“Het geheim waarmee ook jij je sociale angst gaat doorbreken!”

TIJDELIJK GRATIS ONLINE TRAINING VOL TIPS, TRICKS & HANDVATTEN OM JE SOCIALE  ANGST NU ÉCHT EENS TE GAAN DOORBREKEN!

──────────────────

Ontdek Het Geheim Waarmee Ook Jij Je Sociale Angst Gaat Doorbreken

──────────────────

Maak JIJ je vaak zorgen wat anderen van je denken? En vind je het ook zo vaak moeilijk om jezelf te zijn bij de mensen om je heen? Voel je diep vanbinnen dat er veel meer moet zijn dan dagelijks met je sociale angst te moeten worstelen?

Maar word je tegengehouden door dat vervelende stemmetje in je dat je wijs maakt dat je niet goed genoeg bent en dat je continu bezig bent of dat anderen op je lopen te letten?

Weet dat je niet de enige bent! Hoe fijn zou het zijn wanneer je al die gedachten, twijfels en onzekerheden niet meer hebt? Wat zou je dan allemaal wél doen wat je nu NIET doet?

Om jou daarbij te helpen heb ik een nieuwe online training gemaakt, die je nu TIJDELIJK gratis kunt volgen!

Is dit iets voor jou?

Meld je dan aan voor de GRATIS

online training en ontdek:

“Het geheim waarmee ook jij je sociale angst gaat doorbreken!”

──────────────────

Wat je ontdekt

tijdens deze GRATIS

online training:

──────────────────

Met welke mindset je niet meer terugvalt in oude gedachten patronen, waardoor je voortaan wél ontspannen en Vol Zelfvertrouwen naar een vergadering of een feestje durft te gaan.

Wat de nummer 1 reden is waardoor jij jouw sociale angst in stand houdt.

Hoe jij weer leiderschap neemt over jouw eigen leven, zodat je niet langer afhankelijk bent van de goedkeuring van ANDEREN.

De 3 Must Have Geheimen: Waarmee ook jij je sociale angst gegarandeerd gaat doorbreken, zodat jij eindelijk kunt zijn wie je wilt zijn, ongeacht wie ervoor je staat!

Met welke simpele mindschift jij jouw perfectionisme voorgoed kunt loslaten.

De meest gemakkelijke manier om Vol Zelfvertrouwen te zijn, zodat je wel durft te vertrouwen op je gevoel, waardoor je stopt met piekeren en de spark weer terugbrengt in jouw leven.

En nog veel en veel meer!

Dit is wat anderen van de online training vonden…

Ik ben heel enthousiast over de online training van Remko Beekman. Remko is bevlogen, betrokken, een fijn mens en een zeer toegankelijke coach. Tijdens de online training heb ik ontdekt hoe ik makkelijker mezelf kan zijn, zonder dat ik me nog langer druk hoef te maken hoe anderen over mij denken. Dankzij zijn enthousiasme en de constructieve opbouw van de training ben ik gaan inzien hoe ik beter met mijn klachten om kan gang, kan ik werken aan mijn ontwikkeling en sta ik sterker in mijn schoenen. Remko bedankt daarvoor!

Carlo

Ik had al last van sociale angst sinds mijn jeugd. Sinds de online training van Remko is dit gaan veranderen. Ik had altijd een negatief zelfbeeld en stond somber in het leven. Mensen die last hebben van sociale angst kan ik aan raden om de online training van Remko zeker te gaan volgen! Voor mij is er sindsdien al veel positief veranderd en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor!

John

Nadat ik eerst enige twijfel had heb ik mezelf aangemeld voor de online training van Remko.

En wat is mijn leven nadien positief veranderd! De tips en handvatten die hij tijdens de online training deelt, heb ik zoals hij zelf ook zegt: “in al die jaren van therapeuten en therapie nooit eerder gezien of gehoord”. Maar hebben voor mij écht het verschil gemaakt!

Voor mensen die angstig en onzeker zijn in sociale situaties en nog twijfelen, kan ik de online training écht aanbevelen!

Kim

Ik liep tegen wat problemen aan, omdat ik niet assertief was in bepaalde situaties. Ik voelde me daardoor vaak onzeker, klapte ik dicht en creëerde een angst om bepaalde gesprekken met mensen (veelal collega’s) aan te gaan. 

Tijdens de online training heeft Remko mij bewust gemaakt wat er in mijn onderbewuste speelt, waarmee ik mezelf vaak blokkeer. Hiermee ben ik aan de slag gegaan en durf ik weer moeilijke gesprekken met mijn collega’s aan te gaan. 

Voor mensen die nog twijfelen raad Remko en zijn online training absoluut aan!

Jacqueline

Ik vond de online training van Remko enorm sterk en dat hij open en eerlijk tijdens de online training over zijn ervaringen durft te praten. Heel inspirerend is dat voor mij, dit bevestigd nogmaals dat je het verst komt door je te uiten als gevoelsmens i.p.v. alles op te kroppen en het iedereen maar naar de zin te maken. Leven vanuit je gevoel en niet vanuit je hoofd. Het siert hem en ik weet zeker dat wat er soms ook speelt in het leven, de mens krachtiger is dan hij denkt en we tot veel meer in staat zijn. Daar is hij het levende bewijs van.

Mijn complimenten over de online training en ik kijk enorm uit naar al het moois wat hij ons nog gaat leren, want jouw coaching en de online trainingen zijn écht ongeëvenaard!

Nils

Let op!

.

Tot in de training!

Groetjes, Remko