“Met deze 5 stappen voorkom je een angst of paniek aanval!”

Ontvang mijn gratis video en ontdek:

Hoe je met deze 5 stappen een angst of paniek aanval voorkomt!

  In deze video ontdek je:

  Eén van de belangrijkste ‘tools’ in het doorbreken van je sociale angst!

  Hoe je met deze 5 stappen je negatieve gedachtes voortaan razendsnel kunt vervangen voor positieve gedachtes!

  Hoe je een naar gevoel in je lichaam gaat accepteren, want het is bedoelt om je te beschermen en om je in leven te houden.

  Dat je jezelf niet tegen je gevoel moet gaan verzetten! Door NIET tegen de stroming in te gaan zwemmen, want dan maak je de angst alleen maar erger!

  Hoe jij met deze 5 stappen voortaan zonder hart kloppingen en klamme handjes boodschappen gaat kunnen doen en een geweldige presentatie gaat kunnen geven!

  Dat beloof ik je! 🙏😇

  Over Remko

  Als kind zijnde voelde ik me vaak zenuwachtig en onzeker in het bijzijn van andere kinderen. Ik was wat je noemt: “nou niet bepaald de populairste van de klas.” Zo werd ik bijvoorbeeld altijd als laatste gekozen met gym, werd ik regelmatig gepest en daardoor maakte ik mezelf continu wijs dat ik niet goed genoeg was.

  Dat is jarenlang de leidraad in mijn leven geweest. En uiteindelijk heeft dat bij mij op latere leeftijd een sociale angststoornis veroorzaakt. Ondanks de vele reguliere hulp die ik vervolgens jarenlang heb gevolgd, explodeerde in 2012 voor de zoveelste keer de BOM. En dat was op dat moment het ‘keerpunt’ in mijn leven! Op dat moment maakte ik de beslissing: DIT NOOIT MEER! En ben ik er ALLES aan gaan doen om voor eens en voor ALTIJD af te rekenen met dat angstige en onzekere gevoel, wat mij al jarenlang in z’n kreep hield!

  En zo ontdekte de wereld van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Heb ik mezelf vanaf dat moment laten coachen en ben ik later zelf ook coaching en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) opleidingen gaan volgen. En heb ik dingen geleerd en inzichten gekregen, waarvan ik in al die jaren van therapeuten en therapie nooit eerder had gehoord.

  En nu wil ik in deze waardevolle inzichten graag met jou delen!

  PS Mocht je de gratis video na het downloaden niet in je inbox kunnen vinden, géén paniek! Kijk dan even in je spam filter.

  Ontvang mijn gratis video en ontdek:

  Hoe je met deze 5 stappen een angst of paniek aanval voorkomt!

   Door Remko Beekman