Hoe jij je zelfverzekerd gaat voelen, zonder jaren in therapie te gaan!

Ontvang mijn GRATIS video en ontdek:

Hoe jij je zelfverzekerd gaat voelen, zonder jaren in therapie te gaan!

  In deze video ontdek je:

  Eén van de belangrijkste ‘tools’ voor het doorbreken van je sociale fobie!

  Hoe jij met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) je negatieve gedachtes voortaan razendsnel gaat kunnen veranderen in positieve gedachtes!

  Een aanal praktische tips hoe jij je dag met een positieve “Kick Start” kunt beginnen!

  Hoe je meer innerlijke rust in je lichaam gaat ervaren, zonder er jaren voor in therapie te hoeven gaan.

  Door het toepassen van de tips en oefeningen uit de Mini Training, ga je binnenkort zonder hart kloppingen en klamme handjes leuke gesprekken op een verjaardag of de vrijdag middag borrel hebben!

  Over Remko

  Als kind zijnde voelde ik me vaak zenuwachtig en onzeker in het bijzijn van andere kinderen. Ik was wat je noemt: “nou niet bepaald de populairste van de klas.” Zo werd ik bijvoorbeeld altijd als laatste gekozen met gym, werd ik regelmatig gepest en daardoor maakte ik mezelf continu wijs dat ik niet goed genoeg was.

  Dat is jarenlang de leidraad in mijn leven geweest en heeft op latere leeftijd bij mij sociale angst veroorzaakt. Ondanks de vele reguliere hulp die ik vervolgens jarenlang heb gevolgd, explodeerde in 2012 voor de zoveelste keer de BOM. En dat was op dat moment het ‘keerpunt’ in mijn leven! Op dat moment maakte ik de beslissing: DIT NOOIT MEER! En ben ik er ALLES aan gaan doen om voor eens en voor ALTIJD af te rekenen met dat angstige en onzekere gevoel, wat mij al jarenlang in z’n kreep hield!

  En zo ontdekte de wereld van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Heb ik mezelf vanaf dat moment laten coachen en ben ik later zelf ook coaching en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) opleidingen gaan volgen. En heb ik dingen geleerd en inzichten gekregen, waarvan ik in al die jaren van therapeuten en therapie nooit eerder had gehoord.

  En nu wil ik in deze waardevolle oefeningen graag met jou delen!

  Ontvang mijn GRATIS video en ontdek:

  Hoe jij je zelfverzekerd gaat voelen, zonder jaren in therapie te gaan!

   Door Remko Beekman