De nummer #1 coach in het overwinnen van

Sociale Angst

Maak jij je vaak zorgen wat anderen van je denken en twijfel je regelmatig aan jezelf? Heb je last van dat stemmetje in je dat je vertelt dat je niet goed genoeg bent? En wil je graag door iedereen aardig gevonden worden?

Dan ben je hier op de JUISTE plaats!

Een leven zonder sociale angst is namelijk ook voor jou mogelijk!

Want ben JIJ er onderhand hélemaal klaar mee dat je iedere keer weer dichtklapt, dat je een rood gezicht krijgt en het zweet je uitbreekt als iemand iets aan je vraagt?

──────────────────

Met als gevolg dat jij steeds maar weer JA zegt, terwijl je eigenlijk NEE bedoeldt.

──────────────────

Komt dit je bekend voor?

 En wil je graag weten hoe je dit patroon kunt doorbreken?

Meld je dan aan voor de GRATIS

online training en ontdek:

“Het geheim waarmee ook jij je sociale angst gaat doorbreken!”

Hi,

Ik ben Remko, als ervaringsdeskundige, mind expert & internationaal gediplomeerd NLP coach in het overwinnen van sociale angst, help ik maandelijks tientallen mensen met het doorbreken van hún sociale angst. Voordat deze mensen bij mij kwamen, vonden ze het vaak moeilijk om gezellig met iemand een praatje te maken, kregen ze het vaak al spaans benauwd als hun telefoon ging, voelde ze zich vaak eenzaam en niet begrepen door de mensen om hun heen. Door het aanpakken van deze en vele andere klachten en op zoek te gaan naar wie ze nu écht zijn. Staan ze nu weer ontspannen en vol zelfvertrouwen in het leven!

Stel jezelf eens voor dat…

Je zelfvertrouwen gaat groeien naar onbegrensde hoogte!

Jij jezelf niet langer zorgen maakt, wat anderen van jou vinden.

Je hechtere vriendschappen met je vrienden gaat krijgen.

Je op een ontspannen manier nieuwe mensen gaat leren kennen.

Lastige gesprekken voeren veel meer vanzelf gaat, omdat jij je zelfverzekerd voelt.

Je gaat ontdekken wat je écht wilt en dat je de goedkeuring van anderen niet meer nodig hebt.

Je weer helemaal terug bij jouw ware ‘ik’ komt. Dat betekent dat je durft te zijn wie jij wilt zijn.

En om dit allemaal te kunnen bereiken…

Heb ik om die reden een nieuwe online training voor je gemaakt!

PS Mocht het gebeuren dat je je aanmelding niet in je inbox kunt vinden, géén paniek! Kijk dan even in je spam filter.

Meld je dan aan voor de GRATIS

online training en ontdek:

“Het geheim waarmee ook jij je sociale angst gaat doorbreken!”

Leef jij al een tijdje op de automatische piloot? Voel je een verlangen voor iets anders in je leven, maar word je tegengehouden door allerlei kritische stemmetjes in je hoofd? Met als gevolg dat jij je moe, gefrustreerd en prikkelbaar voelt?

Vind je het lastig om keuzes te maken, omdat je misschien wel verkeerd kiest of bang bent voor het onbekende?

En wat houd jou tegen om dit te veranderen?

Quote over zelfvertrouwen van Remko Beekman
Meld je dan aan voor de GRATIS online training!

Uit eigen ervaring weet ik dat twijfelen een hele grote energievreter is en jouw energie niveau is op dit moment al zo laag. Durf jij het aan om dat angstige en onzekere gevoel aan te gaan pakken en de eerste stappen te gaan zetten richting een leven zonder sociale angst?

Want dit is wat er voor jou gaat veranderen…

  • Je gaat blijvende positieve gedachten en overtuigingen creëren .

  • Je gaat jezelf goed genoeg vinden, daardoor ben je niet langer afhankelijk van andermans goedkeuring.

  • Je gaat de persoon worden, waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad.

  • Je maakt jezelf niet langer zorgen hoe anderen over jou denken.

  • Je gaat lastige situaties voortaan niet meer uit de weg.

  • Je gaat zonder zenuwen, hart kloppingen en duizelingen kunnen genieten van een avondje uit met je partner/vrienden.

  • En je gaat o.a. meer tijd voor jezelf over houden, omdat je hebt ontdekt hoe je op een mooie en elegante manier NEE kunt zeggen en je grenzen gaat durven aangeven.

Dit is wat mijn cliënten over mij zeggen…

Ik vind Remko enorm sterk en dat hij open en eerlijk tijdens de coaching calls over zijn ervaringen durft te praten. (hier heb ik nog in te leren) Heel inspirerend is dat voor mij, dit bevestigd nogmaals dat je het verst komt door je te uiten als gevoelsmens i.p.v. alles op te kroppen en het iedereen maar naar de zin te maken. Leven vanuit je gevoel en niet vanuit je hoofd. Het siert hem en ik weet zeker dat wat er soms ook speelt in het leven, de mens krachtiger is dan hij denkt en we tot veel meer in staat zijn. Daar is hij het levende bewijs van.

Mijn complimenten en ik kijk enorm uit naar al het moois wat hij ons nog gaat leren, want jouw coaching en het online coaching programma zijn zoals je het zelf omschrijft écht ongeëvenaard.

Nils

Ik ben heel enthousiast over de coaching van Remko Beekman. Remko is bevlogen, betrokken, een fijn mens en een zeer toegankelijke coach. Dankzij zijn enthousiasme en de constructieve modules en vlogs die hij maakt en de wekelijkse coaching call leer ik om met mijn sociale angst om te gang, kan ik werken aan mijn ontwikkeling en kan ik weerbaarder en veerkrachtig worden. Remko bedankt!

Carlo

Ik had al last van sociale angst sinds mijn jeugd. Dankzij het online coaching programma en de wekelijkse coaching calls van Remko is dit gaan veranderen. Ik had altijd een negatief zelfbeeld en stond somber in het leven. Mensen die last hebben van sociale angst kan ik aan raden om het online coaching programma zeker te gaan volgen. Remko staat altijd voor je klaar ter ondersteuning hij heeft mij ontzettend goed geholpen! Ik ben hem eeuwig dankbaar daarvoor en de kwaliteit van m’n leven is enorm gestegen.

John

John

Nadat ik in het online coaching programma ‘Master Your Social Fear’ van Remko ben gestapt, zijn er al binnen 2 weken dingen voor mij gaan veranderen.

Een belangrijk inzicht die ik heb gekregen en niet meer uit mijn hoofd is gegaan is: dat wat jij denkt dat anderen over je denken, denk je eigenlijk zelf! Je belemmerende overtuigingen zitten je in de weg om je mooiste leven te kunnen leven.

Ik vind het erg prettig om het verhaal van Remko als voorbeeld voor mijn eigen situatie te nemen, maar vooral de erg handige tips, tricks en handvatten in het online coaching programma te horen van iemand zie z’n sociale angst al een aantal jaren heeft overwonnen. En om deze voor mezelf toe te kunnen passen in de praktijk.

Dit ging in het begin uiteraard met ups en downs! Maar de tips en inzichten uit de online programma hebben mij hier ontzettend goed in geholpen. En hebben mij het vertrouwen gegeven om de eerste stappen te kunnen zetten!

Voor mensen die angstig en onzeker zijn en nog twijfelen, kan ik het online coaching programma ‘Master Your Social Fear’ écht aanbevelen!

Kim

Ik liep tegen wat problemen aan o.a. dat ik niet assertief was in bepaalde situaties. Ik voelde me daardoor erg onzeker, klapte dicht en creëerde een angst om bepaalde gesprekken met mensen aan te gaan.

Remko heeft mij hierin gecoacht. De samenwerking verliep heel prettig. Hij luisterde goed en stelde de juiste vragen die mij aan het denken zette. Hij gaf me goede adviezen zoals visualiseren en mediteren en heeft me erg bewust gemaakt van wat er in mijn onderbewustzijn speelt.

Het gaat nu veel beter met me omdat ik situaties visualiseer waardoor bijvoorbeeld een moeilijk gesprek die ik had, heel goed verliep.

Hierdoor kreeg ik ook meer zelfvertrouwen. Ik ben heel blij met de handvatten die Remko mij gegeven heeft en de fijne gesprekken.

Remko heeft mij goed geholpen en raad hem absoluut aan als coach voor mensen die onzeker zijn en daardoor een sociale angst hebben.

Jacqueline

Remko is een heel fijne en goede coach waarvan je veel leert en ook goed met je meedenkt.

In de online workshop staan veel inzichten en alles word duidelijk uitgelegd.

De podcast heeft mij geholpen omdat ik dacht dat niemand het zelfde had als ik, maar nu ik naar de podcast heb geluisterd besef ik dat er meer mensen zijn die de zelfde dingen als mij hebben meegemaakt. Wat ook zo fijn is dat Remko een rustige en fijne stem heeft om naar te luisteren en alles goed uitlegt.

Wat ik bij de coaching calls vooral fijn vind is dat je echt hélemaal je zelf kunt zijn en dat je je niet hoeft te schamen.

De online workshop daarin staat alles er netjes en duidelijk in en de stem is rustig en goed verstaanbaar.

Ik word goed geholpen door Remko. Hij luistert goed wat er met je aan de hand is en ik kan hem je daarom zeker aanraden als coach.

Anoniem

Start hier en meld je aan voor de GRATIS online training!

Jouw coach

Remko Beekman