Exclusieve 1-op-1 coaching met mij

Vind jij ‘gezellig een terrasje pakken’ helemaal niet zo gezellig, omdat je het gevoel hebt dat iedereen op je zit te letten? En heb je steeds vaker het gevoel dat je niet meer je eigen leven leeft, maar dat je leeft naar de verwachtingen die anderen van jou hebben?

Met als gevolg dat jij het steeds lastiger vind om onder de mensen te komen en jij daardoor je huis nog maar nauwlijkt uitkomt. Je verlangt al zo lang naar een ‘normaal’ leven, alleen weet je niet hoe je dit zelf kunt veranderen? Of voel jij je vaak onrustig en kun je er niet zelf je vinger op leggen van waar het precies vandaan komt? En wil je op dit moment niet in een online programma stappen, maar wel graag gebruik maken van mijn coaching?

Dan is een VIP traject de
ideale variant voor jou!

Wat houdt het in?

──────────────────

In een VIP traject neem ik je persoonlijk bij de hand, zodat je daadwerkelijk vanuit commitment stappen gaat maken. En jij bepaald zelf hoe groot dat jij je stappen maakt. Je zult vanzelf zien dat het je een ENORME kick gaat geven, wanneer je steeds beter wordt ik het voeren van lastige gesprekken, omdat jij je zelfverzekerd voelt en steeds sterker in je schoenen staat! Daarom ga je met een duidelijk stappenplan en de juiste mindset, gelijk aan de slag met jouw veranderingen en…

GAAT JE ZELFVERTROUWEN EEN FLINKE BOOST KRIJGEN ZODAT JIJ:

Jezelf makkelijker kan bijsturen als het even wat minder gaat.

Weet hoe je voortaan op een mooie en elegante manier NEE kunt zeggen, zodat je meer tijd voor jezelf gaat overhouden.

Precies weet hoe je in het vervolg met dat negatieve stemmetje in jou kunt omgaan.

Ontdekt wat voor jou het aller belangrijkste is, zodat jij je leven hierop kunt gaan inrichten.

En je kunt zijn wie je wilt zijn, ongeacht wie ervoor je staat.

De vraag is alleen. Ben je er klaar voor?

Maak dan kennis met het VIP traject, waarin ik je persoonlijk ga helpen om dit stap voor stap voor elkaar te krijgen. Je krijgt van mij inzichten hoe je voortaan wel van een ‘gezellig avondje bios’ met je vrienden kunt genieten. En je niet meer gelijk dichtklapt en het zweet je uitbreekt, als een iemand iets aan je vraagt.

Daarnaast vertel ik je over hoe ons brein werkt en hoe je met eenvoudige vragen je diepste verlangens naar boven haalt (en dat is écht iets anders dan de meeste therapeuten je vertellen).

Wil je graag carriere maken, van baan veranderen, een hechter contact met je vrienden hebben of misschien nieuwe mensen leren kennen en heb je hier mijn persoonlijke hulp bij nodig?

Maak gebruik van deze lockdown 😷

en investeer in jezelf!

Maak me een VIP!
“Your past doesn’t
equal your future.”

Tony Robbins

──────────────────

Wat is je investering?

──────────────────

Je investering in het VIP-traject met exclusieve 1-op-1 coaching van mij is normaal gesproken

€592,- inclusief btw.

Maar… omdat er binnenkort steeds meer corona maatregelen versoepeld gaan worden, en jij door je sociale angst voor ENORME uitdagingen kan komen te staan, heb ik daarom besloten om naast losse sessies, ook dit VIP traject tijdelijk aan te bieden

voor maar…

239,- inclusief btw.

Je krijgt dan 6 losse sessies van een uur, wanneer het jou uitkomt. Deze online coaching sessies gaan via Skype of Zoom. Tijdens die sessies neem ik je persoonlijk bij de hand en ga je ontdekken HOE je voortaan wél op een ontspannen en zelfverzekerde manier kunt genieten, van leuke gesprekken hebben met de mensen om je heen. En dat je niet meer gelijk dicht klapt als iemand iets aan je vraagt.

Maak me een VIP!

En heb je een ontwikkelbudget of persoonlijk budget via je werkgever? Ook dat kun je voor dit programma inzetten. Tevens kun je coaching als studiekosten in mindering brengen op je te betalen inkomstenbelasting. Afhankelijk van je inkomen krijg je 37% tot 52% van de kosten terug van de belastingdienst.

Wacht… je krijgt nog meer!

  • Als VIP member krijg je onbeperkt toegang tot de online workshop ‘Boost je zelfvertrouwen!’

  • Je ontvangt zolang we in de lockdown zitten, deze bonus van meer dan 50% korting.

  • Waardoor je investering in het VIP traject nu geen 592 euro is, maar

 239 euro!

inclusief BTW

PS Mocht zo’n investering nu te groot voor je zijn? Om die reden bied ik nu ook losse sessies voor slecht 39 euro p/s aan! Is dit iets voor jou? Laat het me weten door hier te klikken.

JA, Maak me dan zeker een VIP!

Maak zolang we in de lockdown 😷 zitten, gebruik van dit

super aanbod!