Wil jij je sociale angst overwinnen, zodat jij niet meer continu bezig bent met wat anderen van je denken?

Start met het creëren van een waanzinnige mindset!

Download mijn “15 geheime mindset tips hoe je beter omgaat met de kritiek van anderen!”

  Wil jij je sociale angst overwinnen, omdat je er hélemaal klaar mee bent dat je iedere keer weer dichtklapt als iemand iets aan je vraagt? En vind jij gezellig naar een feestje* gaan, helemaal niet zo gezellig, omdat jij op zulke momenten vaak begint te trillen, het zweet je uitbreekt en last van hartkloppingen krijgt?

  ──────────────────

  Met als gevolg dat jij steeds vaker smoesjes verzint om maar NIET ergens niet naartoe te hoeven gaan. En jij daardoor je huis nog maar nauwlijks uitkomt.

  ──────────────────

  Komt dit je bekend voor? En wil je graag weten hoe je dit patroon kunt doorbreken?

  portretfoto van Remko Beekman in zwart wit met landschap achtergrond

   Laat mij jou dan helpen in het doorbreken hiervan! Als ervaringsdekundige, mind expert & gediplomeerd coach in het overwinnen van sociale angst, heb ik na een jarenlange worsteling uiteindelijk mijn sociale angststoornis weten te overwinnen. Daarom weet ik als geen ander hoe het is om dagelijks met het zweet op je rug en met je hart in je keel, toch maar weer ‘ja’ te zeggen terwijl je eigenlijk NEE bedoeld als iemand iets aan je vraagt. Nadat ik eerst in therapie ben geweest voor mijn klachten en later aan de slag ben gegaan met een coach en zelf ook coachingNLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) opleidingen ben gaan volgen, weet ik nu hoe je op een mooie en elegante manier NEE kunt zeggen en je grenzen kunt aangeven richting anderen. En hoe je weer intens kunt genieten van bijvoorbeeld een terrasje pakken* met je vrienden. Of hoe je zonder hartkloppingen een geweldige presentatie voor een grote groep mensen kan geven. En… help ik je om een positieve mindset te creëren, zodat jij jezelf goed genoeg gaat vinden en niet meer afhankelijk bent van andermans goedkeuring.

  (*buiten corona)

  Met als gevolg dat je met

  meer rust en zelfvertrouwen

  door het leven gaat.

  Alleen de werkelijkheid is op dit moment toch écht anders, zul je nu waarschijnlijk denken!

  Heb jij het gevoel dat…

  Je na jaren van therapieën en eindeloze gesprekken, jezelf nog steeds regelmatig angstig & onzeker voelt in het bijzijn van andere mensen?

  Je ten opzichte van de mensen om jou heen, jij jezelf vaak anders moet gedragen als dat je eigenlijk zou willen?

  Je het lastig vindt om jezelf op een krachtige en elegante manier neer te zetten?

  Je NEE zeggen en je grenzen aangeven bij anderen erg moeilijk vindt?

  Je last hebt van dat kritische stemmetje in jou, dat dingen zegt als ‘dat kan ik niet’ of ‘wat zullen ze wel niet van me denken’?

  Je veel te veel bezig bent met je te gedragen naar de verwachting van anderen (maatschappij, je familie, je omgeving, je werkgever)?

  PS Mocht het gebeuren dat je het E-book na het downloaden niet in je inbox kunt vinden? Geen paniek! Kijk dan even in je spam filter.

  Download hier mijn gratis e-book:

  “Ontdek mijn 15 geheime mindset tips hoe je beter omgaat
  met de kritiek van anderen!”

   Leef jij al een tijdje op de automatische piloot? Voel je een verlangen voor iets anders in je leven, maar word je tegengehouden door allerlei kritische stemmetjes in je hoofd? Met als gevolg dat jij je moe, gefrustreerd en prikkelbaar voelt?

   Vind je het lastig om keuzes te maken, omdat je misschien wel verkeerd kiest of bang bent voor het onbekende?

   En wat houd jou tegen om dit te veranderen?

   Quote over zelfvertrouwen van Remko Beekman

   Uit eigen ervaring weet ik dat twijfelen een hele grote energievreter is en jouw energie niveau is op dit moment al zo laag. Durf jij het aan om dat angstige en onzekere gevoel aan te gaan pakken en de eerste stappen te gaan zetten richting de persoon, zoals je graag zou willen zijn?

   Want als je met mij gaat werken is dit wat er o.a. voor jou gaat veranderen…

   • Je gaat blijvende positieve gedachten en overtuigingen creëren .

   • Je gaat jezelf goed genoeg vinden.

   • Je gaat de persoon worden, waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad.

   • Je maakt jezelf niet langer zorgen hoe anderen over jou denken.

   • Je gaat lastige situaties voortaan niet meer uit de weg.

   • Je gaat zonder zenuwen, hart kloppingen en duizelingen kunnen genieten van een avondje uit met je partner/vrienden.

   • En je gaat o.a. meer tijd voor jezelf over houden, omdat je hebt ontdekt hoe je op een mooie en elegante manier NEE kunt zeggen en je grenzen gaat durven aangeven.

   Veranderen start
   met bewustwording

   Je bewust worden van jouw overtuigingen die je tegenhouden,
   om de persoon te kunnen zijn zoals je graag wilt zijn.

   Hi,

   Ik ben Remko, als ervaringsdeskundige, mind expert & gediplomeerd coach in het overwinnen van sociale angst, help ik maandelijks tientallen mensen met het doorbreken van hún sociale angst. Voordat deze mensen bij mij kwamen, vonden ze het vaak moeilijk om gezellig met iemand een praatje te maken, kregen ze het vaak al spaans benauwd als hun telefoon ging, voelde ze zich vaak eenzaam en niet begrepen door de mensen om hun heen. Door het aanpakken van deze en vele andere klachten en op zoek te gaan naar wie ze nu écht zijn. Staan ze nu weer ontspannen en vol zelfvertrouwen in het leven!

   Lees hier mijn verhaal

   Ik leer jou om op een andere manier naar jezelf te kijken. Jouw ZELFVERTROUWEN & EIGENWAARDE uit jezelf te gaan halen, zodat je niet meer afhankelijk bent van andermans goedkeuring. Ik leer je om uit je hoofd te stappen en te gaan vertrouwen op jouw intuïtie, zodat jij onweerstaanbaar wordt en de persoon gaat worden waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad.

   Start hier en download het gratis E-book!
   Remko Beekman