Wat is NLP?

Om te beginnen staat NLP voor Neuro Linguïstisch Programmeren. En met NLP ga je exact weten hoe je lekker in je vel kunt zitten. Dat je op ieder gewenst moment jezelf goed kan voelen, zonder dat er eigenlijk een reden voor is.

Herken je dit?

──────────────────

wat-is-nlp

groen-pijl

Je bent bang dat je op belangrijke momenten iets niet kunt

Dat je in de stress schiet wanneer je moet presteren en je helemaal dichtklapt, omdat je bant bent om te falen.

wat-is-nlp

Je hebt vaak het gevoel dat je geen controle hebt over je eigen gedachtes en emoties.

Dat wat er ook gebeurt in je leven, je het gevoel hebt dat je bent overgeleverd aan de omstandigheden.

wat-is-nlp

Je wilt graag veranderen, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Je bent al heel je leven gewent om op een bepaalde (verkeerde) manier te denken en je weet niet hoe je dit patroon kunt doorbreken.

Wat is NLP precies?

groen-vinkje

Met NLP leer je hoe je door middel van gesproken taal invloed krijgt op onbewuste denkpatronen.

wat-is-nlp

Zo kun je deze methodiek gebruiken om jezelf beter te leren voelen, zonder reden.

wat-is-nlp

Beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert.

wat-is-nlp

NLP ontstond als methode om zeer snel en effectief resultaten te bereiken in therapie sessies.

wat-is-nlp

“Ik hoop dat je nu beter begrijpt wat NLP is en wat het voor je kan doen”

──────────────────

sociale angst overwinnen

Hi, Ik ben Remko!

Als kind zijnde was ik wat je noemt: “nou niet bepaald de populairste van de klas”. Zo werd ik bijvoorbeeld altijd als laatste gekozen met gym, werd ik vaak uitgelachen als ik iets wilde vragen in de klas. En daardoor maakte ik mezelf continu wijs dat ik niet goed genoeg was.

Het gebrek aan zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld is vervolgens als een rode draad door mijn leven gelopen, en dat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik jarenlang heb lopen worstelen met een sociale angststoornis.

Totdat ik in 2012 de wereld van Neuro Linguïstisch Programmeren ontdekte. Leerde ik technieken waarmee ik mijn negatieve gedachtes pijlsnel kon vervangen voor positieve gedachtes. En leerde ik onder andere hoe ik mezelf goed kon voelen zonder reden!

En dat is wat ik jou ook gun!

Stel jezelf eens voor dat jij…

──────────────────

 • Overal jezelf gaat durven zijn. Dat je zonder schaamte gevoel de persoon durft te zijn, zoals jij graag wilt zijn.

 • Je zelfvertrouwen gaat groeien naar onbegrensde hoogte!

 • Voor iedere situatie een NLP techniek weet toe te passen, waardoor jij je negatieve gedachtes voortaan razendsnel weet te vervangen voor positieve gedachtes.

 • Voortaan rustiger in je hoofd bent. En daardoor makkelijker met lastige situaties kunt omgaan.

 • Op een mooie en elegante manier NEE kunt zeggen en je grenzen gaat durven aangeven, waardoor je meer (zelf)respect zult krijgen.

 • Je gaat betere connecties en hechtere vriendschappen krijgen met de mensen om jou heen.

Ervaringen van cliënten…

──────────────────

..

faalangst overwinnen.

#faalangstoverwinnen

Ik had er al van jongs af aan last van dat ik regelmatig dichtklapte wanneer ik iest nieuws moest doen. Op school vroeger vond ik het spannend om iets voor de klas te vertellen. Op zulke momenten begon ik vaak te blozen en wist ik niks meer te zeggen. Toen ik eenmaal volwassen was kreeg ik in steeds meer situaties last van mijn faalangst, bang dat ik niet goed genoeg was of bang dat ik iets stoms of raars zou zeggen. Totdat eind vorig jaar voor mij de maat vol was en ik op zoek ben gegaan naar een training om mijn faalangst aan te pakken. Na wat speurwerk ben ik bij Remko terecht gekomen en heeft hij mij geleerd hoe ik met verschillende NLP technieken de baas over mijn faalangst kon worden. Sindsdien voel ik me steeds vaken ontspannen in gesprekken of tijdens een vergadering op mijn werk en heb ik laatst zelfs een speech op de bruiloft van mijn beste vriendin gegeven.

Ik kan de NLP coaching voor mensen die last hebben van faalangst, zeker aanraden! Ik ben Remko ontzettend dankbaar dat hun mij heeft geholpen

Tessa

.

faalangst overwinnen.

#sociale angst

““Ik ben al enige jaren bezig met het aanpakken van mijn angst klachten op het werk, maar de NLP technieken en tips die Remko mij heeft gegeven waren compleet nieuw voor mij. Nadat ik het ben gaan toepassen in mijn dagelijks leven, gaat alles nu veel makkelijker. Ervaar ik minder stress op het werk en in sociale situaties en maak ik me minder zorgen wat collega’s en anderen van mij denken. Kortom: een hele tevreden klant!”

– Irene

Hoe langer je wacht om te starten met het het toepassen van NLP in je dagelijks leven, des te langer het duurt voordat je het leven hebt gecreërt dat bij jou past.

──────────────────

Speciaal voor jou, heb ik deze programma’s ontwikkeld.

Deze coaching programma’s zijn het keerpunt voor de rest van je leven. Omdat ik je tijdens de coaching trajecten aan de hand neem en jij stap voor stap gaat groeien naar een volgend level, tot het punt dat jij 100% hebt bereikt wat je wilt bereiken in je leven.
Zet jij met een van de onderstaande NLP coaching trajecten de eerste stappen naar je meest fantastische leven?

NLP hersenen

Je sociale angst overwinnen

NLP hersenen

Je faalangst overwinnen

NLP hersenen

Je onzekerheid overwinnen

NLP hersenen

Gepest worden op het werk stoppen!

NLP hersenen

Positieve overtuigingen creëren

NLP hersenen

Weer plezier in je werk hebben

Training Online

€ 137,-

──────────────────

 • 9 lessen op je eigen tempo zelfstandig te volgen
 • Reactie gedeelte om je vragen te stellen.
 • Werkboek
 • Meditaties en visualisaties
 • Levenslang toegang tot het programma op videos en mp3
 • Starten wanneer het jou uitkomt
 • Meer info of je aanmelden klik op onderstaande knop.
JA, DAT WIL IK!

Individuele Training

€ 779,-

──────────────────

 • Vrijblijvend intake gesprek
 • 8 bijeenkomsten van 75 minuten
 • Werkboek
 • Meditaties en visualisaties
 • Persoonlijke aandacht voor jouw vragen en situatie
 • Planning in overleg
 • Levenslang toegang tot het programma op video en mp3
 • Starten wanneer het jou uitkomt
JA, DAT WIL IK!

TIP: Heb je een ontwikkelbudget of persoonlijk budget via je werkgever? Ook dat kun je voor dit programma inzetten. Tevens kun je coaching als studiekosten in mindering brengen op je te betalen inkomstenbelasting. Afhankelijk van je inkomen krijg je 37% tot 52% van de kosten terug van de belastingdienst.

Ik ben benieuwd naar je vragen

Bel nu
Mail nu

Trainingen “NLP toepassen in je dagelijks leven”

──────────────────

De programma’s duren allemaal 3 maanden. Je krijgt iedere week toegang tot een nieuwe module die automatisch vrijkomt. Daarbij krijgt je ook onbeperkt toegang tot het programma, zodat je het op je eigen tempo kunt doorlopen. Daarnaast krijgt je ook toegang tot de wekelijkse coaching call’s met live Q&A, zodat je committed blijft en continu stappen blijft maken. Verder staan we in de online community wekelijks stil bij onze doelen en onze successen, dit allemaal om je aangehaakt te houden en dat je gemotiveerd blijft.

Geen enkel probleem. Het is allemaal online te volgen en de coaching gesprekken zijn ook online (via Zoom of Skype).

Dat bepaal je helemaal zelf. En het feit dat je deze vraag stelt maakt dat je waarschijnlijk op dit moment erg druk bent. Je leest dit dan ook niet omdat je nu veel rust en balans in je leven ervaart. En dat is wat je in dit programma dan ook gaat ontdekken, hoe je die rust en balans weer in je leven terug gaat krijgen. Naast dat jij met NLP gaat ontdekken hoe je op een andere manier kunt denken, ga jij ook de beste versie worden. Ga je ontdekken HOE je makkelijker keuzes gaat maken die goed voelen voor jou. En die uiteindelijk veel impact gaan hebben en jij het leven gaat creëren waar je al zolang naar verlangt. Je bepaalt dus helemaal zelf je eigen tempo en kunt het zo inplannen dat het behapbaar voor je is.

Natuurlijk heb je twijfels. Die heb ik zelf ook! Maar als ik daarnaar had geluisterd dan had ik nu nog steeds met mijn klachten thuis gezeten. Dan was ik nu NIET die leuke vader en partner geweest, die ik nu wel ben.

Het feit dat je dit allemaal leest is niet voor niets. En omdat je dit leest weet ik ook dat jij toe bent aan deze stap. Dat je er écht klaar voor bent anders zou je dit nu niet lezen. Het zegt ook iets over jou namelijk: dat jij verantwoordelijkheid neemt voor jezelf. Voor je klachten. Daarnaast is twijfelen één van de grootste energievreters en die twijfel heeft er ook voor gezorgd dat jij je voelt zoals jij je nu voelt. En staat waar je nu staat in je leven. Wat kost het je aan frustratie en mentale onrust als je het nu niet doet? Hoe onrustig wil jij je nog voelen iedere dag? Ben je op zoek naar waardevolle lessen over hoe jij je klachten voorgoed achter je kan laten? En wil je graag weten HOE ook jij de beste versie van jezelf kunt worden? In dit programma ga ik je stap voor stap uitleggen hoe je dit voor elkaar krijgt en hoe je voortaan zonder dat angstige en onzekere gevoel, door het leven kan gaan. Als jij de NLP technieken uit het programma in je dagelijks leven gaat toepassen, dan ga jij groeien naar Next Level, dat is wat zeker is!

Dan zijn er vast nog vragen waar je graag een antwoord op zou willen. Stuur dan een mailtje naar info@remkobeekman.nl en ik reageer altijd binnen 24 uur op jouw vraag.

We kunnen dan samen bepalen of je er ook daadwerkelijk klaar voor bent. En ik de gene ben die jou kan helpen. Ik ben altijd heel erg eerlijk, als ik merk dat iemand er nog niet klaar voor is dan doe ik het niet.

In de ‘NLP coaching trajecten’ ga je echt met jezelf aan de slag. Dat betekent dat je je zelf serieus neemt voordat je begint. Je geeft het commitment om aan de slag te gaan. Tuurlijk kan dat gepaard gaan met wat angst en onzekerheden, maar een gevoel van YES nu ga ik het doen is heel erg belangrijk! Dat zijn de mensen die écht hun klachten overwinnen en (weer) plezier in het leven krijgen.

Absoluut niet! Heb je vragen of zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Dan kun je mij dagelijks bereiken. En geef ik antwoord op al je vragen en geef ik je tips voor de dingen waar je tegen aan loopt. Het is natuurlijk NIET verplicht, maar ik kan het je écht aanraden om mee te doen met de online community van allemaal gelijkgestemden. Iedereen worstelt op zijn of haar eigen manier met het zelfde. Dat maakt het juist zo fijn om elkaar te kunnen helpen. Je kunt daar zonder schaamte gevoel jezelf zijn. Omdat jij je zo goed in de ander kan inleven kun je ook juist zo goed helpen. Uiteindelijk doen we het samen met elkaar.

Wat je in ieder geval zeker weet is dat als je geen stappen maakt in het overwinnen van jouw klachten, dit ook nooit zal veranderen. Pas je dit wel toe dan verdwijnt o.a. die onrust in je hoofd, maak jij je geen zorgen meer wat anderen van jou denken, ga jij diepere connecties en hechtere vriendschappen krijgen met de mensen om je heen. En… ga jij het leven kunnen creëren waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad. Mocht je besluiten het niet te doen dan kost het je inderdaad geen geld. Maar dan kost het je altijd wat anders. Je relaties, je energie, je zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Wat is dan de reden dat je dit nu leest? Heeft het je dan niet gebracht wat je ervan had verwacht? We hebben geleerd dat je eerst een opleiding moet volgen om iets te kunnen bereiken. Maar alles zit al in jou. In dit programma ontdek je o.a. dus ook dat je jezelf altijd van alles wijs hebt gemaakt. Allemaal belemmerende overtuigingen die jou niet verder hebben geholpen. Verder ben ik van mening dat een investering in jezelf, de beste investering is die je kunt doen. Deze verdient zichzelf namelijk altijd weer terug. En nog niet eens zo zeer in geld, maar wel in een gelukkig en gezond leven.

Ik begrijp je helemaal! Maar hoeveel tijd/energie en geld zou het je opleveren als je het wel zou doen? Je bent waarschijnlijk al heel je leven gewend om in tekort te denken. Draai dit eens om en kijk naar wat het je oplevert. Mentale rust, mentale vrijheid, zelfvertrouwen, eigenwaarde en een diepere connectie met je omgeving. Denk eens aan iemand die in jouw ogen al heel veel zelfvertrouwen heeft. Moet je eens kijken wat die persoon allemaal voor elkaar heeft gekregen. Juist wanneer je (weer) vol zelfvertrouwen in het leven staat levert je dat juist tijd/energie en geld op. Wanneer jij investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling investeer jij in je leven, in je gezondheid. Hoe belangrijk is dat voor jou? Deze investering is niet iets dat je ‘kwijt’ bent. Het is juist een investering in jezelf. In jouw toekomst.

Ben je op dit moment heel erg druk? Ligt er zoveel werk op je te wachten? Heb je een volle agenda en veel ballen hoog te houden? Is het nu al lastig om alles een beetje in evenwicht te houden, zodat jij aan jezelf kunt werken? Je klachten aanpakken en de beste versie van jezelf worden gebeurt natuurlijk niet zomaar. Meedoen aan een van de ‘NLP trainingen’ betekent de kans pakken om dingen eindelijk anders te gaan doen. Andere keuzes maken, keuzes maken die goed voelen voor jou. Ook al zit iedere deelnemer in zijn of haar eigen fase. Alle deelnemers behalen hier zoveel winst. Mocht je denken: “ik heb geen tijd om het programma ook echt te gaan volgen.” In hoeverre belemmeren de gevolgen van jouw klachten je? Als je nu al geen tijd hebt om tijd in jezelf te investeren? Zou je het dan juist nu wel moeten gaan doen?

Ervaringen van cliënten…

──────────────────

.

.onzekerheid overwinnen

#onzekerheid

Ik ben altijd al onzeker geweest maar de laatste tijd liep het de spuigaten uit en heb ik hulp gezocht. Iedere ochtend wakker worden met paniek was de druppel. Ik schrijf hier omdat ik me door de NLP coaching van Remko inmiddels erg opgelucht voel en blij ben dat ik hulp heb gezocht.

Het toepassen van bepaalde NLP oefeningen en het praten over mijn onzekerheid heeft me in eerste instantie al geholpen. Het was al direct niet meer zo vreselijk groot, had weer een normale hanteerbare grootte. Het voelde alsof ik mijn onzekerheid had opgeblazen door er over te piekeren en niet over te praten.

Ik heb ervaren hoe ik mijn blikveld onbewust heb verkleind en de onzekerheid had uitvergroot. Daardoor heb ik veel dingen niet gedaan die ik eigenlijk wel zou willen doen.

Dankzij de NLP coaching bij Remko doe ik steeds meer dingen die ik eerst niet deed. Ik voel me dan nog wel eens onzeker maar weet dit nu snel te stoppen en een gevoel van zelfvertrouwen in mezelf op te roepen. 

Een inzicht wat ik in een van de modules kreeg en nooit meer zal vergeten: Is dat wat jij denkt dat anderen van je denken, dat bedenk jezelf. En dat inzicht was precies wat ik nodig had. Daar denk ik aan als ik er weer mee inzit wat anderen van mij denken. 

Ik ben er nog niet, maar ik heb het vertrouwen gekregen dat ik er ga komen!

Ik vind je een échte topper Remko!”

– Anoniem

Ik hoor hier graag meer over!

Heb je nog vragen over NLP of andere vragen? Bel of mail me gerust: 06 – 14591127

  We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons 

  privacybeleid.