Vind jij ‘gezellig een terrasje pakken’ helemaal niet zo gezellig, omdat je het gevoel hebt dat iedereen op je zit te letten? En heb je steeds vaker het gevoel dat je niet meer je eigen leven leeft, maar dat je leeft naar de verwachtingen die anderen van jou hebben?

Met als gevolg dat jij het steeds lastiger vindt om onder de mensen te komen en jij daardoor je huis nog maar nauwlijks uitkomt. Je verlangt al zo lang naar een ‘normaal’ leven, alleen weet je niet hoe je dit zelf kunt veranderen? Of voel jij je vaak onrustig en kun je er niet zelf je vinger op leggen van waar het precies vandaan komt? En wil je op dit moment niet in een online programma stappen, maar wel graag gebruik maken van mijn coaching?

JA, ik kies voor 1-op-1 coaching met jou!

Dan is 1-op-1 coaching met mij de
ideale variant voor jou!

Wat houdt het in?

──────────────────

In een 1-op-1 coaching traject neem ik je persoonlijk bij de hand, zodat je daadwerkelijk vanuit commitment stappen gaat maken. En jij bepaald zelf hoe groot dat jij je stappen maakt. Omdat jij je steeds zelfverzekerder gaat voelen, zul je vanzelf zien dat het je een ENORME kick gaat geven, wanneer je steeds beter wordt in het hebben van leuke en spontane gesprekken. Dat je steeds makkelijker je eigen mening gaat durven geven. En dat je gaat ontdekken hoe je op een mooie en elegante manier NEE gaat kunnen zeggen en je grenzen gaat aangeven richting anderen. Daarom ga je met een duidelijk stappenplan en de juiste mindset, gelijk aan de slag met jouw veranderingen en…

GAAT JE ZELFVERTROUWEN EEN ÉNORME BOOST KRIJGEN ZODAT JIJ:

In iedere situatie jezelf gaat kunnen en durven zijn. Dat je zonder schaamte de persoon durft te zijn, zoals jij wilt zijn.

Dagelijks weer fluitend naar je werk gaat.

Voortaan rustig in je hoofd bent. En daardoor makkelijk met lastige situaties kunt omgaan.

Met persoonlijk leiderschap leiding gaat nemen over je eigen leven, zodat je de goedkeuring van een ander NIET meer nodig hebt.

Je dag in dag uit de meest gelukkige en zelfverzekerde versie van jezelf gaat worden. Omdat jij jezelf bent en het leven gaat creëren waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad.

Weer heerlijk van je vakanties en weekendjes weg kan genieten, zodat je heerlijk ontspannen over een marktje kan rondlopen en heerlijk van een wijntje op het terras kunt genieten.

Precies weet hoe je met dat negatieve stemmetje in jou kunt omgaan, zodat jij je negatieve gedachtes razendsnel gaat vervangen voor positieve gedachtes.

Je geen zorgen meer maakt hoe anderen over jou denken.

Op een mooie en elegante manier NEE durft te zeggen en je grenzen gaat aangeven richting anderen, waardoor je meer (zelf)respect zult krijgen.

En natuurlijk nog veel en veel meer!

De vraag is alleen… Wil je dit?

Maak dan kennis met dit 1-op-1 coaching traject, waarin ik je persoonlijk ga helpen om dit stap voor stap voor elkaar te krijgen.

Daarnaast vertel ik je over hoe ons brein werkt en hoe je met speciale diepte vragen je diepste verlangens naar boven haalt!

Wil je graag een hechtere en betere connectie met je vrienden en de mensen om je heen hebben, of wil je weten hoe je zonder hartkloppingen een verpletterende presentatie op school of op je werk kunt geven en heb je hier mijn persoonlijke hulp bij nodig?

Ik help je hier graag bij!

JA Remko, ik wil meer weten over 1-op-1 coaching met jou!
“Your past doesn’t
equal your future.”

Tony Robbins

──────────────────

In een 1-op-1 coaching traject

──────────────────

 Krijg je 6 losse sessies van een uur, wanneer het jou uitkomt. Deze online coaching sessies gaan via Zoom. Tijdens die sessies neem ik je persoonlijk bij de hand en ga je ontdekken HOE je voortaan wél ontspannen en Vol Zelfvertrouwen kunt genieten van leuke gesprekken hebben met de mensen om je heen. En dat het zweet je niet meer uitbreekt en dat je dichtklapt als iemand iets aan je vraagt.

Is dit iets voor jou?

JA, ik kies voor 1-op-1 coaching met jou!