De nummer #1 coach in het overwinnen van

Sociale Angst

Omdat JIJ het waard bent!

Maak jij je vaak zorgen wat anderen van je denken en twijfel je regelmatig aan jezelf? Heb je last van dat stemmetje in je dat je vertelt dat je niet goed genoeg bent? En wil je graag door iedereen aardig gevonden worden?

Dan ben je hier op de JUISTE plaats!

Een leven zonder sociale angst is namelijk ook voor jou mogelijk!

Want ben JIJ er onderhand hélemaal klaar mee dat je iedere keer weer dichtklapt, dat je een rood gezicht krijgt en het zweet je uitbreekt als iemand iets aan je vraagt?

──────────────────

Met als gevolg dat jij steeds maar weer JA zegt, terwijl je eigenlijk NEE bedoeldt.

──────────────────

Komt dit je bekend voor? En wil je graag weten hoe je dit patroon kunt doorbreken?

 Laat mij jou dan helpen in het doorbreken hiervan! Als ervaringsdekundige, mind expert & internationaal gediplomeerd NLP coach ben ik gespecialiseerd in het overwinnen van sociale angst! Na eerst zelf jarenlang met sociale angst geworsteld te hebben heb ik deze na diverse omwegen uiteindelijk weten te overwinnen. Daarom weet ik als geen ander hoe het is om bijvoorbeeld peentjes te zweten tijdens een beoordelingsgesprek. Of hoe je opeens torenhoog kan op zien tegen het afzeggen van een afspraak met een vriend of vriendin.

Nadat ik eerst in therapie ben geweest voor mijn klachten en later aan de slag ben gegaan met een coach en zelf ook coachingNLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) opleidingen ben gaan volgen, weet ik nu wat wél en wat zeker NIET werkt in het overwinnen van deze psychische aandoening! Maar ook wat ervoor nodig is om weer intens te kunnen genieten van bijvoorbeeld een terrasje pakken met je vrienden, zonder dat jij je nog langer druk maakt of anderen op je letten. Of hoe je zonder hartkloppingen een geweldige presentatie op school of op je werk kan geven. En… help ik je om een positieve mindset te creëren, zodat jij jezelf goed genoeg gaat vinden en niet meer afhankelijk bent van andermans goedkeuring.

Met als gevolg dat je met

meer rust en zelfvertrouwen

door het leven gaat.

Alleen de werkelijkheid is op dit moment toch écht anders, zul je nu waarschijnlijk denken!

Herken je dit bij jezelf…

Maak JIJ je vaak zorgen wat anderen van je denken? Vind je het daarom vaak moeilijk om jezelf te zijn bij de mensen om je heen?

En voel je diep vanbinnen dat er veel meer moet zijn dan dagelijks met je sociale angst te moeten worstelen?

Maar word je tegengehouden door dat vervelende stemmetje in je dat je wijs maakt dat je niet goed genoeg bent?

Dat je NEE zeggen en je grenzen aangeven bij anderen erg moeilijk vindt?

Hoe fijn zou het zijn wanneer je al die gedachten, twijfels en onzekerheden niet meer hebt?

Omdat ik als geen ander weet hoe dit voor jou voelt…

Heb ik om die reden een nieuwe online training voor je gemaakt!

PS Mocht het gebeuren dat je je aanmelding niet in je inbox kunt vinden, géén paniek! Kijk dan even in je spam filter.

Meld je hier aan voor

de online training:

“Het geheim waarmee ook jij je sociale angst gaat doorbreken!”

Klik goed op de button met datum en tijd!

Leef jij al een tijdje op de automatische piloot? Voel je een verlangen voor iets anders in je leven, maar word je tegengehouden door allerlei kritische stemmetjes in je hoofd? Met als gevolg dat jij je moe, gefrustreerd en prikkelbaar voelt?

Vind je het lastig om keuzes te maken, omdat je misschien wel verkeerd kiest of bang bent voor het onbekende?

En wat houd jou tegen om dit te veranderen?

Quote over zelfvertrouwen van Remko Beekman

Uit eigen ervaring weet ik dat twijfelen een hele grote energievreter is en jouw energie niveau is op dit moment al zo laag. Durf jij het aan om dat angstige en onzekere gevoel aan te gaan pakken en de eerste stappen te gaan zetten richting een leven zonder sociale angst?

Want dit is wat er voor jou gaat veranderen…

  • Je gaat blijvende positieve gedachten en overtuigingen creëren .

  • Je gaat jezelf goed genoeg vinden, daardoor ben je niet langer afhankelijk van andermans goedkeuring.

  • Je gaat de persoon worden, waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad.

  • Je maakt jezelf niet langer zorgen hoe anderen over jou denken.

  • Je gaat lastige situaties voortaan niet meer uit de weg.

  • Je gaat zonder zenuwen, hart kloppingen en duizelingen kunnen genieten van een avondje uit met je partner/vrienden.

  • En je gaat o.a. meer tijd voor jezelf over houden, omdat je hebt ontdekt hoe je op een mooie en elegante manier NEE kunt zeggen en je grenzen gaat durven aangeven.

──────────────────

Hoe ik jou gratis

kan helpen!

──────────────────

Gratis online programma

Waarmee jij waanzinnig veel

zelfvertrouwen creërt!’

JA, stuur maar door!

Gratis podcast

Luister mijn podcast

voor tips & inspiratie

Luisteren 🎧

Gratis coaching sessies

op YouTube voor meer

tips, tricks & handvatten!

YouTube sessies
Veranderen start
met bewustwording

Je bewust worden van jouw overtuigingen die je tegenhouden,
om de persoon te kunnen zijn zoals je graag zou willen zijn.

Hi,

Ik ben Remko, als ervaringsdeskundige, mind expert & internationaal gediplomeerd NLP coach in het overwinnen van sociale angst, help ik maandelijks tientallen mensen met het doorbreken van hún sociale angst. Voordat deze mensen bij mij kwamen, vonden ze het vaak moeilijk om gezellig met iemand een praatje te maken, kregen ze het vaak al spaans benauwd als hun telefoon ging, voelde ze zich vaak eenzaam en niet begrepen door de mensen om hun heen. Door het aanpakken van deze en vele andere klachten en op zoek te gaan naar wie ze nu écht zijn. Staan ze nu weer ontspannen en vol zelfvertrouwen in het leven!

Lees hier mijn verhaal

Enthousiaste reacties van mijn cliënten…

Ik vind Remko enorm sterk hoe hij zijn emoties niet uit de weg gaat en dat hij open en eerlijk tijdens de call over zijn ervaringen durft te praten. (hier heb ik nog in te leren) Heel inspirerend was dat voor mij, dit bevestigd nogmaals dat je het verst komt door je te uiten als gevoelsmens i.p.v. alles op te kroppen en het iedereen maar naar de zin te maken. Leven vanuit je gevoel en niet vanuit je hoofd. Het siert hem en ik weet zeker dat wat er soms ook speelt in het leven, de mens krachtiger is dan hij denkt en we tot veel meer in staat zijn. Daar is hij het levende bewijs van.

Mijn complimenten en ik kijk enorm uit naar al het moois wat hij ons nog gaat leren, want jouw coaching is zoals je het zelf omschrijft echt ongeëvenaard.

Groetjes,

Nils

Ik heb al last van sociale angst sinds mijn jeugd. Dankzij de online workshop en coaching van Remko is dit gaan veranderen. Ik had altijd een negatief zelfbeeld en stond somber in het leven. Mensen die last hebben van sociale angst kan ik aan raden om coaching en de online workshop te gaan volgen. Remko staat altijd voor je klaar ter ondersteuning hij heeft mij enorm geholpen! Ik ben hem enorm dankbaar daarvoor en de kwaliteit van m’n leven is enorm gestegen.

John

Nadat ik aan de online workshop ‘Boost je zelfvertrouwen!’ van Remko ben begonnen, is er al heel veel voor mij gaan veranderen. Zeker in combinatie met de podcasts die ik regelmatig beluister.

Een belangrijk inzicht die ik heb gekregen en niet meer uit mijn hoofd is gegaan is: dat wat jij denkt dat anderen over je denken, denk je eigenlijk zelf! Je belemmerende overtuigingen zitten je in de weg om je mooiste leven te kunnen leven.

Ik vind het erg prettig om het verhaal van Remko als voorbeeld voor mijn eigen situatie te nemen, maar vooral de erg handige tips en handvatten te horen van iemand zie z’n sociale angst al een aantal jaren heeft overwonnen. En om deze voor mezelf toe te kunnen passen in de praktijk.

Dit gaat uiteraard met ups en downs! Maar de inzichten en de techniek uit de online workshop helpen mij hier ontzettend goed in. En geven mij het vertrouwen de eerste stappen te kunnen zetten!

Voor mensen die angstig en onzeker zijn en nog twijfelen, kan ik de coaching van Remko en de online workshop écht aanbevelen!

Kim

Ik liep tegen wat problemen aan o.a. dat ik niet assertief was in bepaalde situaties. Ik voelde me daardoor erg onzeker, klapte dicht en creëerde een angst om bepaalde gesprekken met mensen aan te gaan.

Remko heeft mij hierin gecoacht. De samenwerking verliep heel prettig. Hij luisterde goed en stelde de juiste vragen die mij aan het denken zette. Hij gaf me goede adviezen zoals visualiseren en mediteren en heeft me erg bewust gemaakt van wat er in mijn onderbewustzijn speelt.

Het gaat nu veel beter met me omdat ik situaties visualiseer waardoor bijvoorbeeld een moeilijk gesprek die ik had, heel goed verliep.

Hierdoor kreeg ik ook meer zelfvertrouwen. Ik ben heel blij met de handvatten die Remko mij gegeven heeft en de fijne gesprekken.

Remko heeft mij goed geholpen en raad hem absoluut aan als coach voor mensen die onzeker zijn en daardoor een sociale angst hebben.

Jacqueline

Remko is een heel fijne en goede coach waarvan je veel leert en ook goed met je meedenkt.

In de online workshop staan veel inzichten en alles word duidelijk uitgelegd.

De podcast heeft mij geholpen omdat ik dacht dat niemand het zelfde had als ik, maar nu ik naar de podcast heb geluisterd besef ik dat er meer mensen zijn die de zelfde dingen als mij hebben meegemaakt. Wat ook zo fijn is dat Remko een rustige en fijne stem heeft om naar te luisteren en alles goed uitlegt.

Wat ik bij de coaching calls vooral fijn vind is dat je echt hélemaal je zelf kunt zijn en dat je je niet hoeft te schamen.

De online workshop daarin staat alles er netjes en duidelijk in en de stem is rustig en goed verstaanbaar.

Ik word goed geholpen door Remko. Hij luistert goed wat er met je aan de hand is en ik kan hem je daarom zeker aanraden als coach.

Anoniem

Start hier en download de gratis video!
Remko Beekman