De nummer 1 coach in het overwinnen van

Sociale Angst

Maak jij je vaak zorgen wat anderen van je denken en twijfel je regelmatig aan jezelf? Heb je last van dat stemmetje in je dat je vertelt dat je niet goed genoeg bent? En wil je graag door iedereen aardig gevonden worden?

“Hoe zelfverzekerd ik me bij andere mensen voel, gun ik jou ook!”

Dan ben je hier op de JUISTE plaats!

Een leven zonder sociale angst is namelijk ook voor jou mogelijk!

Want ben JIJ er onderhand hélemaal klaar mee dat je iedere keer weer dichtklapt, dat je een rood gezicht krijgt en het zweet je uitbreekt als iemand iets aan je vraagt?

──────────────────

Met als gevolg dat jij steeds maar weer JA zegt, terwijl je eigenlijk NEE bedoelt.

──────────────────

Komt dit je bekend voor?

 En wil je graag weten hoe je dit patroon kunt doorbreken?

Meld je dan aan voor de GRATIS

online training en ontdek:

“Het geheim waarmee ook jij je sociale angst gaat doorbreken!”

Er is beperkt plek in deze training. Omdat dit een TIJDELIJK gratis training is, verwacht ik dat deze snel vol zit. Dus meld je snel aan!

Hi,

Ik ben Remko, als ervaringsdeskundige, mind expert & internationaal gediplomeerd NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) coach in het overwinnen van sociale angst, help ik maandelijks tientallen mensen met het doorbreken van hún sociale angst. Voordat deze mensen bij mij kwamen, vonden ze het vaak moeilijk om gezellig met iemand een praatje te maken, kregen ze het vaak al spaans benauwd als hun telefoon ging, voelde ze zich vaak eenzaam en niet begrepen door de mensen om hun heen. Door het aanpakken van deze en vele andere klachten en op zoek te gaan naar wie ze nu écht zijn. Staan ze nu weer ontspannen en vol zelfvertrouwen in het leven!

Stel jezelf eens voor dat…

Je zelfvertrouwen gaat groeien naar onbegrensde hoogte!

Jij jezelf niet langer zorgen maakt, wat anderen van jou vinden.

Je hechtere vriendschappen met je vrienden gaat krijgen.

Je op een ontspannen manier nieuwe mensen gaat leren kennen.

Lastige gesprekken voeren veel meer vanzelf gaat, omdat jij je zelfverzekerd voelt.

Je gaat ontdekken wat je écht wilt en dat je de goedkeuring van anderen niet meer nodig hebt.

Je weer helemaal terug bij jouw ware ‘ik’ komt. Dat betekent dat je durft te zijn wie jij wilt zijn.

En om dit allemaal te kunnen bereiken…

Heb ik om die reden een nieuwe online training voor je gemaakt!

.

.

Bekijk Deze Video Pijl-voorruit - Tatkraft Filosofie - Amsterdam - levensvragen & persoonlijke ontwikkeling

PS Mocht het gebeuren dat je je aanmelding niet in je inbox kunt vinden, géén paniek! Kijk dan even in je spam filter.

Meld je aan voor de GRATIS

online training en ontdek:

“Het geheim waarmee ook jij je sociale angst gaat doorbreken!”

Er is beperkt plek in deze training. Omdat dit een TIJDELIJK gratis training is, verwacht ik dat deze snel vol zit. Dus meld je snel aan!

Leef jij al een tijdje op de automatische piloot? Voel je een verlangen voor iets anders in je leven, maar word je tegengehouden door allerlei kritische stemmetjes in je hoofd? Met als gevolg dat jij je moe, gefrustreerd en prikkelbaar voelt?

Vind je het lastig om keuzes te maken, omdat je misschien wel verkeerd kiest of bang bent voor het onbekende?

En wat houd jou tegen om dit te veranderen?

Quote over zelfvertrouwen van Remko Beekman
Meld je dan aan voor de GRATIS online training!

Uit eigen ervaring weet ik dat twijfelen een hele grote energievreter is en jouw energie niveau is op dit moment al zo laag. Durf jij het aan om dat angstige en onzekere gevoel aan te gaan pakken en de eerste stappen te gaan zetten richting een leven zonder sociale angst?

Want dit is wat er voor jou gaat veranderen…

  • Je gaat blijvende positieve gedachten en overtuigingen creëren .

  • Je gaat jezelf goed genoeg vinden, daardoor ben je niet langer afhankelijk van andermans goedkeuring.

  • Je gaat de persoon worden, waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad.

  • Je maakt jezelf niet langer zorgen hoe anderen over jou denken.

  • Je gaat lastige situaties voortaan niet meer uit de weg.

  • Je gaat zonder zenuwen, hart kloppingen en duizelingen kunnen genieten van een avondje uit met je partner/vrienden.

  • En je gaat o.a. meer tijd voor jezelf over houden, omdat je hebt ontdekt hoe je op een mooie en elegante manier NEE kunt zeggen en je grenzen gaat durven aangeven.

Dit is wat anderen zeggen…

Ik vind Remko enorm sterk en dat hij open en eerlijk tijdens de online training over zijn ervaringen durft te praten. (hier heb ik nog in te leren) Heel inspirerend is dat voor mij, dit bevestigd nogmaals dat je het verst komt door je te uiten als gevoelsmens i.p.v. alles op te kroppen en het iedereen maar naar de zin te maken. Leven vanuit je gevoel en niet vanuit je hoofd. Het siert hem en ik weet zeker dat wat er soms ook speelt in het leven, de mens krachtiger is dan hij denkt en we tot veel meer in staat zijn. Daar is hij het levende bewijs van.

Mijn complimenten voor de online training die jij hebt gegeven Remko! Het is ongeloofelijk, maar mijn leven is zoals je voorspelt hebt ‘al binnen 2 weken positief gaan veranderen’. Dank daarvoor!

Nils

Ik ben heel enthousiast over de online training van Remko Beekman. Remko is bevlogen, betrokken, een fijn mens en een zeer toegankelijke coach. Tijdens de online training heb ik ontdekt hoe ik makkelijker mezelf kan zijn, zonder dat ik me nog langer druk hoef te maken hoe anderen over mij denken. Dankzij zijn enthousiasme en de constructieve opbouw van de training ben ik gaan inzien hoe ik beter met mijn klachten om kan gang, kan ik werken aan mijn ontwikkeling en sta ik sterker in mijn schoenen. Remko bedankt daarvoor!

Carlo

Ik had al last van sociale angst sinds mijn jeugd. Dankzij de online training van Remko is dit gaan veranderen. Ik had altijd een negatief zelfbeeld en stond somber in het leven. Mensen die last hebben van sociale angst kan ik aan raden om de online training zeker te gaan volgen. Ik ben hem eeuwig dankbaar en de kwaliteit van m’n leven is na deze training énorm gestegen.

John

Nadat ik de online training van Remko heb gevolgd, zijn er binnen 2 weken al dingen voor mij gaan veranderen.

Een belangrijk inzicht die ik heb gekregen en niet meer uit mijn hoofd is gegaan is: “Dat wat jij denkt dat anderen over je denken, denk je eigenlijk zelf!” Je belemmerende overtuigingen zitten je in de weg om je mooiste leven te kunnen leven.

Ik vind het erg prettig om het verhaal van Remko tijdens deze training als voorbeeld voor mijn eigen situatie te nemen, maar vooral de bijzondere inzichten en handvatten van iemand te horen die z’n sociale angst al een aantal jaren heeft overwonnen. En om deze voor mezelf toe te kunnen passen in de praktijk.

Voor de online training durfde ik nooit stappen te zetten, maar dankzij deze training heb ik het vertrouwen gekregen om dit wél te doen!

Voor mensen die angstig en onzeker zijn in sociale situaties en nog twijfelen, kan ik de online training van Remko écht aanbevelen!

Kim

Ik liep tegen wat problemen aan, omdat ik niet assertief was in bepaalde situaties. Ik voelde me daardoor vaak onzeker, klapte ik dicht en creëerde een angst om bepaalde gesprekken met mensen (veelal collega’s) aan te gaan. 

Tijdens de online training heeft Remko mij bewust gemaakt wat er in mijn onderbewuste speelt, waarmee ik mezelf vaak blokkeer. Hiermee ben ik aan de slag gegaan en durf ik weer moeilijke gesprekken met mijn collega’s aan te gaan. 

Voor mensen die nog twijfelen raad Remko en zijn online training absoluut aan!

Jacqueline

Start hier en meld je aan voor de GRATIS online training!

Jouw coach

Remko Beekman