De nummer 1 coach in het overwinnen van

Sociale Angst

Komt naar uw school!

Maken uw leerlingen zich vaak zorgen wat anderen van hun denken en twijfelen ze regelmatig aan zichzelf? Hebben ze vaak last van dat stemmetje dat ze vertelt dat ze niet goed genoeg zijn? En willen ze graag door iedereen aardig gevonden worden?

Laat mij dan een COLLEGE op uw school verzorgen!

Uw Leerlingen Krijgen In Slecht 3 Uur

De Tools In Handen Om Definitief Een Einde

Aan Hun Sociale Angst Te Maken!

Aanmelden College

.

.

Bekijk Deze Video Pijl-voorruit - Tatkraft Filosofie - Amsterdam - levensvragen & persoonlijke ontwikkeling

Zijn uw leerlingen klaar voor een inspirerende ochtend VOL tips, tricks, handvatten & nieuwe inzichten?

Als ervaringsdeskundige, mindexpert & internationaal gediplomeerd NLP coach in het doorbreken van sociale angst, is het mijn missie om mensen te helpen met het doorbreken van hún sociale angst!

Zodat zij met meer rust, zelfvertrouwen en eigenwaarde in het leven staan.

Dit doe ik door het geven van online trainingen, 1-op-1 coaching, podcasts en door het maken van video’s over het doorbreken van sociale angst.

Mensen doorbreken hierdoor keer op keer hun belemmerende overtuigingen…

Zo ontvang ik wekelijks leuke reacties van mensen die aangeven dat ze:

Eindelijk zijn gaan doen wat ze altijd al hebben willen doen

Voor het eerst zijn gaan daten

Voor het eerst een ontspannen gesprek hebben gehad

Zichzelf op een geheel nieuwe manier hebben leren kennen

En nog veel meer…

Door de diverse lockdowns tijdens de coronapandemie, is het aantal scholieren dat last is gaan krijgen van angst gevoelens en onzekerheid in met name sociale situaties ENORM toegenomen.

Nu staat dit probleem natuurlijk niet opzichzelf, want het aantal scholieren dat dagelijks op school gepest wordt, thuis te weinig aandacht krijgt, ondervinden daardoor steeds meer mentale problemen en komen om die reden vaak in een isolement.

Omdat het het in mijn optiek belangrijk is om dit steeds groter wordend probleem bij de wortel aan te pakken, heb ik besloten om iets extra’s te doen…

Daarom dat ik vanaf begin 2022 op middelbare en hoge scholen de ‘Sociale Angst Coach College Tour’ organiseer! Dit is een diepgaande college over het doorbreken van sociale angst.

Na deze inspirerende ochtend zal het leven van leerlingen (op een positieve manier) nooit meer het zelfde zijn!

Dat is een ding wat zeker is! 💪

Om te zorgen dat uw leerlingen geen enkele reden hebben om niet aan de college deel te nemen, heb ik het op een zeer laagdrempelig manier gemaakt…

Op die manier krijgen uw leerlingen de tools in handen om definitief met hun klachten af te rekenen, wat ze in zoveel situaties blokkeert. Waardoor ze eindelijk de persoon gaan worden, zoals ze GRAAG willen zijn!

Naast dat het een ochtend gaat worden met enorme inzichten en tal van ‘AHHAAA…’ momenten, gaan ze ook de tools in handen krijgen waarmee ze hun leven op ieder vlak gaan verbeteren.

Aanmelden College

Wat kunnen uw leerlingen verwachten van deze College?

Het is mijn passie om mensen te helpen met het overwinnen van hun sociale angst, zodat ze in iedere situatie eindelijk weer zichzelf kunnen en durven te zijn.

Dit betekent een leven leiden gevuld met vrijheid, inspiratie, liefde, enthousiasme, passie en vertrouwen.
De afgelopen jaren heb ik geheel gewijd aan het vinden en leren van de meest krachtige tools voor het doorbreken van je sociale angst.
Dit is wat ze gaan ontdekken…

1. VERANDER JE MANIER VAN DENKEN EN JE LEVEN GAAT VERANDEREN

Je gedachten hebben een enorm veel invloed op de kwaliteit van je leven.

Wist dat je per dag zo’n 60.000 tot 80.000 gedachten hebt?

En iedere gedachten heeft dus invloed op hoe jij je voelt,

wat je vervolgens doet en welk resultaat je in je leven krijgt.

Tijdens de Sociale Angst Coach College Tour ga je ontdekken hoe jij je

gedachten voortaan razendsnel positief weet te sturen,

zodat je op ieder levensgebied een beter resultaat kan verwachten.

2. HOE JIJ JE GEEN ZORGEN MEER MAAKT WAT ANDEREN VAN JE DENKEN

Heb je bij de mensen om je heen vaak het gevoel dat jij je anders moet gedragen als dat je eigenlijk zou willen?

Dat jij je continu druk in je hoofd bezig bent ‘hoe’ anderen over jou denken.

Want de reden dat jij last hebt van sociale angst heeft écht niet alleen maar met je verleden te maken.

De mensen waarmee jij je omringd zijn voor zeker 50% verantwoordelijk op hoe jij je dagelijks voelt.

Tijdens de Sociale Angst Coach College Tour laat ik je zien dat jij het gemiddelde wordt van de mensen waarmee jij je dagelijks omringd.

3. HOE JE ZORGT VOOR BLIJVENDE VERANDERING

De meeste mensen houden goede voornemens maar ongeveer één week vol.

Dit zorgt er vaak voor dat het resultaat dat je behaald hebt, meer een gevoel van frustratie is.

Wanneer je leert hoe je wél voor blijvende verandering zorgt, maakt dit dat je meer controle krijgt op ieder levensgebied.

Hoe jij leiderschap neemt over jouw eigen leven, zodat je niet meer afhankelijk bent van anderen.

Daarom ga je tijdens de Sociale Angst Coach College Tour ontdekken hoe je blijvende verandering in jouw leven gaat creëren.

EEN GEHEEL VERZORGDE COLLEGE OP UW SCHOOL:

Sociale Angst Coach College Tour | 9:00 – 12:00 uur

AANMELDEN!

Wie is Remko?

SOCIALE ANGST COACH – NLP COACH – WEKELIJKSE + 3000 LUISTERAARS MET MIJN PODCAST OP SPOTIFY!

ONLINE TRAININGEN, SEMINARS & COLLEGES GEVEN

Over Remko Beekman

Als kind zijnde voelde ik me vaak zenuwachtig en onzeker in het bijzijn van andere kinderen. Ik was wat je noemt: “nou niet bepaald de populairste van de klas.” Zo werd ik bijvoorbeeld altijd als laatste gekozen met gym, werd ik regelmatig gepest en daardoor maakte ik mezelf continu wijs dat ik niet goed genoeg was.

Dat is jarenlang de leidraad in mijn leven geweest. En uiteindelijk heeft dat bij mij op latere leeftijd een sociale angststoornis veroorzaakt. Ondanks de vele reguliere hulp die ik vervolgens jarenlang heb gevolgd, explodeerde in 2012 voor de zoveelste keer de BOM. En dat was op dat moment het ‘keerpunt’ in mijn leven! Op dat moment maakte ik de beslissing: DIT NOOIT MEER! En ben ik er ALLES aan gaan doen om voor eens en voor ALTIJD af te rekenen met dat angstige en onzekere gevoel, wat mij al jarenlang in z’n kreep hield!

En zo ontdekte de wereld van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Heb ik mezelf vanaf dat moment laten coachen en ben ik later zelf ook coaching en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) opleidingen gaan volgen. En heb ik dingen geleerd en inzichten gekregen, waarvan ik in al die jaren daarvoor nooit eerder had gezien of gehoord.

Nu wil ik in deze waardevolle inzichten die het leven uw leerlingen gegarandeerd gaan verbeteren, met hen delen in deze bijzondere college!

Laat mij de Sociale Angst Coach College Tour verzorgen en ik laat zien hoe je:

Negatieve gedachten razendsnel kunt omdraaien in positieve gedachten

In iedere situatie jezelf gaat durven zijn, zonder dat jij je nog langer druk maakt hoe anderen over jou denken

Voortaan rustiger in je hoofd bent. En daardoor makkelijker met lastige situaties kunt omgaan

Betere connecties en hechtere vriendschappen krijgt met je vrienden en de mensen om jou heen

Meer tijd voor jezelf gaat over houden, omdat je veel beter in staat bent om je grenzen aan te geven

Voortaan lastige gesprekken niet meer uit de weg gaat, omdat jij je zelfverzekerd voelt en veel sterker in je schoenen staat

Meld u aan voor de ‘Sociale Angst Coach College Tour’

Veel gestelde vragen…

Neem voor overige vragen contact op met info@remkobeekman.nl

Ik begrijp hélemaal wat u bedoeld. Ik heb zelf ook jarenlang verschillende vormen van therapie gevolgd. Uit eigen ervaring weet ik dat veel therapie trajecten veelal de negatieve kant op werken. Deze college is anders! Zo gaan uw leerlingen tips, tricks en inzichten krijgen hoe je door de positieve kant op te werken, direct al positieve resultaten gaat behalen!

Ik geef je ook niet mijn antwoorden, maar ik laat de antwoorden uit jezelf komen, zodat je dus geen kopie van mij gaat worden! Want jij hebt alles al in je om jezelf weer helemaal terug bij jou ware ‘ik’ te brengen.

Ze hoeven dit niet alleen te doen! Ik ga ze een ochtend lang helpen, zodat ze na de Masterclass daadwerkelijk stappen gaan durven maken. En ze bepalen zelf hoe groot dat ze hun stappen maken. Ze zullen vanzelf zien dat het ze een ENORME kick gaat geven, wanneer ze bepaalde inzichten gaan krijgen. En daarna zijn ze unstoppable!

De intentie van de Sociale Angst Coach College Tour is om je na de coronapandemie op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met tools die een positieve impact gaat maken in het overwinnen van je klachten.

Ben je enthousiast, voelt het goed voor jou en wil je de volgende stap nemen in het doorbreken van dat angstige en onzekere gevoel, dat jou in zoveel situaties blokkeert? En ben je ervan overtuigd dat ik de gene ben die jou verder kan helpen? Dan heb ik tijdens deze Masterclass iets unieks voor je, waarvan ik met zekeheid kan stellen dat je dit nog nooit eerder hebt gezien!

Mochten uw leerlingen na deze inspirerende ochtend geen enkel nieuw inzicht behaald hebben, stuur mij dan een mailtje. En ik stort direct de kosten van de college retour, zonder gedoe.

U loopt dus geen enkel risico!

Ben je op dit moment heel erg druk? Ligt er zoveel werk op je te wachten? Heb je een volle agenda en veel ballen hoog te houden? Is het nu al lastig om de privé-werk balans een beetje in evenwicht te houden, zodat jij aan jezelf kunt werken? Je sociale angst doorbreken gebeurt niet zomaar. Meedoen aan deze Masterclass betekent de kans pakken om dingen eindelijk anders te gaan doen. Anders met je tijd en energie om te gaan. Ook al is iedere mens anders en zit iedereen in een eigen fase van zijn of haar leven. Alle deelnemers behalen met deze Masterclass zoveel winst. Mocht je denken: “ik heb geen tijd om naar deze Masterclass te komen.” In hoeverre leef je nu dan heel bewust als je geen tijd hebt om tijd in jezelf te investeren? Zou dat dan niet JUIST een reden moeten zijn om naar deze  Masterclass te komen?

Aanmelden College

Oja, wat ik nog wilde vragen…

De onderwerpen die worden behandeld zullen voor al uw leerlingen zeer waardevol zijn. Deze onderwerpen worden niet behandeld op scholen, daarom is deze college zo perfect voor tieners.

Je kunt contact met mij opnemen via info@remkobeekman.nl of je kunt mij tijdens kantoor uren (9 – 17 uur) bereiken op telefoon nummer 06-14591127

Boek vandaag nog jouw ticket(s)!

Aanmelden College