Bekijk hier mijn YouTube video’s!

Laat je inspireren door mijn video’s die je helpen met het doorbreken van je sociale angst!

Bekijk hieronder de YouTube video’s…

Heb je het wel eens meegemaakt dat jij je op het ‘ene’ moment goed voelde en dat je jezelf even later weer ontzettend slecht voelde? Dat je het gevoel hebt dat je dagelijks in een rollercoaster van emoties zit! Dood vermoeiend is dat voor je❗❗ Exact om die reden deel ik deze week TIJDELIJK een module uit mijn online coaching programma met je, waarin je ontdekt hoe jij je emoties als je ‘interne GPS’ gaat kunnen gebruiken. Met als doel dat jij je emoties voortaan beter gaat leren sturen in lastige situaties. In deze video vind je de complete reeks van zowel de positieve als de negatieve emoties die je in je lichaam kunt voelen.

“Wat jij denkt dat anderen van je denken, dat bedenk jezelf!” Want herken je dat… Dat jij je dag in dag uit DRUK loopt te maken over wat anderen van jou zouden kunnen denken? Dat je dagelijks druk in je hoofd bezig bent of dat de mensen om jou heen je wel leuk en aardig genoeg vinden? Of dat je al hélemaal over de emmer raakt, wanneer je baas kortaf naar je reageert als je wat aan hem of haar wilt vragen? En dat je zeker weet dat dit vooral aan jou zal liggen!!! Zelf heb ik hier ook jarenlang last van gehad. Maar… ik heb dit weten om te draaien‼️

In deze coaching sessie vertel ik hoe belangrijk het is om jezelf te omringen met de JUISTE mensen. Mensen waar je lekker jezelf bij kunt zijn en die jou nemen zoals je écht bent. Wat ik zelf jarenlang heb ervaren, maar ook geregeld terug zie komen bij mijn coaching cliënten, is dat we maar al te vaak met mensen om blijven gaan waar we eigenlijk géén echte band meer mee hebben. Het zijn vaak mensen die manipuleren en jou op subtiele wijze vaak een slecht gevoel over jezelf geven. Waardoor je je onbewust steeds slechter door gaat voelen.

In deze coaching sessie leg ik je uit hoe belangrijk de het is om de JUISTE keuzes voor jezelf maken! Wat ik natuurlijk uit eigen ervaring weet en ook vaak terug zie komen tijdens coaching sessies, is dat veel mensen hun keuzes vaak laten afhangen aan wat de mensen om hun heen van hun keuzes vinden. Met als gevolg dat je veel ste vaak dingen doet die eigenlijk tegen je gevoel in gaan. In deze sessie leg ik uit hoe je vaker voor jezelf kunt kiezen. En ik leg uit dat wat jij dagelijks in je mond stopt ontzettend veel invloed heeft op hoe jij denkt en hoe jij je voelt.

Aan de ene kant klinkt het logisch dat niet iedereen je vriend kan zijn, maar hoe komt het toch dat we dat wel graag willen? Dat leg ik je allemaal uit in deze zesde coaching sessie. Zo ga je ontdekken: – Door dichter bij jezelf te blijven, jij jezelf veel rustiger en zelfverzekerder gaat voelen. – En wanneer jij de gedachten loslaat: “om maar door iedereen aardig gevonden te willen worden”. Jij een veel makkelijker leven gaat krijgen. En geef ik je het inzicht van Armin van Buuren wat een ENORME eye opener voor je gaat zijn! Ik wens je weer heel veel kijk plezier met deze coaching sessie

Een ding waar je regelmatig tegenaan kunt lopen, en dat is: Dat je het moeilijk vind om NEE te zeggen! Stel dat een collega aan je vraagt: “Of dat je wat werk van hem of haar kunt overnemen?” Dan weet ik als geen ander hoe moeilijk het voor je kan zijn om dan NEE te zeggen! Jarenlang had ik daar ook last en dat is allemaal gaan veranderen, nadat ik wist hoe ik op een mooie en elegante manier NEE kon zeggen. In deze korte video leg ik je uit: “Hoe je op 7 verschillende manieren NEE kunt zeggen, zonder daarbij de ander te kwetsen of je er ongemakkelijk bij te voelen!”

Wil je na het bekijken van een video graag een afspraak met mij inplannen?

Klik hier om een GRATIS “Coaching Sessie” in te plannen

Groetjes, Remko