Ongeveer vier jaar geleden ontdekte ik dat ‘ene’ ding, dat voor mij alles heeft veranderd!

Namelijk: ik vond de ‘oplossing’ in het overwinnen van mijn sociale angst! En daarmee wil ik nu graag andere mensen helpen, in het overwinnen van hún sociale angst, zodat zij ook weer zichzelf durven te zijn bij de mensen om hun heen. En gaan leven vanuit hun eigen diepe verlangens.

Daarom help ik jou graag met het nemen van belangrijke stappen, die nodig zijn om klachten als: bang zijn hoe anderen over je denken, te spreken in het openbaar of geen NEE durven zeggen, gaat overwinnen. Ik ga je helpen met het vergroten van jouw ZELFVERTROUWEN & EIGENWAARDE, zodat jij onweerstaanbaar wordt en de persoon gaat worden waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad.

──────────────────

Wil je weten wat dat ‘ene’
ding was?

──────────────────

Lees dan snel verder!

Ik heb mezelf jarenlang angstig en onzeker gevoelt in het bijzijn van andere mensen, maar zo’n 4 jaar geleden ontdekte ik d.m.v. persoonlijke ontwikkeling, coaching en NLP, hoe je deze psychische aandoening daadwerkelijk kunt overwinnen. Voor dat ik wist wat het was, had ik écht niet meer verwacht dat het me ooit nog zou lukken om over mijn klachten heen te komen. Maar door dat ‘ene’ ding, is bij mij BAM de knop zo’n 4 jaar geleden volledig omgegaan! En is mijn leven nu compleet anders!

Dat ‘ene’ ding waarmee ik de ‘code’ heb weten te kraken: was niet alleen het aanpakken van mijn mindset, en mijn manier van leven hier en daar wat aanpassen, maar was ook te gaan ontdekken wie ik diep vanbinnen nu eigenlijk écht ben! En dat is wat ik jou ook gun!

Want wie ben jij écht?

Welke mooie persoon schuilt er in jou?

Misschien dat je het nu nog moeilijk kan geloven, maar alles wat jij nodig hebt om de beste en meest zelfverzekerde versie van jezelf te worden zitten al in jou! En wanneer je ook met je mindset aan de slag gaat, je manier van leven hier en daar wat aanpast, gaat dat gegarandeerd dé sleutel worden in het doorbreken van jouw ‘sociale angst’!

Daardoor ga je nieuwe inzichten krijgen, ga je als een ‘magneet’ alles aantrekken waar je altijd al een verlangen naar hebt gehad, zal de ‘excitement’ in je leven meer dan ooit aanwezig zijn! En wat nog wel het allerbelangrijkste is…

Je gaat je ontspannen en zelfverzekerd voelen, ongeacht wie er voor je staat!

Benieuwd wat mijn belangrijkste inzichten waren?

ONTVANG MIJN BELANGRIJKSTE INZICHTEN!

Mijn reis

Als kind zijnde voelde ik me vaak zenuwachtig en onzeker in het bijzijn van andere kinderen. Ik was wat je noemt: “nou niet bepaald de populairste van de school.” Zo werd ik bijvoorbeeld altijd als laatste gekozen met gym, werd ik regelmatig gepest en daardoor maakte ik mezelf continu wijs dat ik niet goed genoeg was.

Dat is jarenlang de leidraad in mijn leven geweest. En uiteindelijk heeft dat bij mij op latere leeftijd een sociale angststoornis veroorzaakt. Ondanks de vele reguliere hulp die ik vervolgens jarenlang heb gevolgd, explodeerde in 2017 voor de zoveelste keer de BOM. En dat was op dat moment het ‘keerpunt’ in mijn leven! Op dat moment maakte ik de beslissing: DIT NOOIT MEER! En ben ik er ALLES aan gaan doen om voor eens en voor ALTIJD af te rekenen met dat angstige en onzekere gevoel, wat mij al jarenlang in z’n kreep hield! En zo ontdekte de wereld van persoonlijke ontwikkeling en coaching.

En al heel snel merkte ik dat ik me beter begon te voelen…

  • Doordat ik mezelf liet coachen begon ik o.a. steeds meer zelfvertrouwen & eigenwaarde te krijgen.
  • Ontdekte ik een andere kant van mezelf, die ik nog nooit eerder had gezien.
  • Voelde ik de (positieve) energie door mijn lichaam heen stromen, zoals het nog nooit eerder had gedaan.
  • En nadat ik zelf coaching en NLP opleidingen ben gaan volgen, ontdekte waar mijn hart pas écht van in de fik ging staan. Namelijk: het coachen van mensen die nog wél last hebben van deze vervelende aandoening. Omdat ik ontdekt had wat er nodig is om de ‘code’ te kraken!

En toen ik dat inzicht kreeg begon mijn hart echt vreugdesprongetjes te maken. Omdat ik als geen ander weet hoe ik andere mensen kan helpen in het doorbreken van hún sociale angst.

portretfoto van Remko Beekman in zwart wit met landschap achtergrond

Hoe kan ik jou helpen?

Door al mijn ervaringen en de stappen die ik in de afgelopen jaren heb genomen, weet ik als Sociale Angst Coach wat er nodig is om jou over je klachten heen te helpen. Want als ik het kan, kan jij het zeker!

Stel jezelf eens voor dat jij jezelf goed genoeg gaat vinden, dat je in je eigen licht gaat staan, je gevoel durft te uiten, jezelf durft te laten zien, jezelf niet meer klein houdt, het podium durft te pakken, je EIGEN ‘norm’ gaat bepalen en niet meer gaat leven naar de verwachting van anderen.

Wil je ook zo’n leven? Klik dan even hier om je aan te melden!

Wist je dat ik…

Graag de boel op orde heb maar je bij mij geen kast open moet trekken omdat ik daar nog wel eens een zooitje van maak.

Het liefst erg gezond leef, maar een wijntje in het weekend, maar moeilijk kan weerstaan.

Soms best irritant kan zijn voor mijn vriendin en kids. En af en toe vergeet een punt te zetten achter mijn coachen.

Van mijn vrienden en cliënten altijd terug krijg dat ik helemaal niets gek vind en dat ze open kunnen zijn tegen mij.

Ruimdenkend ben en niet snel oordeel over iets of iemand.

Al zo vaak mijn neus gestoten heb, dus ik vind niks gek.

Heel goed gedij op ‘saaiheid’. Dat wil zeggen: ik ga vroeg naar bed, houd van lezen, kijk bijna geen gewone TV (wel spannende sessies op Netflix), leef gezond, heb een heerlijk ochtendritueel, kan enorm genieten van thuis zijn met mijn gezin.

Cliché, maar ik heb echt maar weinig nodig om me echt heel gelukkig te voelen. Vroeger dacht ik altijd dat geluk in materie zat, maar inmiddels weet ik wel beter.

Wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Hoe ga jij als persoon om, met dat angstige en onzekere gevoel, wat aanwezig is in jou? Waar loop je tegenaan in jouw leven? Wat houd jou tegen om écht jezelf te zijn bij de mensen om jou heen? Waar droom je van?

Vertel het me en laten we samen kijken of dat we een klik hebben en ik degene ben die jou kan helpen.

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen. Ik reageer binnen 24 uur op je bericht.

PS Wil je graag op een laagdrempelige manier kennis met mij maken? En kan jouw zelfvertrouwen wel een flinke BOOST gebruiken?

KLIK HIER VOOR HET BOOSTEN VAN JE ZELFVERTROUWEN!