Over mij

Ongeveer negen jaar geleden ontdekte ik dat ‘ene’ ding, dat voor mij alles heeft veranderd!

──────────────────

Namelijk: ik vond de ‘oplossing’ in het doorbreken van mijn sociale angst! En daarmee wil ik nu graag andere mensen helpen, in het doorbreken van hún sociale angst, zodat zij ook weer zichzelf durven te zijn bij de mensen om hun heen. En gaan leven vanuit hun eigen diepe verlangens.

──────────────────

Daarom help ik jou graag met het nemen van belangrijke stappen die nodig zijn, zodat jij je niet meer angstig & onzeker voelt in het bijzijn van andere mensen. Dat je voortaan weer ontspannen en zelfverzekerd naar een vergadering of een feestje durft te gaan. En dat je ook gemakkelijker NEE gaat durven zeggen tegen de mensen om je heen! Ik ga je helpen met het vergroten van jouw ZELFVERTROUWEN & EIGENWAARDE, zodat jij onweerstaanbaar wordt en eindelijk de persoon gaat worden waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad.

──────────────────

Wil je weten

wat dat ‘ene’ ding

was?

──────────────────

Lees dan snel verder!

Ik heb mezelf jarenlang angstig en onzeker gevoelt in het bijzijn van andere mensen, maar zo’n 9 jaar geleden ontdekte ik d.m.v. coaching en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), hoe je deze psychische aandoening daadwerkelijk kunt overwinnen. Voor dat ik wist wat het was, had ik écht niet meer verwacht dat het me ooit nog zou lukken om over mijn klachten heen te komen. Maar door dat ‘ene’ ding, is bij mij BAM de knop zo’n 9 jaar geleden volledig omgegaan! En is mijn leven nu compleet anders!

Dat ‘ene’ ding waarmee ik de ‘code’ heb weten te kraken: was niet alleen het aanpakken van mijn mindset, en mijn manier van leven hier en daar wat aanpassen, maar was ook te gaan ontdekken wie ik diep vanbinnen nu eigenlijk écht ben! En dat is wat ik jou ook gun!

Want wie ben jij écht?

Welke mooie persoon schuilt er in jou?

Misschien dat je het nu nog moeilijk kan geloven, maar alles wat jij nodig hebt om definitief met je sociale angst af te kunnen rekenen en de meest zelfverzekerde versie van jezelf te worden zitten al in jou! Want wanneer ook jij met je mindset aan de slag gaat, je manier van leven hier en daar wat aanpast en de JUISTE keuzes voor jezelf gaat maken, gaat dat gegarandeerd dé sleutel worden in het doorbreken van jouw ‘sociale angst’!

Daardoor ga je nieuwe inzichten in jezelf en in het leven krijgen, ga je als een ‘magneet’ alles aantrekken waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad, zal de ‘excitement’ in je leven meer dan ooit aanwezig zijn! En wat nog wel het allerbelangrijkste is…

Je gaat je ontspannen en zelfverzekerd voelen, ongeacht wie er voor je staat!

──────────────────

Kan jouw zelfvertrouwen wél een BOOST gebruiken en wil je graag

op een laagdrempelige manier kennis met mij maken?

Meld je dan hier aan voor de online workshop en geef je zelfvertrouwen een énorme BOOST!!

Mijn reis

Als kind zijnde voelde ik me vaak zenuwachtig en onzeker in het bijzijn van andere kinderen. Ik was wat je noemt: “nou niet bepaald de populairste van de klas.” Zo werd ik bijvoorbeeld altijd als laatste gekozen met gym, werd ik regelmatig gepest en daardoor maakte ik mezelf continu wijs dat ik niet goed genoeg was.

Dat is jarenlang de leidraad in mijn leven geweest. En uiteindelijk heeft dat bij mij op latere leeftijd een sociale angststoornis veroorzaakt. Ondanks de vele reguliere hulp die ik vervolgens jarenlang heb gevolgd, explodeerde in 2012 voor de zoveelste keer de BOM. En dat was op dat moment het ‘keerpunt’ in mijn leven! Op dat moment maakte ik de beslissing: DIT NOOIT MEER! En ben ik er ALLES aan gaan doen om definitief af te rekenen met dat angstige en onzekere gevoel, wat mij al jarenlang in z’n kreep hield! En zo ontdekte de wereld van persoonlijke ontwikkeling en coaching.

En vanaf dat moment is alles positief gaan veranderen en is niks meer zoals het was!

 • Want wanneer jij je laat coachen ga je sneller dan je verwacht meer zelfvertrouwen & eigenwaarde krijgen.
 • Ga jij je steeds vaker ontspannen en zelfverzekerd voelen bij de mensen om je heen.
 • Ontdek je een andere kant van jezelf, die je nog nooit eerder hebt gezien.
 • Ga je die (positieve) energie door je lichaam voelen stromen, zoals het nog nooit eerder heeft gedaan.
 • Wanneer je de tips en handvatten die ik je geef op dagelijkse basis in je leven gaat toepassen, ga je de ‘code‘ van je sociale angst gegarandeerd kraken!
 • En… ga je ontdekken wie jij écht bent en waar je hart pas écht van in de fik gaat staan.

Toen ik dit een aantal jaar geleden ontdekte begon mijn hart echt vreugdesprongetjes te maken. Omdat ik als geen ander weet hoe ik jou kan helpen in het doorbreken van je sociale angst, want wat voor mij werkt werkt ook voor jou!

portretfoto van Remko Beekman in zwart wit met landschap achtergrond

Hoe kan ik jou helpen?

Door al mijn ervaringen en de stappen die ik in de afgelopen jaren heb genomen, weet ik als ‘Sociale Angst Coach’ wat er nodig is om jou over je klachten heen te helpen. Want als ik het kan, kan jij het zeker!

Stel jezelf eens voor dat jij jezelf voortaan goed genoeg gaat vinden, dat je je gevoel durft te uiten, dat je jezelf niet meer klein houdt, dat je meer tijd voor jezelf gaat over houden omdat je veel beter in staat bent om je grenzen aan te geven, dat je voortaan je EIGEN ‘norm’ gaat bepalen en niet meer afhankelijk bent van de goedkeuring van anderen.

Wil je ook zo’n leven? Klik dan even hier om je aan te melden!

Kan jouw zelfvertrouwen wél een BOOST gebruiken en wil je graag

op een laagdrempelige manier kennis met mij maken?

Meld je dan hier aan voor de online workshop en geef je zelfvertrouwen een énorme BOOST!!

Wist je verder dat ik…

Graag de boel op orde heb maar je bij mij geen kast open moet trekken omdat ik daar nog wel eens een zooitje van maak.

Het liefst erg gezond leef, maar een wijntje in het weekend, maar moeilijk kan weerstaan.

Soms best irritant kan zijn voor mijn vriendin en kids. En af en toe vergeet een punt te zetten achter mijn coachen.

Van mijn vrienden en cliënten altijd terug krijg dat ik helemaal niets gek vind en dat ze open kunnen zijn tegen mij.

Ruimdenkend ben en niet snel oordeel over iets of iemand.

Al zo vaak mijn neus gestoten heb, dus ik vind niks gek.

Heel goed gedij op ‘saaiheid’. Dat wil zeggen: ik ga vroeg naar bed, houd van lezen, kijk bijna geen gewone TV (wel spannende series op Netflix), leef gezond, heb een heerlijk ochtendritueel, kan enorm genieten van thuis zijn met mijn gezin.

Cliché, maar ik heb echt maar weinig nodig om me echt heel gelukkig te voelen. Vroeger dacht ik altijd dat: ‘mezelf goed genoeg vinden’ afhankelijk was van de meningen van anderen, maar inmiddels weet ik wel beter.

Wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Hoe ga jij als persoon om met jouw sociale angst? Waar loop je tegenaan in jouw leven? Wat houd jou op dit moment nog tegen om écht jezelf te kunnen zijn bij de mensen om je heen? Waar droom je van?

Vertel het me en laten we samen kijken of dat we een klik hebben en ik degene ben die jou kan helpen.

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen. Ik reageer binnen 24 uur op je bericht.

  Sociale Angst Coach

  Volg me op Instagram, LinkedIn, YouTube & Spotify voor meer tips en inspiratie.

  Op Insta
  Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders
  Fout: er zijn geen verbonden accounts voor de gebruiker 17841415091327422.