GRATIS online training

“Het geheim waarmee ook jij je sociale angst gaat doorbreken!”

TIJDELIJK GRATIS ONLINE TRAINING VOL TIPS, TRICKS & HANDVATTEN OM JE SOCIALE  ANGST NU ÉCHT EENS TE GAAN DOORBREKEN!

──────────────────

Ontdek Het Geheim Waarmee Ook Jij Je Sociale Angst Gaat Doorbreken

──────────────────

Maak JIJ je vaak zorgen wat anderen van je denken? En vind je het ook zo vaak moeilijk om jezelf te zijn bij de mensen om je heen? Voel je diep vanbinnen dat er veel meer moet zijn dan dagelijks met je sociale angst te moeten worstelen?

Maar word je tegengehouden door dat vervelende stemmetje in je dat je wijs maakt dat je niet goed genoeg bent en dat je continu bezig bent of dat anderen op je lopen te letten?

Weet dat je niet de enige bent! Hoe fijn zou het zijn wanneer je al die gedachten, twijfels en onzekerheden niet meer hebt? Wat zou je dan allemaal wél doen wat je nu NIET doet?

Om jou daarbij te helpen heb ik een nieuwe online training gemaakt, die je nu TIJDELIJK GRATIS kunt volgen!

Is dit iets voor jou?

Bekijk dan hieronder deze korte video…

Meld je hier aan voor de GRATIS

online training en ontdek:

“Het geheim waarmee ook jij je sociale angst gaat doorbreken!”

Er is beperkt plek in deze training. Omdat dit een TIJDELIJK GRATIS training is, verwacht ik dat deze snel vol zit. Dus meld je snel aan!

──────────────────

Wat je ontdekt

tijdens deze GRATIS

online training:

──────────────────

Hoe je niet meer terugvalt in oude gedachten patronen, waardoor je voortaan wél ontspannen en Vol Zelfvertrouwen naar een vergadering of een feestje durft te gaan.

Wat de nummer 1 reden is, waarom je maar last van je sociale angst blijft houden.

Hoe jij weer leiderschap neemt over jouw eigen leven, zodat je niet langer afhankelijk bent van de goedkeuring van ANDEREN.

Met welke simpele mindschift jij jouw perfectionisme voorgoed kunt loslaten.

De meest gemakkelijke manier om Vol Zelfvertrouwen te zijn, zodat je wel durft te vertrouwen op je gevoel, waardoor je stopt met piekeren en de spark weer terugbrengt in jouw leven.

Deze mensen gingen jou voor…

Ik vind Remko enorm sterk en dat hij open en eerlijk tijdens de online training over zijn ervaringen durft te praten. (hier heb ik nog in te leren) Heel inspirerend is dat voor mij, dit bevestigd nogmaals dat je het verst komt door je te uiten als gevoelsmens i.p.v. alles op te kroppen en het iedereen maar naar de zin te maken. Leven vanuit je gevoel en niet vanuit je hoofd. Het siert hem en ik weet zeker dat wat er soms ook speelt in het leven, de mens krachtiger is dan hij denkt en we tot veel meer in staat zijn. Daar is hij het levende bewijs van.

Mijn complimenten voor de online training die jij hebt gegeven Remko! Het is ongeloofelijk, maar mijn leven is zoals je voorspelt hebt ‘al binnen 2 weken positief gaan veranderen’. Dank daarvoor!

Nils

Ik ben heel enthousiast over de online training van Remko Beekman. Remko is bevlogen, betrokken, een fijn mens en een zeer toegankelijke coach. Tijdens de online training heb ik ontdekt hoe ik makkelijker mezelf kan zijn, zonder dat ik me nog langer druk hoef te maken hoe anderen over mij denken. Dankzij zijn enthousiasme en de constructieve opbouw van de training ben ik gaan inzien hoe ik beter met mijn klachten om kan gang, kan ik werken aan mijn ontwikkeling en sta ik sterker in mijn schoenen. Remko bedankt daarvoor!

Carlo

Ik had al last van sociale angst sinds mijn jeugd. Dankzij de online training van Remko is dit gaan veranderen. Ik had altijd een negatief zelfbeeld en stond somber in het leven. Mensen die last hebben van sociale angst kan ik aan raden om de online training zeker te gaan volgen. Ik ben hem eeuwig dankbaar en de kwaliteit van m’n leven is na deze training énorm gestegen.

John

Nadat ik de online training van Remko heb gevolgd, zijn er binnen 2 weken al dingen voor mij gaan veranderen.

Een belangrijk inzicht die ik heb gekregen en niet meer uit mijn hoofd is gegaan is: “Dat wat jij denkt dat anderen over je denken, denk je eigenlijk zelf!” Je belemmerende overtuigingen zitten je in de weg om je mooiste leven te kunnen leven.

Ik vind het erg prettig om het verhaal van Remko tijdens deze training als voorbeeld voor mijn eigen situatie te nemen, maar vooral de bijzondere inzichten en handvatten van iemand te horen die z’n sociale angst al een aantal jaren heeft overwonnen. En om deze voor mezelf toe te kunnen passen in de praktijk.

Voor de online training durfde ik nooit stappen te zetten, maar dankzij deze training heb ik het vertrouwen gekregen om dit wél te doen!

Voor mensen die angstig en onzeker zijn in sociale situaties en nog twijfelen, kan ik de online training van Remko écht aanbevelen!

Kim

Ik liep tegen wat problemen aan, omdat ik niet assertief was in bepaalde situaties. Ik voelde me daardoor vaak onzeker, klapte ik dicht en creëerde een angst om bepaalde gesprekken met mensen (veelal collega’s) aan te gaan. 

Tijdens de online training heeft Remko mij bewust gemaakt wat er in mijn onderbewuste speelt, waarmee ik mezelf vaak blokkeer. Hiermee ben ik aan de slag gegaan en durf ik weer moeilijke gesprekken met mijn collega’s aan te gaan. 

Voor mensen die nog twijfelen raad Remko en zijn online training absoluut aan!

Jacqueline

Let op!

Er is beperkt plek in deze training. Omdat dit een TIJDELIJK GRATIS training is, verwacht ik dat deze snel vol zit. Dus meld je snel aan!

.

Tot in de training!

Groetjes, Remko