Sociale angst overwinnen

Wil jij je sociale angst graag overwinnen, omdat je er klaar mee bent om dicht te klappen wanneer iemand iets aan je vraagt? En vind je het moeilijk om jezelf te zijn bij de mensen om je heen? Lig jij ‘s nachts vaak uren te piekeren, over wat anderen van jou zouden kunnen denken? Grote kans dat je last hebt van onzekerheid & sociale angst!

Herken je dit?

──────────────────

sociale-angst-overwinnen

Vind je het vaak moeilijk om jezelf te zijn bij de mensen om je heen?

Dat je vaak het gevoel hebt dat je bij de mensen om je heen, vaak anders moet gedragen als dat je eigenlijk zou willen.

Vind je het lastig om je grenzen aan te geven bij anderen?

‘Nee’ zeggen en je grenzen aangeven richting anderen vindt je erg lastig, je ontwijkt dit liever en je zegt toch maar weer ‘JA’.

Naar een feestje gaan vind je doodeng!

Door je faalangst verzin je liever smoesjes om NIET te gaan, omdat je bang bent wat anderen van je vinden.

Wat is sociale angst precies?

Wanneer je last hebt van sociale angst, maak jij je vaak zorgen wat andere mensen van jou denken.

Je vraagt jezelf geregeld af of dat de mensen om je heen je wel leuk en aardig genoeg vinden.

Je voelt jezelf vaak zenuwachtig en onzeker, in het bijzijn van andere mensen.

Je voelt je vaak eenzaam en niet begrepen en je hebt een gebrek aan zelfvertrouwen.

Sociale angst stopt helaas niet vanzelf.

sociale-angst-overwinnen

“Je sociale angst overwinnen is daarom belangrijk!”

──────────────────

sociale angst overwinnen

Hi, Ik ben Remko!

Als kind zijnde was ik wat je noemt: “nou niet bepaald de populairste van de klas”. Zo werd ik bijvoorbeeld altijd als laatste gekozen met gym, werd ik vaak uitgelachen als ik iets wilde vragen in de klas. En daardoor maakte ik mezelf continu wijs dat ik niet goed genoeg was.

Het gebrek aan zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld is vervolgens als een rode draad door mijn leven gelopen, en dat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik jarenlang heb lopen worstelen met een sociale angststoornis.

Totdat ik in 2012 de wereld van Neuro Linguïstisch Programmeren ontdekte. Leerde ik technieken waarmee ik mijn negatieve gedachtes pijlsnel kon vervangen voor positieve gedachtes. En leerde ik onder andere hoe ik mezelf goed kon voelen zonder reden!

En dat is wat ik jou ook gun!

Stel jezelf eens voor dat jij…

──────────────────

 • Overal jezelf gaat durven zijn. Dat je zonder schaamte gevoel de persoon durft te zijn, zoals jij graag wilt zijn.

 • Je zelfvertrouwen gaat groeien naar onbegrensde hoogte!

 • Voor iedere situatie een NLP techniek weet toe te passen, waardoor jij je negatieve gedachtes voortaan razendsnel weet te vervangen voor positieve gedachtes.

 • Voortaan rustiger in je hoofd bent. En daardoor makkelijker met lastige situaties kunt omgaan.

 • Op een mooie en elegante manier NEE kunt zeggen en je grenzen gaat durven aangeven, waardoor je meer (zelf)respect zult krijgen.

 • Je gaat betere connecties en hechtere vriendschappen krijgen met de mensen om jou heen.

Ervaringen van cliënten…

──────────────────

..

.

#sociale angst

Nadat ik mezelf bij had aangemeld ben ik meteen met Remko aan de slag gegaan. Door de inzichten en het toepassen van de NLP technieken in mijn dagelijks leven is mijn leven daardoor positief gaan veranderen!

Ondertussen zit ik lekkerder in mijn vel en heb ik steeds minder last meer van mijn klachten. Top gedaan Remko, ga zo door!”

– Carlo

.

.

#sociale angst

““Ik ben al enige jaren bezig met het aanpakken van mijn angst klachten op het werk, maar de NLP technieken en tips die Remko mij heeft gegeven waren compleet nieuw voor mij. Nadat ik het ben gaan toepassen in mijn dagelijks leven, gaat alles nu veel makkelijker. Ervaar ik minder stress op het werk en in sociale situaties en maak ik me minder zorgen wat collega’s en anderen van mij denken. Kortom: een hele tevreden klant!”

– Irene

Hoe langer je wacht om te starten met het overwinnen van je sociale angst, des te langer het duurt voordat je het hebt overwonnen.

──────────────────

Speciaal voor jou, heb ik dit programma ontwikkeld.

Dit coaching programma is het keerpunt voor de rest van je leven. Omdat ik je tijdens het coaching traject aan de hand neem en jij stap voor stap gaat groeien naar een volgend level, tot het punt dat jij je sociale angst 100% hebt overwonnen!
Zet jij de eerste stap naar een leven zonder sociale angst en leef je meest fantastische leven?

NLP hersenen

Module 1

Heb ik sociale angst?

NLP hersenen

Module 2

Wat anderen van mij denken

NLP hersenen

Module 3

Iedereen willen pleasen!

NLP hersenen

Module 4

Vanuit commitment stappen zetten

NLP hersenen

Module 5

Inzicht krijgen over je denken

NLP hersenen

Module 6

Overal jezelf durven zijn

NLP hersenen

Module 7

Zelfverzekerd contact met anderen maken

NLP hersenen

Module 8

Waar verlang jij naar?

NLP hersenen

Module 9

Positieve toekomst voor je zien!

Training Online

€ 197,-

──────────────────

 • 9 lessen op je eigen tempo zelfstandig te volgen
 • Reactie gedeelte om je vragen te stellen.
 • Werkboek
 • Meditaties en visualisaties
 • Levenslang toegang tot het programma op videos en mp3
 • Starten wanneer het jou uitkomt
 • Meer info of je aanmelden klik op onderstaande knop.
JA, DAT WIL IK!

Individuele Training

€ 779,-

──────────────────

 • Vrijblijvend intake gesprek
 • 8 bijeenkomsten van 75 minuten
 • Werkboek
 • Meditaties en visualisaties
 • Persoonlijke aandacht voor jouw vragen en situatie
 • Planning in overleg
 • Levenslang toegang tot het programma op video en mp3
 • Starten wanneer het jou uitkomt
JA, DAT WIL IK!

TIP: Heb je een ontwikkelbudget of persoonlijk budget via je werkgever? Ook dat kun je voor dit programma inzetten. Tevens kun je coaching als studiekosten in mindering brengen op je te betalen inkomstenbelasting. Afhankelijk van je inkomen krijg je 37% tot 52% van de kosten terug van de belastingdienst.

Ik ben benieuwd naar je vragen

Bel nu
Mail nu

Training “Je sociale angst overwinnen”

──────────────────

Het programma duurt 3 maanden. Je krijgt iedere week toegang tot een nieuwe module die automatisch vrijkomt. Daarbij krijgt je ook onbeperkt toegang tot het programma, zodat je het op je eigen tempo kunt doorlopen. Daarnaast krijgt je ook toegang tot de wekelijkse coaching call’s met live Q&A, zodat je committed blijft en continu stappen blijft maken. Verder staan we in de online community wekelijks stil bij onze doelen en onze successen, dit allemaal om je aangehaakt te houden en dat je gemotiveerd blijft.

Geen enkel probleem. Het is allemaal online te volgen en de coaching gesprekken zijn ook online (via Zoom of Skype).

Dat bepaal je helemaal zelf. En het feit dat je deze vraag stelt maakt dat je waarschijnlijk op dit moment erg druk bent. Je leest dit dan ook niet omdat je nu veel rust en balans in je leven ervaart. En dat is wat je in dit programma dan ook gaat ontdekken, hoe je die rust en balans weer in je leven terug gaat krijgen. Naast dat jij met NLP gaat ontdekken hoe je op een andere manier kunt denken, ga jij ook de beste versie worden. Ga je ontdekken HOE je makkelijker keuzes gaat maken die goed voelen voor jou. En die uiteindelijk veel impact gaan hebben en jij het leven gaat creëren waar je al zolang naar verlangt. Je bepaalt dus helemaal zelf je eigen tempo en kunt het zo inplannen dat het behapbaar voor je is.

Natuurlijk heb je twijfels. Die heb ik zelf ook! Maar als ik daarnaar had geluisterd dan had ik nu nog steeds met sociale angst thuis gezeten. Dan was ik nu NIET die leuke vader en partner geweest, die ik nu wel ben.

Het feit dat je dit allemaal leest is niet voor niets. En omdat je dit leest weet ik ook dat jij toe bent aan deze stap. Dat je er écht klaar voor bent anders zou je dit nu niet lezen. Het zegt ook iets over jou namelijk: dat jij verantwoordelijkheid neemt voor jezelf. Voor je klachten. Daarnaast is twijfelen één van de grootste energievreters en die twijfel heeft er ook voor gezorgd dat jij je voelt zoals jij je nu voelt. En staat waar je nu staat in je leven. Wat kost het je aan frustratie en mentale onrust als je het nu niet doet? Hoe onrustig wil jij je nog voelen iedere dag? Ben je op zoek naar waardevolle lessen over hoe jij je sociale angst voorgoed achter je kan laten? En wil je graag weten HOE ook jij de beste versie van jezelf kunt worden? In dit programma ga ik je stap voor stap uitleggen hoe je dit voor elkaar krijgt en hoe je voortaan zonder dat angstige en onzekere gevoel, door het leven kan gaan. Als jij de NLP technieken uit het programma in je dagelijks leven gaat toepassen, dan ga jij groeien naar Next Level, dat is wat zeker is!

Dan zijn er vast nog vragen waar je graag een antwoord op zou willen. Stuur dan een mailtje naar info@remkobeekman.nl en ik reageer altijd binnen 24 uur op jouw vraag.

We kunnen dan samen bepalen of je er ook daadwerkelijk klaar voor bent. En ik de gene ben die jou kan helpen. Ik ben altijd heel erg eerlijk, als ik merk dat iemand er nog niet klaar voor is dan doe ik het niet.

In het programma ‘Meester worden over je sociale angst’ ga je echt met jezelf aan de slag. Dat betekent dat je je zelf serieus neemt voordat je begint. Je geeft het commitment om aan de slag te gaan. Tuurlijk kan dat gepaard gaan met wat angst en onzekerheden, maar een gevoel van YES nu ga ik het doen is heel erg belangrijk! Dat zijn de mensen die écht hun sociale angst achter zich laten en (weer) plezier in het leven krijgen.

Absoluut niet! Heb je vragen of zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Dan kun je mij dagelijks bereiken. En geef ik antwoord op al je vragen en geef ik je tips voor de dingen waar je tegen aan loopt. Het is natuurlijk NIET verplicht, maar ik kan het je écht aanraden om mee te doen met de online community van allemaal gelijkgestemden. Iedereen worstelt op zijn of haar eigen manier met het zelfde. Dat maakt het juist zo fijn om elkaar te kunnen helpen. Je kunt daar zonder schaamte gevoel jezelf zijn. Omdat jij je zo goed in de ander kan inleven kun je ook juist zo goed helpen. Uiteindelijk doen we het samen met elkaar.

Wat je in ieder geval zeker weet is dat als je geen stappen maakt in het overwinnen van jouw sociale angst, dit ook nooit zal veranderen. Pas je dit wel toe dan verdwijnt o.a. die onrust in je hoofd, maak jij je geen zorgen meer wat anderen van jou denken, ga jij diepere connecties en hechtere vriendschappen krijgen met de mensen om je heen. En… ga jij het leven kunnen creëren waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad. Mocht je besluiten het niet te doen dan kost het je inderdaad geen geld. Maar dan kost het je altijd wat anders. Je relaties, je energie, je zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Wat is dan de reden dat je dit nu leest? Heeft het je dan niet gebracht wat je ervan had verwacht? We hebben geleerd dat je eerst een opleiding moet volgen om iets te kunnen bereiken. Maar alles zit al in jou. In dit programma ontdek je o.a. dus ook dat je jezelf altijd van alles wijs hebt gemaakt. Allemaal belemmerende overtuigingen die jou niet verder hebben geholpen. Verder ben ik van mening dat een investering in jezelf, de beste investering is die je kunt doen. Deze verdient zichzelf namelijk altijd weer terug. En nog niet eens zo zeer in geld, maar wel in een gelukkig en gezond leven.

Ik begrijp je helemaal! Maar hoeveel tijd/energie en geld zou het je opleveren als je het wel zou doen? Je bent waarschijnlijk al heel je leven gewend om in tekort te denken. Draai dit eens om en kijk naar wat het je oplevert. Mentale rust, mentale vrijheid, zelfvertrouwen, eigenwaarde en een diepere connectie met je omgeving. Denk eens aan iemand die in jouw ogen heel sociaal is en veel zelfvertrouwen heeft. Moet je eens kijken wat die persoon allemaal voor elkaar heeft gekregen. Juist wanneer je (weer) vol zelfvertrouwen in het leven staat levert je dat juist tijd/energie en geld op. Wanneer jij investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling investeer jij in je leven, in je gezondheid. Hoe belangrijk is dat voor jou? Deze investering is niet iets dat je ‘kwijt’ bent. Het is juist een investering in jezelf. In jouw toekomst.

Ben je op dit moment heel erg druk? Ligt er zoveel werk op je te wachten? Heb je een volle agenda en veel ballen hoog te houden? Is het nu al lastig om alles een beetje in evenwicht te houden, zodat jij aan jezelf kunt werken? Je sociale angst aanpakken en de beste versie van jezelf worden gebeurt natuurlijk niet zomaar. Meedoen aan de training ‘Meester worden over je sociale angst’ betekent de kans pakken om dingen eindelijk anders te gaan doen. Andere keuzes maken, keuzes maken die goed voelen voor jou. Ook al zit iedere deelnemer in zijn of haar eigen fase. Alle deelnemers behalen hier zoveel winst. Mocht je denken: “ik heb geen tijd om het programma ook echt te gaan volgen.” In hoeverre belemmeren de gevolgen van je sociale angst jou? Als je nu al geen tijd hebt om tijd in jezelf te investeren? Zou je het dan juist nu wel moeten gaan doen?

Ervaringen van cliënten…

──────────────────

.

.

#sociale angststoornis

“Ik liep al jarenlang te worstelen met sociale angst, maar wat ik van Remko heb geleerd is dit gaan veranderen! Door de handige NLP technieken en tips begin ik mijn dag nu veel positiever. Heb ik inzichten in mezelf gekregen waar ik zelf nog nooit eerder aan had gedacht. En voel ik me veel rustiger als voorheen.

Voor iedereen die last heeft van sociale angst kan ik Remko zeker aanraden!

– Johan

Ik hoor hier graag meer over!

Heb je nog vragen over het overwinnen van je sociale angst? Bel of mail me gerust: 06 – 14591127

  We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons 

  privacybeleid.