Over mij

Ongeveer negen jaar geleden ontdekte ik dat ‘ene’ ding, dat voor mij alles heeft veranderd!

──────────────────

Namelijk: ik vond de ‘oplossing’ in het doorbreken van mijn sociale angst! En daarmee wil ik nu graag andere mensen helpen in het doorbreken van hún sociale angst, zodat zij ook weer zichzelf durven te zijn bij de mensen om hun heen. En gaan leven vanuit hun eigen diepe verlangens.

──────────────────

Daarom help ik jou graag met het nemen van de stappen die nodig zijn, zodat jij je niet meer angstig & onzeker voelt in het bijzijn van anderen. Dat je voortaan weer ontspannen en VOL zelfvertrouwen naar een vergadering of een feestje durft te gaan. En ik ga je helpen met het vergroten van jouw EIGENWAARDE, waardoor jij onweerstaanbaar wordt en eindelijk de persoon gaat worden, zoals je altijd al hebt willen zijn.

──────────────────

Wil je weten

wat dat ‘ene’ ding

was?

──────────────────

Lees dan snel verder!

Ik heb mezelf jarenlang angstig en onzeker gevoelt in het bijzijn van andere mensen, maar zo’n 9 jaar geleden ontdekte ik d.m.v. persoonlijke ontwikkeling en coaching, hoe je je sociale angst daadwerkelijk kunt overwinnen. Voor dat ik wist wat het was, had ik écht niet meer verwacht dat het me ooit nog zou lukken om over mijn klachten heen te komen. Maar door dat ‘ene’ ding, is bij mij BAM de knop zo’n 9 jaar geleden volledig omgegaan! En is mijn leven nu compleet anders!

Dat ‘ene’ ding waarmee ik mijn klachten heb overwonnen: was niet alleen het aanpakken van mijn mindset, maar was ook te gaan ontdekken wie ik diep vanbinnen nu eigenlijk écht ben! En dat is wat ik jou ook gun!

Want wie ben jij écht?

Welke mooie persoon schuilt er in jou?

Misschien dat je het nu nog moeilijk kan geloven, maar alles wat jij nodig hebt om definitief met je sociale angst af te kunnen rekenen en de meest zelfverzekerde versie van jezelf te worden zitten al in jou! Want wanneer ook jij met je mindset aan de slag gaat, en de JUISTE keuzes voor jezelf gaat maken, gaat dat gegarandeerd dé sleutel worden in het doorbreken van jouw ‘sociale angst’!

Daardoor ga je nieuwe inzichten in jezelf en in het leven krijgen. En wat nog wel het allerbelangrijkste is…

Je gaat je in iedere situatie ontspannen en zelfverzekerd voelen, ongeacht wie er voor je staat!

──────────────────

Wil jij weten hoe je je negatieve gedachtes binnenkort razendsnel kan vervangen voor positieve gedachtes?

Meld je dan hier even aan voor de GRATIS Mini Training!

Mijn reis

Als kind zijnde voelde ik me vaak zenuwachtig en onzeker in het bijzijn van andere kinderen. Ik was wat je noemt: “nou niet bepaald de populairste van de klas.” Zo werd ik bijvoorbeeld altijd als laatste gekozen met gym, werd ik regelmatig gepest en daardoor maakte ik mezelf continu wijs dat ik niet goed genoeg was.

Dat is jarenlang de leidraad in mijn leven geweest. En uiteindelijk heeft dat bij mij een sociale angststoornis veroorzaakt. Ondanks de vele hulp die ik vervolgens jarenlang (vanaf 2004 tot 2012) heb gevolgd, explodeerde in 2012 voor de zoveelste keer de BOM. En dat was op dat moment het ‘keerpunt’ in mijn leven! Op dat moment maakte ik de beslissing: DIT NOOIT MEER! En ben ik er ALLES aan gaan doen om definitief af te rekenen met dat angstige en onzekere gevoel, wat mij al jarenlang in z’n kreep hield!

En vanaf dat moment is alles positief gaan veranderen en is niks meer zoals het was!

  • Wil jij je ook ontspannen en VOL zelfvertrouwen voelen, bij de mensen om je heen?
  • Wil jij ook die (positieve) energie door je lichaam voelen heen stromen, zoals het nog nooit eerder heeft gedaan?
  • Wanneer je de tips en handvatten die ik je geef op dagelijkse basis in je leven gaat toepassen, ga jij je sociale angst gegarandeerd doorbreken!
  • En… ga je ontdekken wie jij écht bent en wat voor mooi persoon er in jou schuilt!

Toen ik een aantal jaar geleden ontdekte wat ervoor nodig is om dit voor elkaar te krijgen, begon mijn hart echt vreugdesprongetjes te maken. Omdat ik als geen ander weet hoe ik je kan helpen in het doorbreken van jouw sociale angst!

portretfoto van Remko Beekman in zwart wit met landschap achtergrond

Hoe kan ik jou helpen?

Door al mijn ervaringen en de stappen die ik in de afgelopen jaren heb genomen, weet ik als ‘Sociale Angst Coach’ wat er nodig is om jou over je klachten heen te helpen. Want als ik het kan, kan jij het zeker!

Stel jezelf eens voor dat jij jezelf voortaan goed genoeg gaat vinden, dat je je géén zorgen meer maakt hoe anderen over jou denken, dat je meer tijd voor jezelf gaat over houden omdat je in staat bent om je grenzen aan te geven, dat je voortaan je EIGEN ‘norm’ gaat bepalen en niet meer afhankelijk bent van de goedkeuring van anderen.

Wil je ook zo’n leven? Klik dan even hier en ik help je er graag bij!

Wil jij weten hoe je je negatieve gedachtes binnenkort razendsnel kan vervangen voor positieve gedachtes?

Meld je dan hier even aan voor de GRATIS Mini Training!

Wist je verder dat ik…

Graag de boel op orde heb maar je bij mij geen kast open moet trekken omdat ik daar nog wel eens een zooitje van maak.

Het liefst erg gezond leef, maar een wijntje in het weekend, maar moeilijk kan weerstaan.

Van mijn vrienden en cliënten altijd terug krijg dat ik helemaal niets gek vind en dat ze open kunnen zijn tegen mij.

Ruimdenkend ben en niet snel oordeel over iets of iemand.

Al zo vaak mijn neus gestoten heb, dus ik vind niks gek.

Heel goed gedij op ‘saaiheid’. Dat wil zeggen: ik ga vroeg naar bed, houd van lezen, kijk bijna geen gewone TV (wel spannende series op Netflix), leef gezond, heb een heerlijk ochtendritueel, kan enorm genieten van thuis zijn met mijn gezin.

Cliché, maar ik heb echt maar weinig nodig om me echt heel gelukkig te voelen. Vroeger dacht ik altijd dat: ‘mezelf goed genoeg vinden’ afhankelijk was van de meningen van anderen, maar inmiddels weet ik wel beter.

Wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Hoe ga jij als persoon om met jouw sociale angst? Waar loop je tegenaan in jouw leven? Wat houd jou op dit moment nog tegen om écht jezelf te kunnen zijn bij de mensen om je heen?

Vertel het me en laten we samen kijken of dat we een klik hebben en ik degene ben die jou kan helpen.

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen. Ik reageer binnen 24 uur op je bericht.

    Sociale Angst Coach

    Volg me op Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube & Spotify voor meer tips en inspiratie.

    Op Insta