Je krijgt iedere week toegang tot een nieuwe module die automatisch vrijkomt. Daarbij krijgt je ook onbeperkt toegang tot het programma, zodat je het op je eigen tempo kunt doorlopen. Daarnaast krijgt je ook toegang tot de wekelijkse coaching call’s met live Q&A, zodat je committed blijft en continu stappen blijft maken. Verder staan we in de online community wekelijks stil bij onze doelen en onze successen, dit allemaal om je aangehaakt te houden en dat je gemotiveerd blijft.

Geen enkel probleem. Het is allemaal online te volgen en de coaching gesprekken zijn ook online (via Zoom of Skype).

Dat bepaal je helemaal zelf. En het feit dat je deze vraag stelt maakt dat je waarschijnlijk op dit moment erg druk bent. Je leest dit dan ook niet omdat je nu veel rust en balans in je leven ervaart. En dat is wat je in dit programma dan ook gaat ontdekken, hoe je die rust en balans weer in je leven terug gaat krijgen. Naast dat jij je passie gaat ontdekken en dat je de beste versie van jezelf gaat worden. Ga je ook ontdekken HOE je makkelijker keuzes gaat maken die goed voelen voor jou. En die uiteindelijk veel impact gaan hebben en jij het leven gaat creëren waar je al zolang naar verlangt. Je bepaalt dus helemaal zelf je eigen tempo en kunt het zo inplannen dat het behapbaar voor je is.

Natuurlijk heb je twijfels. Die heb ik zelf ook! Maar als ik daarnaar had geluisterd dan had ik nu nog steeds met sociale angst thuis gezeten. Dan was ik nu NIET die leuke vader en partner geweest, die ik nu wel ben.

Het feit dat je dit allemaal leest is niet voor niets. En omdat je dit leest weet ik ook dat jij toe bent aan deze stap. Dat je er écht klaar voor bent anders zou je dit nu niet lezen. Het zegt ook iets over jou namelijk: dat jij verantwoordelijkheid neemt voor jezelf. Voor je klachten. Daarnaast is twijfelen één van de grootste energievreters en die twijfel heeft er ook voor gezorgd dat jij je voelt zoals jij je nu voelt. En staat waar je nu staat in je leven. Wat kost het je aan frustratie en mentale onrust als je het nu niet doet? Hoe onrustig wil jij je nog voelen iedere dag? Ben je op zoek naar waardevolle inspiratie en lessen over HOE jij weer plezier in werken kunt krijgen? En wil je graag weten HOE ook jij de beste versie van jezelf kunt worden? In dit programma ga ik je stap voor stap uitleggen hoe je dit voor elkaar krijgt en hoe je voortaan zonder dat angstige en onzekere gevoel, door het leven kan gaan. Als jij de stappen uit het programma in je dagelijks leven gaat toepassen, dan ga jij groeien naar Next Level, dat is wat zeker is!

Dan zijn er vast nog vragen waar je graag een antwoord op zou willen. Stuur dan een mailtje naar info@remkobeekman.nl en ik reageer altijd binnen 24 uur op jouw vraag.

We kunnen dan samen bepalen of je er ook daadwerkelijk klaar voor bent. En ik de gene ben die jou kan helpen. Ik ben altijd heel erg eerlijk, als ik merk dat iemand er nog niet klaar voor is dan doe ik het niet.

In het programma ‘Plezier in je werk hebben!’ ga je echt met jezelf aan de slag. Dat betekent dat je je zelf serieus neemt voordat je begint. Je geeft het commitment om aan de slag te gaan. Tuurlijk kan dat gepaard gaan met wat angst en onzekerheden, maar een gevoel van YES nu ga ik het doen is heel erg belangrijk! Dat zijn de mensen die écht hun passie gaan ontdekken en (weer) met plezier naar hun werk gaan.

Absoluut niet! Heb je vragen of zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Dan kun je mij dagelijks bereiken. En geef ik antwoord op al je vragen en geef ik je tips voor de dingen waar je tegen aan loopt. Het is natuurlijk NIET verplicht, maar ik kan het je écht aanraden om mee te doen met de online community van allemaal gelijkgestemden. Iedereen worstelt op zijn of haar eigen manier met het zelfde. Dat maakt het juist zo fijn om elkaar te kunnen helpen. Je kunt daar zonder schaamte gevoel jezelf zijn. Omdat jij je zo goed in de ander kan inleven kun je ook juist zo goed helpen. Uiteindelijk doen we het samen met elkaar.

Wat je in ieder geval zeker weet is dat als je geen stappen maakt in het ontdekken van jouw passie, dit ook nooit zal veranderen. Pas je dit wel toe dan verdwijnt o.a. die onrust in je hoofd, maak jij je geen zorgen meer wat collega’s van jou denken, ga jij diepere connecties en hechtere vriendschappen krijgen met de mensen om je heen. En… ga jij het leven kunnen creëren waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad. Mocht je besluiten het niet te doen dan kost het je inderdaad geen geld. Maar dan kost het je altijd wat anders. Je relaties, je energie, je zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Wat is dan de reden dat je dit nu leest? Heeft het je dan niet gebracht wat je ervan had verwacht? We hebben geleerd dat je eerst een opleiding moet volgen om iets te kunnen bereiken. Maar alles zit al in jou. In dit programma ontdek je o.a. dus ook dat je jezelf altijd van alles wijs hebt gemaakt. Allemaal belemmerende overtuigingen die jou niet verder hebben geholpen. Verder ben ik van mening dat een investering in jezelf, de beste investering is die je kunt doen. Deze verdient zichzelf namelijk altijd weer terug. En nog niet eens zo zeer in geld, maar wel in een gelukkig en gezond leven.

Ik begrijp je helemaal! Maar hoeveel tijd/energie en geld zou het je opleveren als je het wel zou doen? Je bent waarschijnlijk al heel je leven gewend om in tekort te denken. Draai dit eens om en kijk naar wat het je oplevert. Mentale rust, mentale vrijheid, zelfvertrouwen, eigenwaarde en een diepere connectie met je omgeving. Denk eens aan iemand die in jouw ogen zijn of haar passie leeft en veel zelfvertrouwen heeft. Moet je eens kijken wat die persoon allemaal voor elkaar heeft gekregen. Juist wanneer je je passie leeft en vol zelfvertrouwen in het leven staat levert je dat juist tijd/energie en geld op. Wanneer jij investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling investeer jij in je leven, in je gezondheid. Hoe belangrijk is dat voor jou? Deze investering is niet iets dat je ‘kwijt’ bent. Het is juist een investering in jezelf. In jouw toekomst.

Ben je op dit moment heel erg druk? Ligt er zoveel werk op je te wachten? Heb je een volle agenda en veel ballen hoog te houden? Is het nu al lastig om de privé-werk balans een beetje in evenwicht te houden, zodat jij aan jezelf kunt werken? Je passie ontdekken en de beste versie van jezelf worden gebeurt niet zomaar. Meedoen aan de training ‘Van Werk Naar Passie’ betekent de kans pakken om dingen eindelijk anders te gaan doen. Anders met je tijd en energie om te gaan. Ook al is iedere mens anders en zit iedereen in een eigen fase van zijn of haar leven. Alle deelnemers behalen hier zoveel winst. Mocht je denken: “ik heb geen tijd om het programma ook echt te gaan volgen.” In hoeverre leef je nu dan heel bewust als je geen tijd hebt om tijd in jezelf te investeren? Zou je dat dan juist nu wel moeten gaan doen?

Ervaringen van cliënten…

──────────────────

.

werkplezier.

#werkplezier

“Ik vind Remko enorm sterk en dat hij open en eerlijk tijdens de online training over zijn ervaringen durft te praten. (hier heb ik nog in te leren) Heel inspirerend is dat voor mij! Leven vanuit je gevoel en niet vanuit je hoofd. Het siert hem en ik weet zeker dat wat er soms ook speelt in het leven, de mens krachtiger is dan hij denkt en we tot veel meer in staat zijn. Daar is hij het levende bewijs van.

Mijn complimenten voor de online training Remko! Het is ongeloofelijk, maar mijn leven is zoals je voorspelt hebt ‘al binnen 2 weken positief gaan veranderen’. Heb nu een duidelijk beeld welke kant ik op wil met mijn job. Dank daarvoor!

– Nils

Ik hoor hier graag meer over!

Heb je nog vragen over plezier in je werk hebben? Bel of mail me gerust: 06 – 14591127

  We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons 

  privacybeleid.