GRATIS ONLINE PROGRAMMA

Ontdek Mijn 5 stappen

Stratagie Om Je Zelfvertrouwen

Een Boost Te Geven!

JA! Geef me toegang tot het programma!

In de jaren dat ik bezig ben geweest in het succesvol doorbreken van mijn sociale angst, heb ik keer op keer een bepaalde strategie gebruikt. Een strategie die voor mij een ENORM verschil heeft gemaak en zorgde voor een…

Flinke dosis zelfvertrouwen.

Ik heb daar een super waardevol 5 delig online programma/workshop van gemaakt genaamd ‘Boost je zelfvertrouwen!’ dat ik graag gratis voor je beschikbaar stel.

Direct toegang krijgen tot dit programma kan door op de groene button te klikken.

Het programma is geheel op je eigen tempo te bekijken, gewoon wanneer het jou uitkomt! ­čśë

JA! Geef me toegang tot het programma!

Online training van Remko Beekman

Sinds 2018 is het mijn missie om mensen te helpen met het doorbreken van h├║n sociale angst. Om dat gene terug te claimen waarvoor je hier op aarde bent gekomen namelijk: EEN LEVEN ZONDER SOCIALE ANGST!

Door middel van o.a. podcasts, 1-op-1 coaching en online trainingen help ik je met het doorbreken van je sociale angst.

Dit is wat ik o.a. zal gaan delen tijdens dit programma:

GEHEIM #1

Hoe je jezelf weer “lichter” kunt maken als alles nu zwaar en stroperig aanvoelt.

GEHEIM #2

Waarom het hebben van voldoende zelfvertrouwen ervoor kan zorgen dat je naar het volgende level gaat in het doorbreken van je sociale angst, zonder dat je daar keihard voor hoeft te werken.

GEHEIM #3

Hoe je oude “bagage” uit het verleden die je nog altijd achtervolgt voor eens en voor altijd achter je kunt laten.

GEHEIM #4

Dat je gaat ontdekken wat JIJ nou eigenlijk ├ęcht wilt, zonder daar andere mensen mee te kwetsen.

GEHEIM #5

Dat ook JIJ een leven kunt cre├źren waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad!

JA! Geef mij toegang!

Wat anderen over de online workshop zeggen…

Ik heb al sociale angst sinds mijn jeugd. Dankzij de online workshop en coaching van Remko is dit gaan veranderen. Ik had altijd een negatief zelfbeeld en stond somber in het leven. Mensen die last hebben van sociale angst kan ik aan raden om coaching en de online workshop te gaan volgen. Remko staat altijd voor je klaar ter ondersteuning hij heeft mij enorm geholpen! Ik ben hem enorm dankbaar daarvoor en de kwaliteit van m’n leven is enorm gestegen.

John

Nadat ik aan de online workshop ‘Boost je zelfvertrouwen!’ van Remko ben begonnen, is er al heel veel voor mij gaan veranderen. Zeker in combinatie met de podcasts die ik regelmatig beluister.

Een belangrijk inzicht die ik heb gekregen en niet meer uit mijn hoofd is gegaan is: dat wat jij denkt dat anderen over je denken, denk je eigenlijk zelf! Je belemmerende overtuigingen zitten je in de weg om je mooiste leven te kunnen leven.

Ik vind het erg prettig om het verhaal van Remko als voorbeeld voor mijn eigen situatie te nemen, maar vooral de erg handige tips en handvatten te horen van iemand zie z’n sociale angst al een aantal jaren heeft overwonnen. En om deze voor mezelf toe te kunnen passen in de praktijk.

Dit gaat uiteraard met ups en downs! Maar de inzichten en de techniek uit de online workshop helpen mij hier ontzettend goed in. En geven mij het vertrouwen de eerste stappen te kunnen zetten!

Voor mensen die angstig en onzeker zijn en nog twijfelen, kan ik de coaching van Remko en de online workshop ├ęcht aanbevelen!

Kim

Je merkt tijdens de curcus dat Remko echt passie heeft voor het BOOSTEN van je zelfvertrouwen! Met overzichtelijke slides en plaatjes legt hij waardoor angst en onzekerheid door zou kunnen ontstaan. Vanuit zijn eigen ervaring verteld hij op een open manier hoe je er vanaf komt.

Ik ben er veel over gaan nadenken en de tips en inzichten uit de workshop gaan toepassen in mijn eigen situatie. Ik merk dat ik nu al (na 2 weken) veel rustiger ben en veel minder onzeker ben en angst ervaar. Al met al heel erg tevreden!

Jennifer

Remko is een heel fijne en goede coach waarvan je veel leert en ook goed met je meedenkt.

In de online workshop staan veel inzichten en alles word duidelijk uitgelegd.

De podcast heeft mij geholpen omdat ik dacht dat niemand het zelfde had als ik, maar nu ik naar de podcast heb geluisterd besef ik dat er meer mensen zijn die de zelfde dingen als mij hebben meegemaakt. Wat ook zo fijn is dat Remko een rustige en fijne stem heeft om naar te luisteren en alles goed uitlegt.

Wat ik bij de coaching calls vooral fijn vind is dat je echt h├ęlemaal je zelf kunt zijn en dat je je niet hoeft te schamen.

De online workshop daarin staat alles er netjes en duidelijk in en de stem is rustig en goed verstaanbaar.

Ik word goed geholpen door Remko. Hij luistert goed wat er met je aan de hand is en ik kan hem je daardoor zeker aanraden als coach.

Anoniem

JA! Geef mij toegang!

Opmerking: de strategie├źn die ik deel tijdens dit programma gaan er voor zorgen dat je zelfvertrouwen een enorme BOOST gaat krijgen!

Ik zal delen wat werkt voor mij en werkt voor mijn cli├źnten die hiermee committed aan de slag zijn gegaan. De resultaten die je hiermee zult bereiken zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de bereidheid om ervoor te werken, je te commiteren en om de bewezen strategie├źn te volgen.

Om je zelfvertrouwen een enorme BOOST te geven zal je er ook iets voor moeten doen! Want dit gebeurt natuurlijk niet zomaar.

Als jij je hier niet in kunt vinden, meld je dan NIET AAN VOOR DIT PROGRAMMA.